Resimde gözüktügü gibi bir toplu resimin kenrlrını bu şekil çıkarmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
kardelen37 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Ağu 2009 Mesajlar 30 Tepkime puanı 1 12 Eyl 2009 #1 Resimde gözüktügü gibi bir toplu resimin kenrlrını bu şekil çıkarmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
R Rhasdaa ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 3 Eyl 2009 Mesajlar 165 Tepkime puanı 0 12 Eyl 2009 #2 Rectangular Marquee Tool ile kesmek istediğin yer haricindeki yer çiz ve daha sonra Image-Crop yap tamamdır.
Rectangular Marquee Tool ile kesmek istediğin yer haricindeki yer çiz ve daha sonra Image-Crop yap tamamdır.
vasili_zaitzev 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 10 Ağu 2009 Mesajlar 708 Tepkime puanı 13 12 Eyl 2009 #3 Bildiğin dekupe, drop shadow işlemi
kardelen37 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Ağu 2009 Mesajlar 30 Tepkime puanı 1 12 Eyl 2009 #4 Rhasdaa' Alıntı: Rectangular Marquee Tool ile kesmek istediğin yer haricindeki yer çiz ve daha sonra Image-Crop yap tamamdır. Genişletmek için tıkla ... yapamdım rectangular marquee tool ile olmuyoki..:sweating:
Rhasdaa' Alıntı: Rectangular Marquee Tool ile kesmek istediğin yer haricindeki yer çiz ve daha sonra Image-Crop yap tamamdır. Genişletmek için tıkla ... yapamdım rectangular marquee tool ile olmuyoki..:sweating:
R Rhasdaa ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 3 Eyl 2009 Mesajlar 165 Tepkime puanı 0 12 Eyl 2009 #5 buyrun
kardelen37 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Ağu 2009 Mesajlar 30 Tepkime puanı 1 12 Eyl 2009 #6 Ya anlatamadım ben. Yukarda gördüğünüz resimde normalde insan resimleri cvar. Ve onların kenarlarını çokarmış Onu anlatmak istiyorum.Ya da benmi yanlış anladım.
Ya anlatamadım ben. Yukarda gördüğünüz resimde normalde insan resimleri cvar. Ve onların kenarlarını çokarmış Onu anlatmak istiyorum.Ya da benmi yanlış anladım.