Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

text poınt ını değiştirme sorunu

cumali12

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba arkadaşlar bir şekle göre yerleştirdiğim (fith text to path ) yaptıktan sonra pointini,büyüklüğünü değiştirdiğimde yazı çok alakasız şekiller alıp kayıyor texin sabit kalması için ne yapmam lazım corel x4 kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim gerçekten çok gerildim

Benzer konular

Ferhat07

🌟Usta Tasarımcı🌟
yazıya tıkladığınıda sol tarafında kırmızı bi kutucuk çıkacak, onu sürükleyerek yazını istediğin yere kaydırabilirsin. kolay gelsin

ata06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet ferhat 07 arkadaşımıza katılıyorum aynen dediği şekilde yaparsan probelm yaşamazsın

coreldeniz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yazıyı istediğin çizginin üzerine attıktan sonra tekst placement sağa yada sola yasla yada ortala bide aynı yerin yanındakileride biraz kurcala sanırım sorunun oradaki menülerle çözülür sağ yukardalar.

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
sanırım çizdiğin çizgi ile yazının boyutu aynı olmayıp sığmıyor olabilir ikisinden birinin boyutu ile oynaman gerekir sık sık benim karşılaştığım bir durum :D

cumali12

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yazıyı istediğin çizginin üzerine attıktan sonra tekst placement sağa yada sola yasla yada ortala bide aynı yerin yanındakileride biraz kurcala sanırım sorunun oradaki menülerle çözülür sağ yukardalar.
bunu daha geniş anlatırsan sevinirim ddiğin gibitex placementin ne olduğunu bilmiyorum açıksası ferhat07 arkadaşın dediği kırmızı kutucuğu biliyorum ama zaten benim sorunum hareket etmesi yani yazının hareket etmemesi lazım ilginiz için teşekürleryardımlarınızı bekliyorum

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
bir ekran alıntısı eklersen daha iyi olur galiba...

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
sanırım çizdiğin çizgi ile yazının boyutu aynı olmayıp sığmıyor olabilir ikisinden birinin boyutu ile oynaman gerekir sık sık benim karşılaştığım bir durum :D
Buna katılıyorum. Bu gibi durumlarda ne yaparsanız yapın yazıyı çizgiye istediğiniz gibi oturtamazsınız. Ya çizgiyi biraz eğip büküp uzatacaksınız, ya da yazıyı küçülteceksiniz.

mcmtel

🌱Yeni Üye🌱
Sevgili Cumali.

Diyelim bir daire çizdin ve 12 punto CUMALİ yazıp fit text to path yaptın.
Herikisi de doğal grupludur ve Arange/Break Text Apart "ctrl+k" ile ayrılırlar. Ayırdıktan sonra font büyütürsen bahsettiğin olur. Ama ayırmadan font büyütürsen bir sorun olmaz.

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende busorunu yasiyorum fakat dairenin buyumesini nasil onleyebiliriz acaba?

cumali12

🌟Usta Tasarımcı🌟
tesekur ederım mcmtel doğru dediğinş denedim break text apart dedıkten sonra puntosunu değiştirince harket ediyor peki bu normal mi? yani yaptıbğım çalışma için hareket etmemesi lazım ne yapacagımı bilemiyorum bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.