Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tavuz ayısı :)

ddmbyzt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bi sitede düzenlenen manipilasyon yarışması için hazırladığım çalışmam :)

malipilasyonalmam.jpg

Benzer konular

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok güzel olmuş ya keşke büyük yükleseydin :)
ellerine sağlık

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
gerçekten çok güzel olmuş
emeğinize sağlık

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
tavus3qy0.png

sadece ayı yı yerleştimekten başka bişi yapılmamış... biraz zaman harcayıp daha iyisi yapabilirsiniz... kolay gelsin.

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
sadece ayı yı yerleştimekten başka bişi yapılmamış... biraz zaman harcayıp daha iyisi yapabilirsiniz... kolay gelsin.

Bence sizde bir problem var onu bizde görebiliyoruz. Ordaki düşünce güzel. Ayrıca bir reklam, tanıtım ihtiyacı gütmeyen şahsi bir çalışma için çok gerekli bir yorum yapmışsınız.
Tebrik ederim

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
bunu siz göremiyomusunuz diye bişey söylemedim ben zaten... bu tepki neden anlayamadım... ve dikkatinizi çekerim şahsi bi çalışmadan ziyade bi yarışma için hazırlanmış bir tasarım. bilmem bunu okudunuzmu... arkadaşa kırıcı bi yorum yaptığımıda düşünmüyorum... biraz fazla zaman harcayıp daha iyisini yapabileceğin belirttim ki bu çalışmanın bir yarışma için çok basit olduğunun kendiside farkındadır... bana yaptığınız yorumu konuyu açan arkadaş değilde siz neden yazma gereğinde bulundunuz bunuda anlamış değilim ki benle bir sorununuz varsa bunu benimle özelden paylaşın bu konuyu daha da uzatıp arkadaşın konusunuda tartışma alanına çevirmeyelim... teşekkür ederim...

ddmbyzt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet doğru açıdan iki resmi birleştirdim fazla bişi yapmadım önmli olanda buydu zaten die düşüyorum ayrıca üzerinde düşünülüpde daha ii ne yapılabilird merakettim doğrusu siz yapıp paylaşırsanız sevinirim yorumlar için teşekkürler

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
bunu siz göremiyomusunuz diye bişey söylemedim ben zaten... bu tepki neden anlayamadım... ve dikkatinizi çekerim şahsi bi çalışmadan ziyade bi yarışma için hazırlanmış bir tasarım. bilmem bunu okudunuzmu... arkadaşa kırıcı bi yorum yaptığımıda düşünmüyorum... biraz fazla zaman harcayıp daha iyisini yapabileceğin belirttim ki bu çalışmanın bir yarışma için çok basit olduğunun kendiside farkındadır... bana yaptığınız yorumu konuyu açan arkadaş değilde siz neden yazma gereğinde bulundunuz bunuda anlamış değilim ki benle bir sorununuz varsa bunu benimle özelden paylaşın bu konuyu daha da uzatıp arkadaşın konusunuda tartışma alanına çevirmeyelim... teşekkür ederim...

Öyle bir şey dediğinizi söylemedim zaten, yapılmamış diyorsunuz. Bu gayet negatif geliyor kulağa. Özellikle fotoğrafı ekleyerek belirtmenizde cabası. Arkadaşın yerine benim yorum yazmam tamamen bundan ibaret. Sizinle bir derdim olsa direk özelinize yardım zaten rahat olun.
Saygılar

ddmbyzt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şunuda ekliyeyim bn bu resmi bir sürü ayı ve yavuz kuşu resimlerine bakıp aralarıdan doğru açı ve aynı kalitede olanlarından seçip yaptım 2-3 saatemek verdim sadece kes- yapıştır olayı değil

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
sayın ddmbyzt. yorum yaparken bir polemik yaratmak amacında değildim bunu özellikle belirteyim... yarışma için yaptığınızı söylemişşiniz... bende biraz fazla zaman ayırarak daha iyi bir iş yapabileceğinizi söyledim... bu yorumumu bir polemik yaratmak amaçlı yaptığımı düşünüyosanız buda sizin bileceğiniz bişey saygı duyuyorum...

