buyurun
S saserdar ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 11 Kas 2008 Mesajlar 246 Tepkime puanı 2 11 Nis 2011 #1 buyurun
F faruks 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 18 Mar 2010 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 3 Ocak 2012 #2 dostum bunun psd si varsa kullanabilirmiyiz...
irm.art Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 11 Eyl 2008 Mesajlar 5,654 Tepkime puanı 111 3 Ocak 2012 #3 faruks' Alıntı: dostum bunun psd si varsa kullanabilirmiyiz... Genişletmek için tıkla ... Nasıl bir istek bu? Afiş nerde kullanılırsa kullanılsın tasarımın önemli bir alanıdır. Çok fazla araştırma yapmanızı öneririm.
faruks' Alıntı: dostum bunun psd si varsa kullanabilirmiyiz... Genişletmek için tıkla ... Nasıl bir istek bu? Afiş nerde kullanılırsa kullanılsın tasarımın önemli bir alanıdır. Çok fazla araştırma yapmanızı öneririm.
Y yvzhan60 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 17 Şub 2012 Mesajlar 13 Tepkime puanı 0 17 Şub 2012 #4 güzel bir çalışma
kelebek_fly ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 25 Ağu 2008 Mesajlar 104 Tepkime puanı 0 17 Şub 2012 #5 tiyarosever birisi olarak beğendim güzel ama kenarda sanki minik de olsa tiyatro logosu kullanılmalıydı acaba
tiyarosever birisi olarak beğendim güzel ama kenarda sanki minik de olsa tiyatro logosu kullanılmalıydı acaba
S saserdar ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 11 Kas 2008 Mesajlar 246 Tepkime puanı 2 28 Şub 2012 #6 kelebek_fly' Alıntı: tiyarosever birisi olarak beğendim güzel ama kenarda sanki minik de olsa tiyatro logosu kullanılmalıydı acaba Genişletmek için tıkla ... kesinlikle katılıyorum gülen ve ağlayan yüz ifadelerini kullandım ama müşteri istemedi bu arada teşekkür ederim tüm yorumlara
kelebek_fly' Alıntı: tiyarosever birisi olarak beğendim güzel ama kenarda sanki minik de olsa tiyatro logosu kullanılmalıydı acaba Genişletmek için tıkla ... kesinlikle katılıyorum gülen ve ağlayan yüz ifadelerini kullandım ama müşteri istemedi bu arada teşekkür ederim tüm yorumlara
kelebek_fly ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 25 Ağu 2008 Mesajlar 104 Tepkime puanı 0 29 Şub 2012 #7 hımm anladım senin müşteri tuhafmış tiyatronun benimsenmiş logosunu istmemekle hata etmiş ama sen emeğini vermişsin ben çok beğendim teşekkür ederim
hımm anladım senin müşteri tuhafmış tiyatronun benimsenmiş logosunu istmemekle hata etmiş ama sen emeğini vermişsin ben çok beğendim teşekkür ederim
S saserdar ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 11 Kas 2008 Mesajlar 246 Tepkime puanı 2 3 Mar 2012 #8 kelebek_fly' Alıntı: hımm anladım senin müşteri tuhafmış tiyatronun benimsenmiş logosunu istmemekle hata etmiş ama sen emeğini vermişsin ben çok beğendim teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... en acı olanıda söyleyeyim o zaman bu işle meşgül olan öğretmen edebiyat öğretmeni....
kelebek_fly' Alıntı: hımm anladım senin müşteri tuhafmış tiyatronun benimsenmiş logosunu istmemekle hata etmiş ama sen emeğini vermişsin ben çok beğendim teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... en acı olanıda söyleyeyim o zaman bu işle meşgül olan öğretmen edebiyat öğretmeni....
grafiker_emrah ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 21 Haz 2008 Mesajlar 1,328 Tepkime puanı 6 3 Mar 2012 #9 güzel bir çalışma emeğinize sağlık
kelebek_fly ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 25 Ağu 2008 Mesajlar 104 Tepkime puanı 0 5 Mar 2012 #10 walla yuh diyorum o nasıl eğitimciymiş yazık yani
S saserdar ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 11 Kas 2008 Mesajlar 246 Tepkime puanı 2 7 Mar 2012 #11 kelebek_fly' Alıntı: walla yuh diyorum o nasıl eğitimciymiş yazık yani Genişletmek için tıkla ... var benim bazı tespitlerim ama burada paylaşmam şık olmaz sanırım....
kelebek_fly' Alıntı: walla yuh diyorum o nasıl eğitimciymiş yazık yani Genişletmek için tıkla ... var benim bazı tespitlerim ama burada paylaşmam şık olmaz sanırım....
H htoker06 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 26 Nis 2014 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 21 Nis 2017 #12 ben neden göremiyorum