Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tiyatro logo

daio

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. çalışmanın arka planını kaldır altta ki gibi sade olsun konsepti iyi yakalamışsın bence öyle daha hoş olur gibi. Eline sağlık....

acar07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet gerçekten güzel olmuşlar. özellikle 2. çalışma güzel. zaten 2. çalısmadaki font başlıbaşına güzel bir font bazı işlerde çok güzel yakışıyor işe

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
2 side cok basarili. eline saglik. Biraz renklerle ilgili "acaba" dedim. Sen de bir dusun istersen. Tebrikler

sufyani

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sufyani.org
Karakter seçimin güzel tebrik ederim. sana tavsiyem bir logoda sadece 1 adet atraksyon (göze batan farklılık) olmalı. "a" harfinde olsa yetermiş mesela. "o" da olması logoyu tiyatra okutmuyormu sence? Ayrıca altta gölgeleme logonun genel kullanımında olması doğru değil. Logoyu sade kullandıktan sonra mesela web kullanımında yapılabilir. Logo tasarlanırken logonun tüm kullanım alanlarında sorunsuz uygulanması gerekir. Tİ bölümünü tamamen teknik olarak hatalı kullanmışsın. Daha sade ve tek renk (degradesiz) olabilir. Ayrıca "İ"deki nokta esprisine gerek yok. Zaten kalın olmakla farklı değil mi?

Bu arada 2. seçimin için çok kafa yormamışım. Sektörle alakasız. Yinede tebrik ederim. Başarılar.

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
2,cok güzel ama 1.de zemin kullanmansan? renkler cok iyi 1. de o daki yüzü solda kullansan a gibi durmaz hemde tezat olur... eline sağlık:)

artgrafik2

🌱Yeni Üye🌱
ikinci çalışmadaki yazı karakterine ve kullanılan maskelere ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz cengiz669 teşk

Orjins

🌱Yeni Üye🌱
acaba hangi programda çalıştığınızı öğrenebilirmiyim ?

Orjins

🌱Yeni Üye🌱
Sayın cengiz669;acaba hangi programda çalıştığınızı öğrenebilirmiyim ?

lance

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gayet hos aynı
ben olsaydım boyle bı çalışmayapoan logotypedan bır espri çıkartalabılırdım misal
tiyato ti nın altına ufagından bı gülücük gibidsine dönüştürsen hiç de fena olmaz