Sizin çalışmanızı da göz önünde bulundurursak bu 3 logo birbirine benzemiyor diyemeyeceğiz sanırım.
İyi çalışmalar.
bi dahada buraya tasarım yayınlamam insanın siniri bozuluyor mıllet nerden neler cıkartıyor cok sacma olaylar bunlar resmen hırsız damgası yapıstırdılar suna bak ayıp ya ayıp diyecek birsey bulamıyorum
yuh artık yanı bu kadar olmaz ya yani işim gucum yok bi tasarım yapacam tpa diye googla da aratıracam ondan sonrada hı böyle yapmıs bu adamlar tpa yı diyip direk ona benzer birseyler yapacagım bumu yani yaklasımınız sonra bıde onu kendı calısmam gibi aktaracam size yok böyle bı düsünce bu logonun eskizleride elimde internetten tpa diye logo arastırarak o logoyu çizen adam ne grafikerdir ne de adamdır böyle bi olayıda kabul etmıyorum
bi dahada buraya tasarım yayınlamam insanın siniri bozuluyor mıllet nerden neler cıkartıyor cok sacma olaylar bunlar resmen hırsız damgası yapıstırdılar suna bak ayıp ya ayıp diyecek birsey bulamıyorum
Arkadaşım benzerlik olur tamamda bu kadar benzerlik olmaz kendini daha fazla yorma kendini haklı çıkarmak için tamam mı?
Burada çalıntı tasarım paylaştıktan sonra hiç paylaşım yapma burda insanlar nasıl çalıntı tasarımı buluyorsa yaptığın müşterinde bulacaktırki yarın senin başın ağrıyacak bizim değil biz burda yapıcı oluyoruz insanların yanlışlarını burada çabucak söylüyoruz ve çözebiliyoruz o arkadaşlarımızda yanlışını düzeltsin diye sen yanlışa yanlış dersen sen bilirsin hayat senin hayatın.
Öncelikle bu uslüp kendini "haklı" gören birinin uslubu olmamalı.
Yazdığım cümleyi tekrar okumanıza da yardımcı olayım müsadenizle.
"Sizin çalışmanızı da göz önünde bulundurursak bu 3 logo birbirine benzemiyor diyemeyeceğiz sanırım.
İyi çalışmalar."
Bu cümlenin içinde ne "hırsız" kelimesi geçiyor ne de onu ima eden bir başka kelime.Alınganlığınızın ölçüsü bu derece şiddetli olmamalı.Ben sadece "bunun altında üstünde bir şey aramaya bile gerek duymadan" tasarımların birbirine benzediğini söyledim.
Sizin sarf ettiğiniz tüm sözleri üstüme bile almıyor, grafik tasarım dünyasında "haklı" çığırlar açmanızı diliyorum.
kardewsım anlatamıyorum heralde it gibi çalıstık ıkı kısı bu logo için çalıstık delı gıbı ne çalıntısından bahsedıyorsunuz görmedıgınız ıcın atıp tutmak kolay ama grafikerim diye gecınen adam böyle birsey yaparsa o zaten grafiker degıldır böyle birseyı ben baskasının tasarımına yorum yaparken bıle aramıyorum bunu arayan ınsan bunu yapan insandır bence ayıptır bu baskada bırsey degıl
Bak güzel kardeşim (it gibi) Bu kendine tabir ettiğin nasıl bir kelimedir sözcüktür bunu yakıştıramadım bir ikincisi bunu yapmak o kadar zor bir şey değil bana göre 15 dakikada oluşturulacak bir logo tabi bana göre yok eskiz çizme yok anlam katma gibi bir logoya benzemiyor birebir aynısını yapmıssın demiyoruz ama fazla esinlenmişsin diyoruz.
Sen tamamen kendin düşünüp yapmış olsan hırsızlık suçlamasını ağzına bile almazdın ve bir çok laf kalabalığı yapmazdın vede bir daha tasarım paylaşmıcam terimleriyle laf cambazlığı yapmazdın senin gibi bu grafik piyasasında çok insan var senlede uğraşamacım güzel arkadaşım ne yazarsan yaz cevap ta yazmıcam ama şunu bil bu yolda gidersen hiçbiryere ulaşamassın sana hayatında başarılar dileyim yinede ben
eline sağlık sağlam olmuş
ayrıca google'da arama yaparak
çizilmiş bir logoya benzemiyor
o kadar basit düşünen insana
bu logo basit görünür
kalitesini estetiğini anlayamaz
sen takma yorumlara
çalışmaya devam
Logo Benzerliği Olabilir Aynısı Olursa Suc Zaten Buda Kimseyi İlgilendirmez.
Tabikide Bir Firma Oldugunu Zannetmıyorum ve Vektörel Bir Çalısma oldugunu zannetmıyorum vektörel ise helal olsun gerçekten dıyebılırım fakat photoshopta yapılmıs bı logoya benzıyor hatta ta kendısı dıyebılırım. öylesıne bır logo diye üstüne dusunulmez pek fazla yarın bır gun tabela vs bina giydirme yapıcagın zaman ne yapıcaksın photoshoptan mı buyultuceksın photoshop gerçekten görsel bakımdan basit ve güzel bir program bana bıraksanız photoshopta professional logolar yaparım. Ama Resim Olarak Güzel Olmus.
Arkadaşım benzerlik olur tamamda bu kadar benzerlik olmaz kendini daha fazla yorma kendini haklı çıkarmak için tamam mı?
Burada çalıntı tasarım paylaştıktan sonra hiç paylaşım yapma burda insanlar nasıl çalıntı tasarımı buluyorsa yaptığın müşterinde bulacaktırki yarın senin başın ağrıyacak bizim değil biz burda yapıcı oluyoruz insanların yanlışlarını burada çabucak söylüyoruz ve çözebiliyoruz o arkadaşlarımızda yanlışını düzeltsin diye sen yanlışa yanlış dersen sen bilirsin hayat senin hayatın.