Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tpa logo çalışması

dethroned

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar

bittiyw.jpg

Benzer konular

dethroned

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumun için teşekkür ederim :)

yoruma değer bi çalışma degilmi yani :S

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
logotpadee.gif

tpainte.jpg

Sizin çalışmanızı da göz önünde bulundurursak bu 3 logo birbirine benzemiyor diyemeyeceğiz sanırım.
İyi çalışmalar.

dethroned

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yuh artık yanı bu kadar olmaz ya yani işim gucum yok bi tasarım yapacam tpa diye googla da aratıracam ondan sonrada hı böyle yapmıs bu adamlar tpa yı diyip direk ona benzer birseyler yapacagım bumu yani yaklasımınız sonra bıde onu kendı calısmam gibi aktaracam size yok böyle bı düsünce bu logonun eskizleride elimde internetten tpa diye logo arastırarak o logoyu çizen adam ne grafikerdir ne de adamdır böyle bi olayıda kabul etmıyorum

bi dahada buraya tasarım yayınlamam insanın siniri bozuluyor mıllet nerden neler cıkartıyor cok sacma olaylar bunlar resmen hırsız damgası yapıstırdılar suna bak ayıp ya ayıp diyecek birsey bulamıyorum

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
bi dahada buraya tasarım yayınlamam insanın siniri bozuluyor mıllet nerden neler cıkartıyor cok sacma olaylar bunlar resmen hırsız damgası yapıstırdılar suna bak ayıp ya ayıp diyecek birsey bulamıyorum

Öncelikle bu uslüp kendini "haklı" gören birinin uslubu olmamalı.
Yazdığım cümleyi tekrar okumanıza da yardımcı olayım müsadenizle.

"Sizin çalışmanızı da göz önünde bulundurursak bu 3 logo birbirine benzemiyor diyemeyeceğiz sanırım.
İyi çalışmalar."

Bu cümlenin içinde ne "hırsız" kelimesi geçiyor ne de onu ima eden bir başka kelime.Alınganlığınızın ölçüsü bu derece şiddetli olmamalı.Ben sadece "bunun altında üstünde bir şey aramaya bile gerek duymadan" tasarımların birbirine benzediğini söyledim.
Sizin sarf ettiğiniz tüm sözleri üstüme bile almıyor, grafik tasarım dünyasında "haklı" çığırlar açmanızı diliyorum.

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
yuh artık yanı bu kadar olmaz ya yani işim gucum yok bi tasarım yapacam tpa diye googla da aratıracam ondan sonrada hı böyle yapmıs bu adamlar tpa yı diyip direk ona benzer birseyler yapacagım bumu yani yaklasımınız sonra bıde onu kendı calısmam gibi aktaracam size yok böyle bı düsünce bu logonun eskizleride elimde internetten tpa diye logo arastırarak o logoyu çizen adam ne grafikerdir ne de adamdır böyle bi olayıda kabul etmıyorum

Arkadaşım benzerlik olur tamamda bu kadar benzerlik olmaz kendini daha fazla yorma kendini haklı çıkarmak için tamam mı?

Burada çalıntı tasarım paylaştıktan sonra hiç paylaşım yapma burda insanlar nasıl çalıntı tasarımı buluyorsa yaptığın müşterinde bulacaktırki yarın senin başın ağrıyacak bizim değil biz burda yapıcı oluyoruz insanların yanlışlarını burada çabucak söylüyoruz ve çözebiliyoruz o arkadaşlarımızda yanlışını düzeltsin diye sen yanlışa yanlış dersen sen bilirsin hayat senin hayatın.

dethroned

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşım benzerlik olur tamamda bu kadar benzerlik olmaz kendini daha fazla yorma kendini haklı çıkarmak için tamam mı?

Burada çalıntı tasarım paylaştıktan sonra hiç paylaşım yapma burda insanlar nasıl çalıntı tasarımı buluyorsa yaptığın müşterinde bulacaktırki yarın senin başın ağrıyacak bizim değil biz burda yapıcı oluyoruz insanların yanlışlarını burada çabucak söylüyoruz ve çözebiliyoruz o arkadaşlarımızda yanlışını düzeltsin diye sen yanlışa yanlış dersen sen bilirsin hayat senin hayatın.

kardewsım anlatamıyorum heralde it gibi çalıstık ıkı kısı bu logo için çalıstık delı gıbı ne çalıntısından bahsedıyorsunuz görmedıgınız ıcın atıp tutmak kolay ama grafikerim diye gecınen adam böyle birsey yaparsa o zaten grafiker degıldır böyle birseyı ben baskasının tasarımına yorum yaparken bıle aramıyorum bunu arayan ınsan bunu yapan insandır bence ayıptır bu baskada bırsey degıl

Öncelikle bu uslüp kendini "haklı" gören birinin uslubu olmamalı.
Yazdığım cümleyi tekrar okumanıza da yardımcı olayım müsadenizle.

