Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

teras cafe logo çalışmaları

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
çalışmanın tamamı corelde yapılmıştır...

terascafelogo.jpg

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sadece ''teras'' tan kahve fincanı yapsan?

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
naman yarabbim göremiyorum :D logo nerede ?:)

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
1.çalışma çok sık rastlanan ve artık çok sıradan hale gelmiş bir çalışma kötü dğeil ama sıradan..
2.çalışma logodan çok afişi andırdı bana .. olurda bu cafenin reklam broşürleri fln çıkarsa onda kullanılabilinecek cinsten sanki..
3. çalışmanın biraz daha üstüne gidebilirsin en iyisi o gibi gözüküyor..
sol taraftaki griler çok açık renkte oldugu için renkle ilgili çok büyük sorunlar çıkartır diye düşünüyorum o yüzden sağdaki daha iyi ama bunun yanı sıra altlarındaki yasının bu boyutlarda bile okunması güç bence o yazı logonun bir parçası olmamalı.. belki şirket sloganı olabilir ama bence logoda olmaması gereken birşey dye düşünüyorum ama illa olucaksa daha okunabilir hale getir derim..

Son düzenleme:

respot

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3. dekiler güzel, ama 2 çok ilgi çekici olmuş bence. 1 Nescafe taklidi gibi geldi şahsen...

Başarılar dilerim..

DrN

🌟Usta Tasarımcı🌟
3. Çalışma bana daha ziyade club hareketlı bir mekan izlenimi verdi...Bu logo nun her yerde kullanılıcağanı hesaba katarsak eğer, bıraz daha çalışılmalı derim ben...Neden hep aynı font üzerinde çalışıyorsunuz?Farklı fontlar bu calısmaları daha canlandırabılır...Tabii mekan ın nerede oldugu ve ne gıbı ürünlere ağırlık verdiğide önemli.Bunları da göz önünde bulundurarak daha farklı çalışmalar yapmalısınız derim ben...İyi çalışmalar...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben size acizane şöyle bir fikir verebilirim ;
Bir numaralı çalışmanızda kare zemin kaldırın.cafe yazısı Teras yazısının üstünde dursun.cafe deki a harfinin yerine üzerinde duman tüten bir kahve fincanı koyun.
Anafikir şu;
Teras yazısını üst kısmı terası simgelesin,cafe yazısı da zaten cafeyi simgeliyor.
Bir anda aklıma bu geldi.Size de mantıklı geldi mi bilmiyorum.

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
Sadece ''teras'' tan kahve fincanı yapsan?

deneyeceğim önerini teşekkürler..
naman yarabbim göremiyorum :D logo nerede ?:)
logolar sorunsuz gözüküyor.. :)

1.çalışma çok sık rastlanan ve artık çok sıradan hale gelmiş bir çalışma kötü dğeil ama sıradan..
2.çalışma logodan çok afişi andırdı bana .. olurda bu cafenin reklam broşürleri fln çıkarsa onda kullanılabilinecek cinsten sanki..
3. çalışmanın biraz daha üstüne gidebilirsin en iyisi o gibi gözüküyor..
sol taraftaki griler çok açık renkte oldugu için renkle ilgili çok büyük sorunlar çıkartır diye düşünüyorum o yüzden sağdaki daha iyi ama bunun yanı sıra altlarındaki yasının bu boyutlarda bile okunması güç bence o yazı logonun bir parçası olmamalı.. belki şirket sloganı olabilir ama bence logoda olmaması gereken birşey dye düşünüyorum ama illa olucaksa daha okunabilir hale getir derim..
1. sıradan olabilir ama sonuçta sade ve estetik...
2. bu kafenin tüm işlerini ben yapacağım.. adamın istediklerini duysan kanın donar...
3. sonuçta baskıyıda biz yapacağımız için istediğimiz gibi revize edebiliriz...

teşekkür ederim vaktini ayırıp bu kadar şey yazdığın için..

3. Çalışma bana daha ziyade club hareketlı bir mekan izlenimi verdi...Bu logo nun her yerde kullanılıcağanı hesaba katarsak eğer, bıraz daha çalışılmalı derim ben...Neden hep aynı font üzerinde çalışıyorsunuz?Farklı fontlar bu calısmaları daha canlandırabılır...Tabii mekan ın nerede oldugu ve ne gıbı ürünlere ağırlık verdiğide önemli.Bunları da göz önünde bulundurarak daha farklı çalışmalar yapmalısınız derim ben...İyi çalışmalar...

öncelikle teşekkür ederim club değil burası gayet güzel bir cafe... bahçeli ve "teraslı"... üstündeki yuvarlaklarda korkuluk olarak düşünüldü ama oraya bi korkuluk ilustrasyonu düşünebilirim... Neden aynı font.. çünkü benden estetik ve kurumsal bişey istendi.. bende swiss font serisini çok severim onu kullandım ama farklı fontlarda denenebilir..

