Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tramway yagmur ve şimşek...

genc18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.izmirock.net
Anlatılcak pek birşey yok aslında efekler yansımalar gokyuzu yagmur sularına objelelerin yansıması şimşekler ve tramway ışığı photoshopta efeklendirilerek yapıldı.Resmin orjinali gunluk guneslik bir havaydi...Yorumlarınızı bekliyorum...
tramvaymg6.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
emeğinize sağılık...

olan hatalar: tramvay - eğer yol ıslak o zaman normal olarak üzerine tramvayin gölgesi olmalı.

şimşekler çok fazla... gökyüzu kalabalık oldu:S ... gökyüzü üzerine biraz daha çalışmalısınız.. mesela üst kısmı daha koyu olmalı...yağumurlu hava gökyüzü incelemelisiniz...

bu yağumurlu havada insanlar o kadar rahat yürüyorlar:) koşan ya da şemsiye altında insanlar daha iyi uyum sağalardı

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Tramvay gölgesi görünüyor...Ancak kasta'nında dediği gibi insanlar bukadar rahat olmamalı.Kaçışan bikaç insanı dekupe edip ,renk tonlamalarıyla oynayarak ekleyebilirdiniz.Yıldırımlar biraz abartılı, kasta haklı :)Tramvayın camında da su damlaları ulsa fena olmazdı hani.İlk kademe çalışmaları bazında fena değil...Mantık hatalarına dikkat.Doğayı gözlemleyerek daha başarılı çalışmalar yapmak doğru olur. Örneğin yağmurlu bir havada çekilmiş bir fotoğrafı inceledikten sonra bu çalışmayı yapsaydınız bu mantık hataları olmazdı...Kolay gelsin...

Saygılar...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Tramvay gölgesi görünüyor...Ancak kasta'nında dediği gibi insanlar bukadar rahat olmamalı.Kaçışan bikaç insanı dekupe edip ,renk tonlamalarıyla oynayarak ekleyebilirdiniz.Yıldırımlar biraz abartılı, kasta haklı :)Tramvayın camında da su damlaları ulsa fena olmazdı hani.İlk kademe çalışmaları bazında fena değil...Mantık hatalarına dikkat.Doğayı gözlemleyerek daha başarılı çalışmalar yapmak doğru olur. Örneğin yağmurlu bir havada çekilmiş bir fotoğrafı inceledikten sonra bu çalışmayı yapsaydınız bu mantık hataları olmazdı...Kolay gelsin...

Saygılar...

evet gölge var:) pardon:angel:

genc18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.izmirock.net
Yorumlarınız ve uyarılarınız için çok tesekkurler ama bu benim ilk calısmalarımdan değil paylasmak istedim tesekkur ederim.Ama bir şeye değinmek istedim dedigim gibi guneslik hava fotografiydi...Şemsiyeleri filan koymaya gerek duymadim Yinede yorumlarınız içinn tesekkurler resmin orjinalini bulunca tekrar sizlerle paylasacagim

S40

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emeğinize sağılık...

olan hatalar: tramvay - eğer yol ıslak o zaman normal olarak üzerine tramvayin gölgesi olmalı.

şimşekler çok fazla... gökyüzu kalabalık oldu:S ... gökyüzü üzerine biraz daha çalışmalısınız.. mesela üst kısmı daha koyu olmalı...yağumurlu hava gökyüzü incelemelisiniz...

bu yağumurlu havada insanlar o kadar rahat yürüyorlar:) koşan ya da şemsiye altında insanlar daha iyi uyum sağalardı

"türkçemizi düzgün kullanalım ve de düzenli kullanalım :D"

hatalar : gökyüzu kalabalık oldu ( şimdi mi :D )

eğer yol ıslak (EeE ? bu cümlenin sonu nereye varacak ? :D )

yağumurlu hava gökyüzü incelemelisiniz ( ne demek istediniz anlamadım :D , üstelik yağumurlu diye bir kelime lugatta yok :D:D)

sağalardı , sağılık : (bunlar da yeni çıktı galiba :D)

olan hatalar : (birde olmayanı mı var ? :D)

eğer yol ıslak o zaman normal olarak üzerine tramvayin gölgesi olmalı : ( ben bu cümleyi çözemedim :D Biri bana anlatsın

Türkçemizi katletmeyelim lütfen .! [[[[ Beni izlemeye devam edin ProByS40 ]]]]

Not: ProByS40 türkçede yok biliyorum :D

---------------

Çalışmaya geçelim
Bence bu kadar abartılacak şekilde hata yok
Dikkatli bakıldığında zaten tramvayın yansıması var. Biraz daha fazlalaştırılabilir
O insanların üzerine şemsiye koymanada gerek yok
Ani bir yağmur bastırınca insanlar cebinden mi çıkaracak
Neyse tebrikler

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
"türkçemizi düzgün kullanalım ve de düzenli kullanalım "

hatalar : gökyüzu kalabalık oldu ( şimdi mi )

eğer yol ıslak (EeE ? bu cümlenin sonu nereye varacak ? )

yağumurlu hava gökyüzü incelemelisiniz ( ne demek istediniz anlamadım , üstelik yağumurlu diye bir kelime lugatta yok )

sağalardı , sağılık : (bunlar da yeni çıktı galiba )

olan hatalar : (birde olmayanı mı var ? )

eğer yol ıslak o zaman normal olarak üzerine tramvayin gölgesi olmalı : ( ben bu cümleyi çözemedim Biri bana anlatsın

Not: ProByS40 türkçede yok biliyorum

---------------

Çalışmaya geçelim
Dikkatli bakıldığında zaten tramvayın yansıması var. Biraz daha fazlalaştırılabilir
Neyse tebrikler

Kasta yabancı uyruklu bir arkadaşımızdır. Sanırım bu ayrıntıyı belirtince neden böyle konuştuğunu anlarsınız.

