Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tipografi

destnyy

🌱Yeni Üye🌱
herhangi bir fontu bozarak ya da üzerinde oynama yaparak hangi nesneye benzetirdiniz bi fikri olan var mı:)

Benzer konular

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
Kendi adıma Ne anlatmaya çalıştığınızı anlayamadım. Anlayan biri olursa banada anlatsın... Başlıklada bağdaştıramadım...

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben Biraz Anladım Gibi Sanki Bir Logoda Görmüştüm "K" harfini elinde meşale ile yuruyen bir adama benzetmiş... Aklıma Gelen bu...

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben Biraz Anladım Gibi Sanki Bir Logoda Görmüştüm "K" harfini elinde meşale ile yuruyen bir adama benzetmiş... Aklıma Gelen bu...

Tamam onu hepimiz biliyoruz arkadaşım da "hangi nesneye benzetirdiniz bir fikri olan var mı?" ne demek onu anlamadım... Herkez her harfi her nesneye benzetebilir... Hayalgücünün sınırı olur mu?

Hani dese ki bize arkadaşlar bir firma var ismi x bu ismin karakterlerini kullanarak hangi nesneye benzetirdiniz. Tamam o zaman herkez fikrini söyler... Ama ben böyle bir soru görmedim.. Yoksa buraya bir resim falan eklemişte benmi göremiyorum eğer öyleyse uyarın lütfen arkadaşlar :)

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tamam onu hepimiz biliyoruz arkadaşım da "hangi nesneye benzetirdiniz bir fikri olan var mı?" ne demek onu anlamadım... Herkez her harfi her nesneye benzetebilir... Hayalgücünün sınırı olur mu?

Hani dese ki bize arkadaşlar bir firma var ismi x bu ismin karakterlerini kullanarak hangi nesneye benzetirdiniz. Tamam o zaman herkez fikrini söyler... Ama ben böyle bir soru görmedim.. Yoksa buraya bir resim falan eklemişte benmi göremiyorum eğer öyleyse uyarın lütfen arkadaşlar :)

:) Bence Arkadaş Bu Tür Örnekler Duymak İstiyor Anladığım Kadarı İle...

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
herhangi bir fontu bozarak üzerinde oynama yaparak bir nesneye benzetmek tamamen grafikerin hayagücü ile doğru orantılıdır bence foruma tam olarak ne yapmak istiyorsan onu sor daha etkili yanıtlar alırsın diye düşünüyorum...

destnyy

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar demek istediğim aslında şemsiye yazarak yani fontüzerinde oynama yapıp bozarak öyle bi şemsiye yazılsın ki yazıya bakıldığında şemsiye olduğu anlaşılsın umarım bu sefer anlatabilmişimdir demek istediğimi :) şimdi buna benzer nesneler istiorum aklıma gelmio sizin aklınıza gelirse benimle paylaşırsanız çok sefinirim :)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
typo olarak çalışma yapıp yapmadığımızı soruyorsunuz sanırım. Daha önce yapmış olduğum bir çalışmam var forumda. Konuya buradan ulaşabilirsiniz.

inan

Acemi Tasarımcı
okul yıllarında tipografi dersinde benzer bir çalışma yapmıştık..
yengeç,kedi,köpek...vb hayvanları pictogram şeklinde oluşturabileceğimiz fontları seçip isimdeki harflerin tümünü kullanarak bir çalışma yapmıştım.Sende istediğin her nesneyi yapabilirsin önemli olan o nesneyi görsel olarak anlatabileceğin ve rahat çalışabileceğin doğru fontu bulmak...