Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkür ederim aslında uzun zamandır benim yapmak isteğimde farklı bi uygulama denemekti buda başlangıcı oldu diyebilirim... inş. ilerleyen zamanlarda uzun süreli bi çalışma yapmak istiyorum bu şekilde...
Renk uyumu ve tipografi başarılı gerçekten sadece alt köşedeki son of the mask a gerek yoktu bence havasını bozmuş çalışmanın üst köşedeki açıklamada az ykarı alınabilir etrafındaki boşluklarla rahatlık kazandılabilirdi.
Farkındaysanız eğer sorun fonttan kaynaklanmaktan çıkmıştır aslında... Kendiniz bir çözüm bulabilirdiniz. Ben çok sevdiğim bir film olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim. Jim Carey'siz olmasına rağmen büyük keyifle izlemiştim. Zemin çok güzel olmuş. Keşke görsel de kullansaydınız. O zaman belki kaynağını daha çok belli ederdi. Ama bir afiş edası takınabilirdi de ... Yine de bol yeşil çoook yerinde olmuş. Ellerinize sağlık.
Farkındaysanız eğer sorun fonttan kaynaklanmaktan çıkmıştır aslında... Kendiniz bir çözüm bulabilirdiniz. Ben çok sevdiğim bir film olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim. Jim Carey'siz olmasına rağmen büyük keyifle izlemiştim. Zemin çok güzel olmuş. Keşke görsel de kullansaydınız. O zaman belki kaynağını daha çok belli ederdi. Ama bir afiş edası takınabilirdi de ... Yine de bol yeşil çoook yerinde olmuş. Ellerinize sağlık.
teşekkürler... görsel kullanmak bende istedim aslına bakılırsa çalışmanın daha haraketli ve eylenceli olması açısından ama görsel konusunda çok sıkıntı vardı bu yüzden kullanmamayı tercih ettim...