S40

🏅Acemi Tasarımcı🏅
onunda türkçeyi düzgün kullanalım şeklinde bir ifadesi olmuştu
bende ona öğretiyorum
merak etmeyin :D

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
bende ona öğretiyorum

Ben onu değilde alaycı tavrınızdan ne zaman vazgeçeceğinizi merak etmeye başladım...

Bilginize...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
"türkçemizi düzgün kullanalım ve de düzenli kullanalım :D"

hatalar : gökyüzu kalabalık oldu ( şimdi mi :D )

eğer yol ıslak (EeE ? bu cümlenin sonu nereye varacak ? :D )

yağumurlu hava gökyüzü incelemelisiniz ( ne demek istediniz anlamadım :D , üstelik yağumurlu diye bir kelime lugatta yok :D:D)

sağalardı , sağılık : (bunlar da yeni çıktı galiba :D)

olan hatalar : (birde olmayanı mı var ? :D)

eğer yol ıslak o zaman normal olarak üzerine tramvayin gölgesi olmalı : ( ben bu cümleyi çözemedim :D Biri bana anlatsın

Not: ProByS40 türkçede yok biliyorum :D

---------------

Çalışmaya geçelim
Neyse tebrikler

Hmm...bu mesajı görünce insanın aklına ister istemez şu atasözümüz geliyor "kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş":)

Sizin mesajlarınızıda inceledimde hatalar hiçte gözardı edilemeyecek derecede...
ve bir çok kez uyarı almışsınız.

Kasta hanım Volkan Bey' inde belirttigi gibi yabancı uyruklu, böyle olmasına ragmende mesajlarında Türkçe' yi doğru kullanma konusunda titiz davranan birisi...Umarım bunu göz önde bulundurursunuz.

Saygılar.

Çalışmaya yorum yapacak olursak, bence tasarım ve konu çok hoş, ufak tefek hatalar var...ama üzerinde biraz daha çalışılırsa daha da güzel şeyler çıkabilir.

Elinize sağlık.

Kolay gelsin.

bende ona öğretiyorum

Komik olan ne?Merak ettim... :)

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
hımmm şu amsterdam deyil mi yanlız ben bu çalışmayı bi yerden tanıyor gibiyim eger aynı calışma üzerinde uğraşarak yaptıysan guzel ama eger o çalışmayı sunu yorsan benim imzamı oku teşekkürler

genc18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.izmirock.net
bende sana guzel bi cevap veriyim kardesim herkes calar burçak asla...bunu sozumle değil psd dosyam ile kanıtlamak istiyorum ve herkese sunuyorum tasarımımı...Lütfen inceleyin ama üzerinde degisiklik yapıp sakın bi yerlere ben yaptim diye koymayınız...

RapidShare: Easy Filehosting

Sanırım cevap gelmedi bu arada arkadaslar tartısmıssınız ama yorumlarınızı alamadım...

AS_MASK

🌟Usta Tasarımcı🌟
şimşek ler biraz fazlamı acaba

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
bende sana guzel bi cevap veriyim kardesim herkes calar burçak asla...bunu sozumle değil psd dosyam ile kanıtlamak istiyorum ve herkese sunuyorum tasarımımı...Lütfen inceleyin ama üzerinde degisiklik yapıp sakın bi yerlere ben yaptim diye koymayınız...

RapidShare: Easy Filehosting

kardeşim bak bu çalışma var zaten bende de psd si var bunun hatta yonericiler izin verirse adresi bile yazarım bu çalışmanın yayınlandığı ama sen yaptıysan aynısını sozum yok anlatabildim mi

genc18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.izmirock.net
Niye karalamaya ugrasiyosun ki al psd si orda dostum...Niye yalan söyleme gereğinde olayım ki:D

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
nerden ilham aldınız? karaköy tramvay istasyonuna çok benziyor :D
bakınız bu eski bir fotoğraf :) paylaşmak istedim.

17.jpg

donie

🌟Usta Tasarımcı🌟
kardeşim bak bu çalışma var zaten bende de psd si var bunun hatta yonericiler izin verirse adresi bile yazarım bu çalışmanın yayınlandığı ama sen yaptıysan aynısını sozum yok anlatabildim mi

zaten hazırlayan arkadaş psd dosyasını alıp koymuş daha nasıl bir beklentin var?anlamadım ,aynı şeyi senin çalışmalarına da yapılsa nasıl hissedersin bence kişiye değil esere yorum yap beğen yada beğenme.

yoruma gelince şimşek efektleri daha gerçekçi olabilirdi ve gökyüzü de belki ,tasarımdan ziyade resim le oynama var bence saygılar
çalışmalarında başarılar dilerim

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Niye karalamaya ugrasiyosun ki al psd si orda dostum...Niye yalan söyleme gereğinde olayım ki:D

kardeşim amacım karalamak değil ben sadece şunu öğrenmek istiyorum bu çalışma var zaten ikimizde biliyoruz sen eğer o çalışmaya bakıp yaptıysan emeğine sağlı cok iyi olmuş diyecek lafım yok ama yok diğer türlüyse ona diyecek lafım yok

genc18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.izmirock.net
Yorumlar ve paylasilan karaköy tramvay istasyonu resmi için cok tesekkur ederim...Bu arada rüzgar dediğin resmi bana yolalrsan yada forumda burda paylasirsan cok sevineceğim...Merak ettim daha dorusu ama çalmam herkes calar ben calmam dedğim gibi...

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
gökyüzü biraz daha karanlık olsaydı daha iyi olurdu diye dusunuyorum