denedim ama ordan harfler büyütüp küçültülüyo anca ben yazının yönünü ayarlayamadım malesef nası böyle oldu hala anlamıyorum ayarlarlada hiç oynamadım![]()
inanın hiçbir ayarla oynamadım bende sapıttım o hale nasıl geldi sanırım ben yokken birileri bilgisayarımı kurcalamışvalla corelin yazı ayarlarıyla o kadar oynadım sorunu çözmek için ama o hale getiremedim![]()
inanın hiçbir ayarla oynamadım bende sapıttım o hale nasıl geldi sanırım ben yokken birileri bilgisayarımı kurcalamışdüzeltmek için uğraştım baya ama daha beter yapcağımdan korkuyorum coreli yeni öğrendim bu sebeple cesur davranamıyorum coreliker arkadaşlar bana yardımederler inş. herkese teşekkür ederim ayrıca
tavsiyenizi deniycem inş başka bir sorunla karşılaşmam ayrıca yardımlarınız için teşekkür ederim...arkadaşım son çare olarak sen coreli kaldırıp tekrar kur istersen. bende baya bi baktım. içinden çıkamadım.
birde forumda arkadaşlar corel açılırken F8 tuşuna basılı tutarsak resetlenmiş olur diyolar... ben bunu denemedim. ne kadar doğru onudabilemiyorum. denemeni tavsiye ederim.
Bana Avİvasanin Corelde ÇİzİlmİŞ Losu Lazim Acİl
bu sorunla çok sık karşılaşılıyor son zamanlarda. web sitesi paylaşımı yasak!!! gözatabilirsiniz.
sanırım tavsiye ettiğiniz siteyi buldum inceledim ordada resetleyerek halledebilceğim söylenmiş denedim düzeldi çok şükür hiçbir sorunlada karşılaşmadım aynı dertten muzdarip olan arkadaşlar korkmadan deneyebilirler.ayrıntılı bilgiyi goole text sorunu yazarlarsa orda bulabilirler.tekrardan ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim allah eksik etmesin başımızdan![]()
biz sana kaçkere resetle dedik yaaa.![]()
ops1: