Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

trim sorunu

stigmata09k

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar ediusa yeni başladım. trim yapamıyorum. görüntüyü nasıl küçültebilirim. bir ekranda bir kaç görüntü kullanmam gerekli. lütfen yardım.

Benzer konular

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar ediusa yeni başladım. trim yapamıyorum. görüntüyü nasıl küçültebilirim. bir ekranda bir kaç görüntü kullanmam gerekli. lütfen yardım.

sen single mod kullanıyorsun bunu dual mod olarak ayarlaman8 gerek f8 e basarak çoklu ekranı aktif hale getirebilirsin

stigmata09k

🏅Acemi Tasarımcı🏅
edius 5 kullanıyorum. f8 e bastım birşey olmadı. aslında layout ta istediğim şey ama orda görüntüyü küçültüyorum. ok dediğimde . aynı yere döndüğüm zaman görüntü yine ekranda büyük görünüyor. msl uleadda çok basit bu işlem. ama ediusta yapamıyorum.

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
edius 5 kullanıyorum. f8 e bastım birşey olmadı. aslında layout ta istediğim şey ama orda görüntüyü küçültüyorum. ok dediğimde . aynı yere döndüğüm zaman görüntü yine ekranda büyük görünüyor. msl uleadda çok basit bu işlem. ama ediusta yapamıyorum.

sen 2 ayrı video bandına altlı üstlü 2 tane video koy ve f8 e bas bakalım ne oluyor yada ayrı ayrı 6 video koy. sen belkide ilk sorduğun soruyu tekar bi kontrol et.

haaa eğer demek istediğin aynı anda birkaç görüntüyü ekrana sığdırmak ise bunu layout yada 3d pip de yapabilirsin