Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tired

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
60copy.jpg

gulum352

🏆Pro Tasarımcı🏆
cengız...yıne guzel bır calısma senın elınden cıkmıs...cok basarılı bır calısma olmus...renk uyumları cok guzel...ama uzerıne kırmızı serıt atmıssınya gozume dırekt o kısım carptı...gayet basarılı...ellerıne saglık...ustun basarılar dılerım:)

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
kırmızı kuşaklar bence gereksiz ve çalışma alanı boş kalmış emeğine sağlık

"çalışma alanı boş kalmış" şahşi çalışmalarımda bu müşteri mantığına göre hareket etmek en son yapıcağım uygulamalardan biridir, çalışmada boş alan beni rahatsız etmiyor. teşekkürler.

cengız...yıne guzel bır calısma senın elınden cıkmıs...cok basarılı bır calısma olmus...renk uyumları cok guzel...ama uzerıne kırmızı serıt atmıssınya gozume dırekt o kısım carptı...gayet basarılı...ellerıne saglık...ustun basarılar dılerım:)

teşekkürler Gül :)

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Kullandığın görseller konuyu çok güzel tamamlamış,kırmızı şeritlerde çalışmanın komposizyonundaki dengesini sağlamış, güzel bir çalışma tebrik ederim Cengiz emeğine sağlık...

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
"çalışma alanı boş kalmış" şahşi çalışmalarımda bu müşteri mantığına göre hareket etmek en son yapıcağım uygulamalardan biridir, çalışmada boş alan beni rahatsız etmiyor. teşekkürler.

teşekkürler Gül :)

böyle düşünüyorsanız neden çalışmanızı ekliyorsunuz sizi rahatsız etmiyor olabilir ama başkalarının da düşüncelerinin de sizin için yararlı olacağını düşünüyorum..iyi akşamlar

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
farklı yorumlar tabiki benim yararıma olacaktır ben aksini iddaa etmiyorum. sadece kendi düşüncelerimi belirttim.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ne fazla, ne eksik...:) Ellerine sağlık Cengiz. =)
Tebrikler...

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Anlayan göz ne kadar da güzel yorumluyor. Bu eserleri anlamak dileğiyle (kendi adına konuşuyorum) geç de olsa tebrik ediyorum.:)