Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tpa logo çalışması

wed-design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşım logo güzel olmuş bu tip eleştiriler alabilirsin çok süper bişey yaprsın yorum bile almayabilir sen anladın :D

dethroned

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Müşteriniz size bu logoya benzer logoları google'da arama yaparken gözüme ilişti acaba oradan mı esinlendiniz dediğiniz de aynı tepkileri gösterirmiydiniz? ( Yuh artık it gibi çalıştık nereden çıkarıyorsunuz hırsız olduğumumu ima ediyorsunuz ) gibisinden bir baklaşımmı gösterirdiniz? Eleştirilmekten anlamıyorsunuz sanırım. Eleştirilmeyi suçlama olarak algılamışsınız. Logonuz size göre güzel olabilir yada diğer arkadaşlara göre ama eleştirilmeye gösterdiğiniz tepki onu çirkinleştirdi benim gözümde. Size sağlıklı çizimler ve tasarımlar.

allahtan müsterimde bu logo yapılırken yanımdaydı aslında arkadaslar yaptıgım işler için ne kadar savas versemde anlatamayacagım derdımı anlamak istemeyen anlmaz zaten benım aklımın ucuna bile gelmez bir grafikerin tpa adlı bi logo yapması gerekırken googledan tpa diye logo arattırıp o logonun aynısını yapması dunyanın en sacma iftirasıdır yanı :) kı bu fşrmada hande yenerın eski demet akalının yenı menajerının fırması böyle bi firma için bunun gibi ezik birsey yapacagımı yakıstıran arkadaslara ne desem azdır.biz bu işleri yaptıgımız işlerin kalitesiyle bağladık öyle sagdan soldan birşeyler çalarak degıl. bu sekılde düşünen zihniyetlerde daha önceden bu şekilde işler yapmıs insanlardır bence yoksa bi allahın kulunun aklına gelmez böyle bi eziklik. anca zihniyeti bozuk insanların aklına gelir ki onlarda kendılerını bellı ettı....

C-Larinase

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Cok büyüttünüz bence çalmışsa çalmış satmış almış yapmış etmiş. Size zararı dokunan birşey göremiyorum. Çaldıysa kendine çalar. İlerde hayali grafiker olmak isteyen bi insan zaten kendini bilir ona göre davranır. Ki adamın mesleği zaten grafiker bırakın güzel olmuş deyin kötüysede kötü diyin benziyosada benziyo deyin geçin neden bukadar büyüttüğünüzü anlayamadım. Sanki kendi şirketiniz için bir logo çizmiş sizde buna 2 milyar vermişsiniz. Yapan kendine yapar bırakın arkadaşlar Benzer diyip geçin uzatmaya gerek yok. Neden kavga edersiniz hiç anlamam :D

dethroned

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben böyle bi zihniyetin gelipte kendi zihniyetini bana empoze etmesine sinir oldum yoksa ne yaptıgımı kendım bılıyorum onun lafıyla aa ben bunu calmısım be diyecek halim yok üzerime bile alınmıyorum o dedıklerını ama bu sekılde düşünen bi insan bu şekildede çalışıyordur bence

swordof

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emreyazicioglu.com.tr
yuh artık yanı bu kadar olmaz ya yani işim gucum yok bi tasarım yapacam tpa diye googla da aratıracam ondan sonrada hı böyle yapmıs bu adamlar tpa yı diyip direk ona benzer birseyler yapacagım bumu yani yaklasımınız sonra bıde onu kendı calısmam gibi aktaracam size yok böyle bı düsünce bu logonun eskizleride elimde internetten tpa diye logo arastırarak o logoyu çizen adam ne grafikerdir ne de adamdır böyle bi olayıda kabul etmıyorum

bi dahada buraya tasarım yayınlamam insanın siniri bozuluyor mıllet nerden neler cıkartıyor cok sacma olaylar bunlar resmen hırsız damgası yapıstırdılar suna bak ayıp ya ayıp diyecek birsey bulamıyorum

Bu kadar yüksek tepki vermenizi anlayamadım.. Logonuzu burada paylaşarak yoruma ve eleştiriye açmışsınız burada yapılacak en şiddetli eleştiriye bile alttan alarak karşılık vermeniz gerektiğini düşünüyorum.. Ayrıca logoyu alıntı yapmışsınız yapmamışsınız hiç kıimseyiğ ilgilendirmez. Uygun bir dille logonun size ait oldugunu belirmeniz hem bu kadar tepki almamanıza hem de üyelerin veya bu yorumu gören herkesin siziin hakkındaki düşüncelerinin değişmemesine yol açar....

dethroned

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu kadar yüksek tepki vermenizi anlayamadım.. Logonuzu burada paylaşarak yoruma ve eleştiriye açmışsınız burada yapılacak en şiddetli eleştiriye bile alttan alarak karşılık vermeniz gerektiğini düşünüyorum.. Ayrıca logoyu alıntı yapmışsınız yapmamışsınız hiç kıimseyiğ ilgilendirmez. Uygun bir dille logonun size ait oldugunu belirmeniz hem bu kadar tepki almamanıza hem de üyelerin veya bu yorumu gören herkesin siziin hakkındaki düşüncelerinin değişmemesine yol açar....

dostum dogru dıyorsun ama bu normal bi yorum olursa böyle dersın. direk hırsız damgası vuruluyor bi grafikerin yapmayacagı bır teknıkle yapılmıs bırseyden bahsedılıyor bende bu şekilde tepkı vermısım bence cok normal bi tepki vermişim sinirlenmemek elde degil