Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tipografi Kitap Kapagı

Benzer konular

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
2. çalışmanız neville brody nin bir çalışmasını anımsattı bana... 3. çalışmanıza biraz daha yoğunlasanız daha eylenceli bir iş çıkacak bence... kolay gelsin

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
2. çalışma diğerlerine göre bşarılı eline sağlık

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
2. ve 3. çok neşeli:)

Sen öyle diyorsan kesin öyledir ablacım =)

2. olan çalışmanıza bayıldım.. Başarılar, emeğinize sağlık

Sonunda tipografi çözümüyle ilgili eleştirilmemişim .. :) Sanırım derslerin hepsini bir arada kullanmakla iligli sorunlarım var .. :)

2. çalışmanız neville brody nin bir çalışmasını anımsattı bana... 3. çalışmanıza biraz daha yoğunlasanız daha eylenceli bir iş çıkacak bence... kolay gelsin

Neville brody'nin bir çalışmasını anımsatmış olması iyi birşey mi kötü birşey mi anlamadım :) .. Bilmiyorum o çalışmayıda.. Teşekkürler..

2. çalışma diğerlerine göre bşarılı eline sağlık

Teşekkürler

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
Sonunda tipografi çözümüyle ilgili eleştirilmemişim .. :) Sanırım derslerin hepsini bir arada kullanmakla iligli sorunlarım var .. :) /QUOTE]

Benim bir hocam vardı 10 sene evveli bana şunu öğretmişti.
" Evlat çalışma arial'le başlarsa arial ile bitmeli... yoksa o çalışmayı bitirmek için bayağı zaman harcarsın.. Ha farklı karakterler de kullacaksın tasarıma renk katar unutma ama neyi nasıl kullanacaksın ne kadar açacaksın ne kadar kapatacaksın arasını açacaksın C harfini büyüteceksin o senin sorunun.. Ama karakterler önemli yoksa inan bana insanlar unutmaz okuduğunu.."
Saygılar...

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Sonunda tipografi çözümüyle ilgili eleştirilmemişim .. :) Sanırım derslerin hepsini bir arada kullanmakla iligli sorunlarım var .. :) /QUOTE]

Benim bir hocam vardı 10 sene evveli bana şunu öğretmişti.
" Evlat çalışma arial'le başlarsa arial ile bitmeli... yoksa o çalışmayı bitirmek için bayağı zaman harcarsın.. Ha farklı karakterler de kullacaksın tasarıma renk katar unutma ama neyi nasıl kullanacaksın ne kadar açacaksın ne kadar kapatacaksın arasını açacaksın C harfini büyüteceksin o senin sorunun.. Ama karakterler önemli yoksa inan bana insanlar unutmaz okuduğunu.."
Saygılar...

Waow ne güzel söylemiş :)

kahings

🌱Yeni Üye🌱
...

2. çalışma güzel olmuş emeğine sağlık..

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Dilara 1. çalışmanda gözü doldurmayacak bir basitlik söz konusu 2. ve 3. çalışmaların göze hoş gelmekte emeğine sağlık arkadaşım :)

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Bence 3 daha guzel yogunlasılırsa gayet hoş.
Tebrikler.

teşekkürler..

2. çalışma güzel olmuş emeğine sağlık..

teşekkürler..

Dilara 1. çalışmanda gözü doldurmayacak bir basitlik söz konusu 2. ve 3. çalışmaların göze hoş gelmekte emeğine sağlık arkadaşım :)

gözü doldurmayacak basitlikyen bahsettiğin şey sadelik sanırım.. ? Ve ben sadeliği severim :)

hayalzamanı

🌟Usta Tasarımcı🌟
3. çalışmanın üzerinde biraz daha uğraşırsan hepsinden çok daha güzel olacak gibi. İyi çalışmalar ellerine sağlık

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Dilaracım Cengiz'e katılıyorum 3. çalışmanın üzerine git ben 3. çalımayı çok beğendim...Emeğine sağlık canım...

cuneytgurler

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.behance.net
Olucak, lakin zaman.Üzerine gittiğin taktirde typo çalışmaları zamanla oturur ve güzelleşir.

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Sade ve renk uyumları iyi olmuş.Başarılı çalışmalar eline sağlık..

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Dilaracım Cengiz'e katılıyorum 3. çalışmanın üzerine git ben 3. çalımayı çok beğendim...Emeğine sağlık canım...

Teşekkürler damlamcım :)

Olucak, lakin zaman.Üzerine gittiğin taktirde typo çalışmaları zamanla oturur ve güzelleşir.

inanmak isterdim.. ama henüz tek anlıyamadığım kavram olmaya başladı sanırım tipografi :D

Sade ve renk uyumları iyi olmuş.Başarılı çalışmalar eline sağlık..

Teşekkürler

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
2 çok güzel, 3 harika! eline sağlık...