Son düzenleme:

ddmbyzt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben öyle düşünmüyorum sadece yazdıklarınızdan algıladıklarıma karşı açıklamamı yaptım o kadar

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
Öyle bir şey dediğinizi söylemedim zaten, yapılmamış diyorsunuz. Bu gayet negatif geliyor kulağa. Özellikle fotoğrafı ekleyerek belirtmenizde cabası. Arkadaşın yerine benim yorum yazmam tamamen bundan ibaret. Sizinle bir derdim olsa direk özelinize yardım zaten rahat olun.
Saygılar

sayın Faticee. ben zaten rahatım.. kullandığınız kelimelerle polemik yaratmaktan başka bi sonuca varamayız...

ben öyle düşünmüyorum sadece yazdıklarınızdan algıladıklarıma karşı açıklamamı yaptım o kadar

siz açıklama yaptınız bende üzerine basa basa yorumumu yaparken bir polemik yaratmak yada sizi kırmak amaçlı yapmadığımı söyledim ki konu açarken iyi yada kötü bütün yorumlara açık olmanız gerekiyor...

sert eleştiride bulunacak olsaydım bunuda açık ve net bi şekilde yapardım bunuda belirteyim...
emeğinize sağlık...

Son düzenleme:

FURKANN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pinkbeear.com
konuyu uzatmanın alemi yok..! arkadaşımız güzel düşünce ve yaratıcılıgı ile benden +10:D

serious_angel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
konuyu fazla uzatmışsınız,arkadaşın yaptığı burda fikrini ortaya koymak,gayet güzel olmuş arkadaşım,devamını dilerim..

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
maalesefki bende katılıyorum dediğiniz gibi 2-3 saat fotoğraf aramış olabilirsiniz ama ben 2 fotoğrafı birleştirmeye çalışma diyemem...

En azından arka zemini bari decupe edip farklı bişi katabilirdiniz üzgünüm ortada pek bir emek göremiyorum...

SAygılar,iyi çalışmalar...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışma güzel olmuş fakat kanatlar ayıya ait gibi gözükmüyor...

Zaten yeryüzünde ayıya ait kanatlar var mıki? :tongueout:
yani anlamadım ben başka nasıl bir kanat kullanabilirdi ki? :rofl:
Kanatlı ayı varda benim mi haberim yok?:wink:
şaka bir yana bence güzel olmuş güzel fikir en azından, ha az emek vermiş ha çok emek vermiş ne farkederki?Bazen en basit olan en güzel değil midir?Yani az emek verdi diye kötü mü diyelim?
Bu kadar katı olmayalım arkadaşlar lütfen
benden hepinize :flower: :)

ddmbyzt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yaniiii :) herneyse herkese fikirleri için teşekkürler :)

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Zaten yeryüzünde ayıya ait kanatlar var mıki? :tongueout:
yani anlamadım ben başka nasıl bir kanat kullanabilirdi ki? :rofl:
Kanatlı ayı varda benim mi haberim yok?:wink:
şaka bir yana bence güzel olmuş güzel fikir en azından, ha az emek vermiş ha çok emek vermiş ne farkederki?Bazen en basit olan en güzel değil midir?Yani az emek verdi diye kötü mü diyelim?
Bu kadar katı olmayalım arkadaşlar lütfen
benden hepinize :flower: :)

arkadaşım biz az vakit yada çok vakitten bahsetmiyoruz ortada arkadaşa ait hiç birsey yok biz bundan bahsediyoruz...

Ait olması için resimler onun olabilirdi hadi o olmadı bi kaç ufak dokunuş yapabilirdi oda olmadı bir slogan atabilirdi ama hiç birsey yok...

HAzır resimler ve hazır çalışma...ne diyebilirim ki yani