"Sizin çalışmanızı da göz önünde bulundurursak bu 3 logo birbirine benzemiyor diyemeyeceğiz sanırım.
İyi çalışmalar."

Bu cümlenin içinde ne "hırsız" kelimesi geçiyor ne de onu ima eden bir başka kelime.Alınganlığınızın ölçüsü bu derece şiddetli olmamalı.Ben sadece "bunun altında üstünde bir şey aramaya bile gerek duymadan" tasarımların birbirine benzediğini söyledim.
Sizin sarf ettiğiniz tüm sözleri üstüme bile almıyor, grafik tasarım dünyasında "haklı" çığırlar açmanızı diliyorum.

üstad bak hırsız kelimesi gecmıyor olabılır ama ima etmeye calsıtıgın seyde budur bu tasarıma bakarak ben bu tasarımı yapmıs isem bu hırsızlıktır bende hırsızlık yapmadıgımı anlatmaya calısıyorum bu sekılde bı suclamayalada karsılasırsam benımde tepkim bu olur haliylede sinirlenirim neyse kımseye bırsey acıklamaya gerek duymuyorum bundan sonra ben kendımı bılıyorum insanlar tasarım hakkında yorum yapacagına acaba bunu nerden calmıs zihniyetiyle yorum yapmaya gelıyorsa bundan sonrada ben buraya tasarım fılan paylasmam

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
kardewsım anlatamıyorum heralde it gibi çalıstık ıkı kısı bu logo için çalıstık delı gıbı ne çalıntısından bahsedıyorsunuz görmedıgınız ıcın atıp tutmak kolay ama grafikerim diye gecınen adam böyle birsey yaparsa o zaten grafiker degıldır böyle birseyı ben baskasının tasarımına yorum yaparken bıle aramıyorum bunu arayan ınsan bunu yapan insandır bence ayıptır bu baskada bırsey degıl

Bak güzel kardeşim (it gibi) Bu kendine tabir ettiğin nasıl bir kelimedir sözcüktür bunu yakıştıramadım bir ikincisi bunu yapmak o kadar zor bir şey değil bana göre 15 dakikada oluşturulacak bir logo tabi bana göre yok eskiz çizme yok anlam katma gibi bir logoya benzemiyor birebir aynısını yapmıssın demiyoruz ama fazla esinlenmişsin diyoruz.

Sen tamamen kendin düşünüp yapmış olsan hırsızlık suçlamasını ağzına bile almazdın ve bir çok laf kalabalığı yapmazdın vede bir daha tasarım paylaşmıcam terimleriyle laf cambazlığı yapmazdın senin gibi bu grafik piyasasında çok insan var senlede uğraşamacım güzel arkadaşım ne yazarsan yaz cevap ta yazmıcam ama şunu bil bu yolda gidersen hiçbiryere ulaşamassın sana hayatında başarılar dileyim yinede ben:D

dethroned

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bak güzel kardeşim (it gibi) Bu kendine tabir ettiğin nasıl bir kelimedir sözcüktür bunu yakıştıramadım bir ikincisi bunu yapmak o kadar zor bir şey değil bana göre 15 dakikada oluşturulacak bir logo tabi bana göre yok eskiz çizme yok anlam katma gibi bir logoya benzemiyor birebir aynısını yapmıssın demiyoruz ama fazla esinlenmişsin diyoruz.

Sen tamamen kendin düşünüp yapmış olsan hırsızlık suçlamasını ağzına bile almazdın ve bir çok laf kalabalığı yapmazdın vede bir daha tasarım paylaşmıcam terimleriyle laf cambazlığı yapmazdın senin gibi bu grafik piyasasında çok insan var senlede uğraşamacım güzel arkadaşım ne yazarsan yaz cevap ta yazmıcam ama şunu bil bu yolda gidersen hiçbiryere ulaşamassın sana hayatında başarılar dileyim yinede ben:D

ben size niye birseyler izah etmeye calsıyorum kı bosuna kendımı heder edıyorum siz gidin araştırın böyle milletti hırsızlıkla suclayacak bırseyler bulmaya calsıın sonra insanların emeğine çalıntı diyin siz bunu yaparsınız anca ama ben birine gidip yorum yaptıgımda bak burası söyle olsa böyle olsa dıye yardımcı olabilecegim laflar sarf ediyorum ayıptır ya hem yalancı hemde hırsız diyorsun arakdasım heralde kendımı savunacam he ben hırızım mı dıyecagim yapmadıgım bırsey ıcın biraz aklınızı kullansanız neden sinirlendigimide idrak edeceksınız ama bunuda yapacagınızı pek sanmıyorum siz bu zihniyetle anca insanları sinirlendirirsiniz baskada bırsey yapamazsınız hadi eyvallah

soyuldu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
süper olmuş. sen yaptıysan vala iyi olmuş.

