Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Test kapağı çalışması

blueray82

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar ben birazbu işte acemiyim.Öğrenmeye çalışıyorum.Photoshopta basi bi tasarım yaptım.Yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:

Active Design

🌱Yeni Üye🌱
Güzel bir çalışma ama bence font olarak Swiss tarzı birşey kullansaydın daha güzel olurdu. :)
Eline sağlık.

meteozender

🌱Yeni Üye🌱
Anladığım kadarıyla emek harcamışsın ama alınma çok kötü bir kapak olmuş. Öncelikle bu işe yeni başladıysan ilk edapda grafik öğrenmeyi bir kenarıya bırak onu nasılsa öğrenirsin. Renk geçişlerini öğren yani yapacağın çalışmalarda tek renk zemin üzerine değil de geçişli zeminler üzerine çalışırsan birden fazla renk tonlamaları olursa çok daha hoş çalışmalar ortaya çıkar.

blueray82

🌱Yeni Üye🌱
Anladığım kadarıyla emek harcamışsın ama alınma çok kötü bir kapak olmuş. Öncelikle bu işe yeni başladıysan ilk edapda grafik öğrenmeyi bir kenarıya bırak onu nasılsa öğrenirsin. Renk geçişlerini öğren yani yapacağın çalışmalarda tek renk zemin üzerine değil de geçişli zeminler üzerine çalışırsan birden fazla renk tonlamaları olursa çok daha hoş çalışmalar ortaya çıkar.

Eleştirin için teşekkürler.Benim anlamadığım geçiş derken renkler üzerinden neyi kasteddin ve nasıl yapılır.Gradient tarzı bir geçişmi yoksa direk renk geçişi şeklinde mi tam anlamadım.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Diğer çalışmaları incelemeli, bol eskizlerle programı çözmeli ve herşeyden öte eğitimciliğinizi kullanıp çalışmalarınızda nokta atışı yapmalısınız.

Bu acemiler için bile çok basit bir çalışma oluş durumda.. Tasarım denilemez. Sadece zemin üzerine dizgi yapılmıştır..