Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redrav Ayarlarından bahsediyorsanız düşük değil. Forma yüklenen resimlerinde 72dpı olması gerektiğini biliyorsunuzdur.Bunlar dışında kalite ayarlarında neyi kastedtiğinizi anlayamadım. Yorumunuz için teşekkürler....
Arkadaşım FreHand basittir. Ama hiç ona bulaşma bence çünkü bulaşırsan bırakamazsın bazı rahatlıklarından dolayı. Ama arasıra seni yarı yolda bırakacağına emin olabilirsin. Oyüzden direk İllustrator programıyla başlamanı tavsiye ederim güçlü bir programdır.adobe yazılımı olduğu için diğer adobe yazılımlarıyla da çok uyumlu çalışır.(Bu arada Cvp yazmadan geçemedim ama sorunu yanlış yerde sormuşsun)
Redrav Ayarlarından bahsediyorsanız düşük değil. Forma yüklenen resimlerinde 72dpı olması gerektiğini biliyorsunuzdur.Bunlar dışında kalite ayarlarında neyi kastedtiğinizi anlayamadım. Yorumunuz için teşekkürler....
Kayederken jpg'de resim kalitesi ayarı vardır, %100 verirseniz full kaliteli olur ama boyutu yüksek olur. Onu kastetmiştim ben :angel: Çalışmanız çok güzel tabii. Elinize sağlık tekrar. :angel:
Kayederken jpg'de resim kalitesi ayarı vardır, %100 verirseniz full kaliteli olur ama boyutu yüksek olur. Onu kastetmiştim ben :angel: Çalışmanız çok güzel tabii. Elinize sağlık tekrar. :angel: