Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

theMASK...

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
themask.jpg

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
Cengiz olay budur evet artık seni biri durdurmalı uzun uzun yazdığım yorumlarda anlatmak istediğim buydu süpersin :alkis: :alkis: :alkis:

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
cengız hocam i lerin noktaları yok sanırım :) :) onun dısında renk flan uyum cok guzel tbrıkler

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
Cengiz olay budur evet artık seni biri durdurmalı uzun uzun yazdığım yorumlarda anlatmak istediğim buydu süpersin :alkis: :alkis: :alkis:

teşekkür ederim :) aslında uzun zamandır benim yapmak isteğimde farklı bi uygulama denemekti buda başlangıcı oldu diyebilirim... inş. ilerleyen zamanlarda uzun süreli bi çalışma yapmak istiyorum bu şekilde...

cengız hocam i lerin noktaları yok sanırım :) :) onun dısında renk flan uyum cok guzel tbrıkler

evet İ'lere dokunmadım onların farkındaydım... fonttan kaynaklanan bi sorun... teşekkürler...

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
eline sağlık hoş olmuş keyifle yapmışsın belli ..

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kısa bir bekleyişten sonra, güzel bir çalışma çıkacagı belliydi...Gayet iyi olmuş.

Emeğine sağlık Cengiz :)

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
Cengiz'im ellerine sağlık, uzun uzun baktım gayet hoş olmuş kardeşim

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Cengizim emeğine sağlık çok başarılı biri seni durdursun demek istemiyorum sen hep böyle keyifli çalışmalar yap:)Emeğine sağlık

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Renk uyumu ve tipografi başarılı gerçekten
sadece alt köşedeki son of the mask a gerek yoktu bence havasını bozmuş çalışmanın
üst köşedeki açıklamada az ykarı alınabilir etrafındaki boşluklarla rahatlık kazandılabilirdi.

Ellerine sağlık

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
yine başarılı bir çalışma olmuş eline sağlık Cengiz

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkürler arkadaşlar... kısa süreli bi çalışma olduğu için fazlada iyi olmadı aslında...

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
çok güzel bir çalışma olmuş eline sağlık:)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
evet İ'lere dokunmadım onların farkındaydım... fonttan kaynaklanan bi sorun... teşekkürler...

Farkındaysanız eğer sorun fonttan kaynaklanmaktan çıkmıştır aslında... Kendiniz bir çözüm bulabilirdiniz. Ben çok sevdiğim bir film olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim. Jim Carey'siz olmasına rağmen büyük keyifle izlemiştim. Zemin çok güzel olmuş. Keşke görsel de kullansaydınız. O zaman belki kaynağını daha çok belli ederdi. Ama bir afiş edası takınabilirdi de ... Yine de bol yeşil çoook yerinde olmuş. Ellerinize sağlık.

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
çok güzel bir çalışma olmuş eline sağlık:)

teşekkürler.

Farkındaysanız eğer sorun fonttan kaynaklanmaktan çıkmıştır aslında... Kendiniz bir çözüm bulabilirdiniz. Ben çok sevdiğim bir film olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim. Jim Carey'siz olmasına rağmen büyük keyifle izlemiştim. Zemin çok güzel olmuş. Keşke görsel de kullansaydınız. O zaman belki kaynağını daha çok belli ederdi. Ama bir afiş edası takınabilirdi de ... Yine de bol yeşil çoook yerinde olmuş. Ellerinize sağlık.

teşekkürler... görsel kullanmak bende istedim aslına bakılırsa çalışmanın daha haraketli ve eylenceli olması açısından ama görsel konusunda çok sıkıntı vardı bu yüzden kullanmamayı tercih ettim...