Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Trendbox Dergi Logo çalışması

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
Yeni Dergimiz İçin Logo Çalışmaya Yorumlarınızı Bekliyorum.
Değerlendirmeleriniz ve Önerileriniz Önemlidir.
Teşekkür Ederim...

[
logoyu.jpg

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
logoyu bir tam belirledikten sonra renk işlemine geçeceğim.
sizi de zorla yorum yaptırmış gibi oldum:) teşekkürler

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Dergi logoları genelde çok sade ve ince tasarımlı oluyorlar. Sadece bir font ile yeterli oluyor bence. Bakınız ellele vogue vs vs vs . Derginin içeriğine bağlı olarak logolar değişebilir. Ancak yatpığın tüm logolar çok sert hatlara sahip sağ alttaki en yumuşak tasarıma sahip.

trend takip edilen moda olan anlamında olduğuna göre ona uygun ; box ta kelime anlamı kutu olduğuna göre ona uygun bir tasarım yapabilirsin. Ama dediğim gibi dergi içeriğine bağlı durum. Moda içerikli gibi geliyor bana ve eğer öyle ise sadece yumuşak ama net hatlara sahip ince bir font gayet yeterli. %10 siyah katılmış beyaz bir font hoş olurdu

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkür ederim öneriniz için...
dergi modayla alakalı değil kapsamlı bir dergi.
dediğiniz örnekleri daha önceden inceledim.
teşekkür ederim..

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
emeğine saygı duyuyorum fakat olmamış arkadaşım bence yeni çalışmalar yap başarılar..

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟

bu çok iyi olmuş bunu beğendim bu logo diğrlerine bariz fark atıyor. emeğine sağlık.

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
merhaba sağ alttaki logonun b harfinin yuvarlağını o harfinin üstüne al ve çizgi aynı kalsın daha güzel olacağa benziyor ve b harfi büyük B olur ;)

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Asimetri ve simetri

çerçeve içine aldığım harfler hizalamaya gidilirse daha iyi olabilir bunun dışında bir aykırılık görmüyorum.ha bu olsada olmasada bu haliylede kalabilir çok önemli bir detay değil çok kişi farketmez bunu:smile:

avaqado

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Renkler biraz sert gibi olmuş göze hoş gelen daha yumuşak tonlamalarla iyileştirilebilir diye düşünüyorum. Birazda orantı problemi söz konusu. Emeğine sağlık daha güzellerini yapabilirsin.

imzaci

🌱Yeni Üye🌱
kapsamlı bir dergi söylemin eksik, içerik hakkında bilgi versen daha net yorumlar çıkabilirdi... güncel bir dergi ise en üstteki bordo mavi daha uygun olur diye düşünüyorum ama renklerde biraz oynamalısın... sadece TB harflarini kullanarak bir amblem oluştursan kapağa ne resmi koyarsan koy şık duracağı kanaatindeyim

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
hepinize çok teşekkür ederim..
Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda devam edeceğim..
İlginize tekrardn teşekkürler....

YüCCeL1

🌱Yeni Üye🌱
son çalışmagayet şık biraz dolgun font denenebilinir kolay gelsin

Delik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dergi logoları genelde çok sade ve ince tasarımlı oluyorlar. Sadece bir font ile yeterli oluyor bence. Bakınız ellele vogue vs vs vs . Derginin içeriğine bağlı olarak logolar değişebilir. Ancak yatpığın tüm logolar çok sert hatlara sahip sağ alttaki en yumuşak tasarıma sahip.

trend takip edilen moda olan anlamında olduğuna göre ona uygun ; box ta kelime anlamı kutu olduğuna göre ona uygun bir tasarım yapabilirsin. Ama dediğim gibi dergi içeriğine bağlı durum. Moda içerikli gibi geliyor bana ve eğer öyle ise sadece yumuşak ama net hatlara sahip ince bir font gayet yeterli. %10 siyah katılmış beyaz bir font hoş olurdu

Bencede en son sag olan en uygun olani.
Bu sekilde birde denemeni de tavsiye ederim.
Hatta yaziya daha box olarak kutu yada sandikda integre edilebilir.
unbenannt1wu.png
[/URL][/IMG]

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
kullandığın fontlar estetik değil bence. son logodaki gibi yuvarlak hatlı bi font üzerinde çalışsan daha hoş olur gibi geliyo bana :)