Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

telefon kampanya afişi

meramli4242

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız bekliyorum
12world.jpg

lrujl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu fırsat kaçmaz yazısı orda olmamış yada daha baska yazı stiliyle yazsan daha iyi olurdu

birde sağ tarafta ki cep telefonu estetik durmuyor

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Gül ve metaor görsellerinin konuyla ne alakası var yine onu anlamadım.. Bu sefer tipografiler iyi gözüküyor ama yine dışlarına beyazla çerçevelemenize anlam veremedim.. Bu fırsat kaçmaz yazısı oraya oturmamış.. Ve fontu okunmuyor.. Görsellerse word maskotu çok kötü çıkartılmış. maskotun kafası yamuk :)

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
üstteki fontlar iyi olmuş ancak bu fırsat kaçmaz yazısı
insana bu fırsatı kaçırtır haberin olsun :)
küçük punto ile yazılacak yazılarda daha sade fontlar
tercih etmelisin okunurluk görünürlük açısından
arı afişlerde fon rengi olarak koyu renkleri tercih
etmelisin neticede afişlerin dışarı asılma
ihtimalleride var

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Gül ve metaor görsellerinin konuyla ne alakası var yine onu anlamadım.. Bu sefer tipografiler iyi gözüküyor ama yine dışlarına beyazla çerçevelemenize anlam veremedim.. Bu fırsat kaçmaz yazısı oraya oturmamış.. Ve fontu okunmuyor.. Görsellerse word maskotu çok kötü çıkartılmış. maskotun kafası yamuk :)

Doğru haklısın dilara :) ama gül nerden çıktı :D ben papatya görüyorum orda (Paparya & Metaor)

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
arka fonu daha çarpıcı birşeyler yapabilirdin bence kullandığın yeşil rengi çok iyi değil bence.Telefonlarada kese bi gölge verseydin daha iyi olurdu.Afişin sağından ve solundan hiç boşluk yok,yukarıya neredeyse sıfır.Kenarlarda biraz boşluk bırakırsan daha nazik ve şirin durur.

ByELİTE

🌟Usta Tasarımcı🌟
ya güzel olmuşta o alttaki çiçek anlamsız geldi bana neyse başarılar..:)

tuNc

🏆Pro Tasarımcı🏆
aslında güzel çalışma ama ordaki bu fırsat kaçmaz yazısının fontunu değiştirsen ve gül görselinin yerine daha farklı bişey kullansan daha güzel olur düşüncesindeyim başarılar

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
arka fonu daha çarpıcı birşeyler yapabilirdin bence kullandığın yeşil rengi çok iyi değil bence.Telefonlarada kese bi gölge verseydin daha iyi olurdu.Afişin sağından ve solundan hiç boşluk yok,yukarıya neredeyse sıfır.Kenarlarda biraz boşluk bırakırsan daha nazik ve şirin durur.

tamamen katılıyorum.

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
afiş çok kaba olmuş. oturmamış