Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

teşekkür etmek

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
bu siteye onlarce dosya yüklüyoruz paylaşım yapmak için uğraşıyoruz ama bakıyorum görüntülenme sayılarına ve yazılan cevaplara cevaplar o kadar azki emek veren arkadaşlara yazık ben download etmiyorum niye teşekkür edeyim diye bahaneler üretmekte olmaz çoğumuz download ediyoruz peki yaptığımız downloadlar için ne kadar teşekkür ediyoruz bir örnek kendi dosyalarımdan 5500 downloada karşılık yazılan cevap herhalde 700'ü bulmaz sitede emek veren arkadaşlarımıza bir teşekkürü çok görmeyin artık bu arkadaşlarımız bir karşılık beklemeden zamanlarını paralarını harcayarak kimi zaman sabahlara kadar bilgisayar başında oturarak paylaşım yapıyorlar biz ne veriyoruz onlara koskocaman bir hiç bir kuru teşekkürü bile çok görüyoruz :crying:

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkürler bütün grafikerler.net üyelerine.

Paylaşımlarını esirgemeyen paylaşımcı arkadaşlara.

Sonay Görkem

👑Efsanevi Grafiker👑
Site içerisinde paylaşım yapan arkadaşlardan ; zaman arayıp araştırdıkları için , para verip download ettikleri , sonra onları bizimle paylaştıkları , zamanı gelince tasarım için gerekli materyalleri elimizin altına getirdikleri için teşekkürler.

Ayrıca duyarlılığın için sanada teşekkürler graphickturk. Ama 5'günde 9 kişi bakmış oda güzel :)

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Sonay' a katılıyorum :D

Bugüne dek emeği geçen her arkadaşıma teşekkür ederim

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
:) kendi teşekkür etmezsan kimse etmez:p şaka bir yana tabi....

ilk önce bu paylaşim kendimiz için yapıyoruz.... grafikerler.net bu bizim arşiv depomuz... lazım olduğu zaman o arşivi açıp kullanıyoruz... aynı zamanda diğer kişiler için derslerin not defteri gibi, arşiv, canı sıkıldığı zaman eğelence yapabiliyorsun... kullanabiliyoruz. ... değerlendiriyoruz.... yardım ediyoruz....

ilk önce site yapanlara teşekkür etmek gerek.... TEŞEKKÜRLER

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
evt gerçekten öğretici,geliştirici,kaynak bulabildiğimiz, fikir sahibi olduğumuz, yardım alabildiğimiz bu güzel site için öncelikle site yetkililerine, emeği geçen ve paylaşımını esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler ederim:)

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
graphicturk vesile ile zaman, emek harcayıp paylaşım yapan herkese çook çook teşekkürler..Emeğe saygı:smile:

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
yeni katılmama rağmen çok fazla veri aldım sizden ve elimden geldiğince de elimdeki arşivi paylaşmak isterim herkesle.. pek grafiksel öğre kullanmıyorum ama elimin altında bulunsun diye herşeyide alıyorum..
Emeği geçen herkese, candan içten teşekkürlerimi sunarım...

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
tüm grafikerler.net üyesi olan paylaşım yapan yada yapmayan herkese teşekkürler

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
paylaşımlara teşekkür eden herheze çok teşekkürler...

(ben bir arkadaşa bakıp cıkıcam diyenlere de tesekkurler!)

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
teşekkürler sonay

Site içerisinde paylaşım yapan arkadaşlardan ; zaman arayıp araştırdıkları için , para verip download ettikleri , sonra onları bizimle paylaştıkları , zamanı gelince tasarım için gerekli materyalleri elimizin altına getirdikleri için teşekkürler.

Ayrıca duyarlılığın için sanada teşekkürler graphickturk. Ama 5'günde 9 kişi bakmış oda güzel :)

evet maalesef duyarlılık az gibime geliyor millet olarak ilk önce teşekkür etmeyi öğrensek daha güzel olacak herşey çok daha güzel olacak sitemizde türkiyemizde

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkürler graphicturk,
Paylaşımlarını esirgemeyen paylaşımcı arkadaşlara ve sitede emeği geçen tüm arkaşlara teşekkürler...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Mustafa bey; öncelikle konuyu açtıgınız için, başta siz olmak üzere;
Paylaşımda bulunan ve emeği geçen herkese teşekkürler.

Haklısınız, emek sayıldıkça değer kazanır...Ama yapılan hiç bir emek boşa gitmez.

Son düzenleme:

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Mustafa bey; öncelikle konuyu açtıgınız için, başta siz olmak üzere;
Paylaşımda bulunan ve emeği geçen herkese teşekkürler.

Haklısınız, emek sayıldıkça değer kazanır...Ama yapılan hiç bir emek boşa gitmez.

kesinlikle boşa gitmez... ufacık paylaşim bile, orada köşede uran bir gün tasarıma püf nokta olacak:)

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
çokhaklısın insan konu açmaktan soğuyor .:)

Andrerendless

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet doğru.
konu ne kadar iyi veya kötü olursa olsun onu yapmak için 1 dk olsa bile bi zaman harcanmıştır. emeğe saygı. duyarlılığın için teşekkürler...

tüm grafikerler.net ailesine de şimdiye kadar yaptıkları için teşekkürler...

mek0707

🌱Yeni Üye🌱
merhaba,
bu konudaki fikirlerinize can-ı gönülden katılıyorum. Umarım ben de dahil olmak üzere tüm arkadaşlarımın bu manevi desteği ellerinden geldikçe coşkulu ve dürüstçe paylaşmalarını, esirgememelerini dilerim.
Herşey gelir geçer, önemli olan hatırlarda bırakılandır.
Saygılarımla.

mek0707

🌱Yeni Üye🌱
bu sırada nasıl avatar yükleyeceğimi bilememekteyim.