İlginize teşekkür ederim..

azrailin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
en üsttekiler şık ama Kedy dediği gibi sıradan bence logoda slogan kullanma kupa olan çalışmalardan uzak dur çok klasik oluyor al bende ekleyim bi tene 5dk'lık bi çalışma :)

kupa.jpg

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
Ben size acizane şöyle bir fikir verebilirim ;
Bir numaralı çalışmanızda kare zemin kaldırın.cafe yazısı Teras yazısının üstünde dursun.cafe deki a harfinin yerine üzerinde duman tüten bir kahve fincanı koyun.
Anafikir şu;
Teras yazısını üst kısmı terası simgelesin,cafe yazısı da zaten cafeyi simgeliyor.
Bir anda aklıma bu geldi.Size de mantıklı geldi mi bilmiyorum.

teşekkür ederim tamda creedwar'ın dediğini yapıyordum buda bir alternatiif oldu... teşekkürler...

azrailin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Zynopsis aynı anda yazdk herhalde benim yoruma yetişemedin

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
en üsttekiler şık ama Kedy dediği gibi sıradan bence logoda slogan kullanma kupa olan çalışmalardan uzak dur çok klasik oluyor al bende ekleyim bi tene 5dk'lık bi çalışma :)

kupa.jpg

bu beş dakikadadan kastınız nedir acaba ben bunu anlamadım? Kötümü yoksa iyi bi eleştirimiydi...

bence 1.güzel olmuş ama nihatbaysal'ın tavsiyesine uymalısın gibi

teşekkürler uygulayacağım...

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑

kupa.jpg

fikir vermek başka şeydir, yapılan çalışmanın dışında birşey hazırlamak bambaşka birşey
siz iyi niyetle de hareket etseniz yaptığınız hareketin karşılığı " bak sen uğraşmışsın ama olmamış, ben 5 dakikada bunu yaptım seninkilerden daha güzel oldu " olarak algılanabilir
hareketiniz etik değil

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

kupa.jpg

Bu mesajı yazıp yazmamak konusunda çok kararsız kaldım.Nedeni ise herhangi bir polemiğe girmemek için.

Arkadaşımız buraya bir çalışma yapıp eklemiş.Bizlerden yorum ve eleştiri bekliyor.Bir fikrimiz varsa bunu sözel olarak ifade etmeliyiz bence.Onun açmış olduğu konuya kendimiz başka bir çalışma yapıp eklersek konuyu açan arkadaşımıza saygısızlık etmiş oluruz.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
HORUS!
Aynı şeyi düşünmüşüz.Ancak sen benden önce adım atmışsın.Duyarlılığın için teşekkürler.

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
Bu mesajı yazıp yazmamak konusunda çok kararsız kaldım.Nedeni ise herhangi bir polemiğe girmemek için.

Arkadaşımız buraya bir çalışma yapıp eklemiş.Bizlerden yorum ve eleştiri bekliyor.Bir fikrimiz varsa bunu sözel olarak ifade etmeliyiz bence.Onun açmış olduğu konuya kendimiz başka bir çalışma yapıp eklersek konuyu açan arkadaşımıza saygısızlık etmiş oluruz.

fikir vermek başka şeydir, yapılan çalışmanın dışında birşey hazırlamak bambaşka birşey
siz iyi niyetle de hareket etseniz yaptığınız hareketin karşılığı " bak sen uğraşmışsın ama olmamış, ben 5 dakikada bunu yaptım seninkilerden daha güzel oldu " olarak algılanabilir
hareketiniz etik değil

ilginiz için teşekkür ederim...
ben birçok çalışmaya yorum yapıyorum bazen görsel kullanıyorum ama "kendim" yapmıyorum... fikir vermesi açısından "yapılmış" olanları eklemeye özen gösteriyorum... Teşekkür ederim arkadaşlar çok naziksiniz..

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
eĞEr başkasının yapacagı bir çalışmaya ihtiyacı olsaydı (Fikir açısından olsa bile) bunu direkt olarak belirtirdi ama ben böyle birşey göremedim...
iyi niyetli birisi olsanızda ki şüphem yok kişiye özel bir konuya farklı bir çalışma ekleyerek arkadaşımızın hakkına tecavüz etmiş oluyorsunuz...
Yorum yapacak kişinin bakması gerekenleri fazlalaştırarak beyinleri yoruyorsunuz...
Bu tarz fikirlerinizi özelden atmanız daha sağlıklı olacaktır...

iyi çalışmalar...

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence çalışmalar üzerinde biraz daha uğralışıla bilirdi diye düşünüyorum ve daha iyi bir şey çıkabilirdi ve Ulaş arkadaşıma katılıyorum denene bilir bir fikir sunmuş sana.
Emegine sağlık...

Turabi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Helvetica olsun da çamurdan olsun, lightı, boldu, thini, blackı hepsi bir başka güzel :)

Kardeş, ilk sıradaki çalışma hariç 2 ve 3 çok güzel olmuş. Hele de espasını da kısmışsın ya tadından yenmiyor. Ellerine sağlık. İlk çalışmayı bence unut. Diğerlerinin yanında göstermeye değmez. Selamlar...