Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Teras

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
yabancı bir 3D sitesinin kaplama tutoriallerinde gördüğüm bi sahneydi.. ben de kendime göre daha basit bi şekilde modellemek istedim..

3d max - mental ray - photoshop

terascopy.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

BOMB

🌱Yeni Üye🌱
eline sağlık.. güzel olmuş...

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışmanız pencereyi takıldım sanki evi havayı uçmuş pencereyi görünce uçuyormuş gibime geliyor :) diğerler çok güzel olmuş eline sağlık

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkürler.. aslında gökyüzü manzarası başka yerlerde de tepki aldı :)
o yüzden değiştirdim..

yeni hali:
terasyenicopy.jpg

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle emeğinize sağlık
Çok güzel ve başarılı bir çalışma olmuş...
Ama ben pencere konusunda size katılmıyorum...
Bulutları görünce; ben yüksek bir tepede olduğunu hayal ettim; bence o hali çok daha gizemli idi; bu hali ise fazla gerçekçi oldu...
Camların şeklinden ve mermerlerden dolayı ben sanki eski bir saraydan bir ayrıntı görüyorum hissine kapılmıştım ; yani pencereden görünen bulutlarda iyice hayal hayasına sokmuştu ve cuk oturmuştu...
Bu haliyle saraydan yani hayalden çıktı; somut bir yazlık eve döndü :)
Ama hayal etmek çok daha güzeldi bence...
Saygılar

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorumunuz beni çok sevindirdi.. yavaş yavaş insanlarda etki bırakacak seviyeye yaklaşıyorum sanırım.. çok teşekkürler..

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yorumunuz beni çok sevindirdi.. yavaş yavaş insanlarda etki bırakacak seviyeye yaklaşıyorum sanırım.. çok teşekkürler..

Sanırım mı? :smile:
bence bundan çok daha fazlasına sahipsiniz...
Başarılarınız devamını diliyorum
Saygılar

Gülsüm ÖZER

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu konu hakkında hiçbir bilgim yok fakat iyi görünüyor.
Emeğinize sağlık.

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
sizin hakaten ruhsal problemleriniz var :D
Bu ne ya
usta çekgit yaklaşma bana :D
bizde photoshopta bi afiş tasarlayınca seviniyoz yihu güzel oldu diye millet neler yapıyor:D

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
sen daha birşey görmemişsin çeçen :)
ülkemizde ve dünyada çıkan 3d çalışmaları biraz takip etsen aklına sığmaz.. onların yanında bu çalışmaya dönüp bakmazsın bile :)
zamanla onlara da yetişicez inşallah..

teşekkürler samimi yorumun için..

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
ya çok çalışma gördüm net üzerinden ama böyle yakınlarda çevrede hazır fırından çıkıp sunulmuş çalışma görmedim henüz yani çalışma var ama çalışmanın sahibi yok o misal :)

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Arizek Günden Güne Değişim Gösteriyorsun.3d Konuların Elden Geldiği Kadar Yakın Takipçisi Olarak Söyleyebileceğim Şey Mental Sistemini Artık "Ben Onu Kullanmayı da Biliyorum"Şeklinde Sonlandırıp Cebe Atman Olacaktır.

Çünkü; Gerçeklikten Uzak Işıklandırmalar(iç mekan özellikle), Hakim Olanı Takip Etmek(vray) ve Bir Diğeri Sahnenin Bir Teras İçin Fazla Boş veya Görsel Açıdan İki Masa 1 Sandalye Bide Fon(!) Olarak Değerlendirilebileceği..

Bir de Ricam; Gerekli Bilgileri Burada da Paylaşman Olacaltır(modeller sana mı ait,ışık nedir vs)

Genel itibariyle Işık Loş, Teras ile Tavan Arası Kavramında Gidip Gelmeler ve Neden Gökyüzü Hep Açık:D Neden Yağmur Yok veya Neden Evin İçerisinde Extra Bir Aydınlatma Yok(ampul,Avize,Led,vs)..
Kompozisyonunu Geliştirmen Dileklerimle..

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ellerinize sağlık, hoş görünüyor.

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
öncelikle yorumlarınız için çok teşekkürler hknmbn ve blueden

sahne hakkında biraz bilgi vermek gerekirse, sahnedeki tüm modeller bana ait..
bana ait derken, zaten gördüğüm bi sahneydi.. o sahnedeki objeleri elimden geldiğince modellemeye çalıştım.. ışık olarak daylight, 2 adette sky portal mevcut.. FG aktif, GI pasif ve mr photographic exposure control kullanıldı..
sarmaşık ivy generator plug-ini ile yapıldı..

sahnenin detaysızlığı hakkındaki yorumlarınıza da katılıyorum.. biraz çabuk sonuçlandırmak istediğimden heralde, belki de beceremeyeceğimden fazla uğraşmadan sonuca gitmek istiyorum.. tercih meselesi diyebiliriz yani..
ışığın loş olduğunu söylemişsiniz.. zaten en büyük problemim de o..
ışık ve kaplamaları henüz istediğim gibi oturtabilmiş değilim..

"mental ray cepte" diyebilmek için daha çoook çalışmam gerekir.. eger öyle diyebilseydim şimdi bu sahne yerine çok daha gerçekçi bi sahneye bakıyo olurdunuz.. kendi adıma söyliyim, iyi kullanılan bi mental ray çıktısını başka hiç bir render motoruna değişmem.. umarım ben de bir gün hakkını vererek kullanabilirim :)

sadece v-ray'in hakimiyeti konusunda size katılmıyorum..

kolay gelsin..