cesices

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline sağlık sağlam olmuş
ayrıca google'da arama yaparak
çizilmiş bir logoya benzemiyor
o kadar basit düşünen insana
bu logo basit görünür
kalitesini estetiğini anlayamaz
sen takma yorumlara
çalışmaya devam

dethroned

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eline sağlık sağlam olmuş
ayrıca google'da arama yaparak
çizilmiş bir logoya benzemiyor
o kadar basit düşünen insana
bu logo basit görünür
kalitesini estetiğini anlayamaz
sen takma yorumlara
çalışmaya devam

eyvallah teşekkür ederim yorumun için kanser olmak üzereydim :)

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Logo Benzerliği Olabilir Aynısı Olursa Suc Zaten Buda Kimseyi İlgilendirmez.
Tabikide Bir Firma Oldugunu Zannetmıyorum ve Vektörel Bir Çalısma oldugunu zannetmıyorum vektörel ise helal olsun gerçekten dıyebılırım fakat photoshopta yapılmıs bı logoya benzıyor hatta ta kendısı dıyebılırım. öylesıne bır logo diye üstüne dusunulmez pek fazla yarın bır gun tabela vs bina giydirme yapıcagın zaman ne yapıcaksın photoshoptan mı buyultuceksın photoshop gerçekten görsel bakımdan basit ve güzel bir program bana bıraksanız photoshopta professional logolar yaparım. Ama Resim Olarak Güzel Olmus.

dethroned

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Logo Benzerliği Olabilir Aynısı Olursa Suc Zaten Buda Kimseyi İlgilendirmez.
Tabikide Bir Firma Oldugunu Zannetmıyorum ve Vektörel Bir Çalısma oldugunu zannetmıyorum vektörel ise helal olsun gerçekten dıyebılırım fakat photoshopta yapılmıs bı logoya benzıyor hatta ta kendısı dıyebılırım. öylesıne bır logo diye üstüne dusunulmez pek fazla yarın bır gun tabela vs bina giydirme yapıcagın zaman ne yapıcaksın photoshoptan mı buyultuceksın photoshop gerçekten görsel bakımdan basit ve güzel bir program bana bıraksanız photoshopta professional logolar yaparım. Ama Resim Olarak Güzel Olmus.

yok bu logonun hakları alındı vectorelide çizildi yani bildiğin iş bu :) yorumun için teşekkür ederim

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

arkadaşa aynen katılıyorum bi daha da burada yaptığın birçalışmayı yayınlamazsan yayınlama bizim kaybedecek birşeyimiz yok
burada çalışmanı yayınlıyorsan eleştirilere de açık olacaksın ayrıca bu kadar da benzerlik olmaz yani
bir de altına koyduğun zemini sanki firex arkadaşımızın yaptığı bir tipografik çalışmada görmüştüm (inşallah yanılmıyorumdur) yani kızmanın ya da bu derece şiddetli tepki göstermenin anlamı yok bu söylenenler senin iyiliğin için ama neyse
sen bu yolda devam et.
bu memleketin senin gibi grafikerlere ihtiyacı var!!!

asilrock

🏅Acemi Tasarımcı🏅
genç bir arkadaş ve hayel ettiği şeyler bence istemeden benzerlik göstermiştir sizler bu tarz eskrim ve çiizimleri önceden gördüğünüz için size normal geliyor ve butraz hf çizimleri oyun isteleri genel de kullanıyor

matad0r

🌱Yeni Üye🌱
Müşteriniz size bu logoya benzer logoları google'da arama yaparken gözüme ilişti acaba oradan mı esinlendiniz dediğiniz de aynı tepkileri gösterirmiydiniz? ( Yuh artık it gibi çalıştık nereden çıkarıyorsunuz hırsız olduğumumu ima ediyorsunuz ) gibisinden bir baklaşımmı gösterirdiniz? Eleştirilmekten anlamıyorsunuz sanırım. Eleştirilmeyi suçlama olarak algılamışsınız. Logonuz size göre güzel olabilir yada diğer arkadaşlara göre ama eleştirilmeye gösterdiğiniz tepki onu çirkinleştirdi benim gözümde. Size sağlıklı çizimler ve tasarımlar.