Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tshirt tasarimi hakkinda acil yardim plz

ZOOM X

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaslar bir arkadasima acil bir tshirt tasarimi yapmam gerekiyor.. daha dogrusu yaptim ama bu tasarimimi 100 de 100 cotton bir tshirte nasil basabilirim.. yani baski asamasini nasil ayarlamam gerekiyor.. nette uzunca arastirdim ama tatminkar cevap alamadim. misal bazilari RGB yap tasarimini.. arka plan transparan olsun yeter demis.. birileride CMYK olmasi gerek demis ama cogunlukla denk geldigim ayrinti PHOTOSHOPta CANNALlarla calisman gerekiyor vs demisler ama ayrintili yazmamislar.. bu canallarla calisma nasil oluyor.. nasil reknleri ayiriyoruz.. bu isi yapan bilen birileri yardimci olursa cok sevinirim...

Benzer konular

ZOOM X

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iyiki acil demisim sagolun :)

ZOOM X

🏅Acemi Tasarımcı🏅
frmtrden hallettim 5 dakikada arkadaslar sagolun. bu siteyi kuruyorsunuz guzelde. site yoneticileri yokmu bu siteyi ayakta tutan. 24 saat olmus bir kisi cevap verememis. tabikiiiiiiii vermek zorundada degil... en azindan sitede heyecan var ama cevap vermek istenmedigimi dusunur yine uzulmezdim.. ama siteye bak.. terk edilmis sehir gibi... anlam veremiyorum neden bu tur forum sitelerinden bazilari( bu site gibi) onemsenmiyor. emek verilmiyor. ben misal bir derdime 24 saatte cevap bulamicaksam. veya acil derdi olan bir diger uyeye 24 saat omus hala cevap verilemiyecekse bu forumdaki yoneticiler zaten umidini kesmis. bence site sahibi derhal YONETICI KADROSUNU gozden gecirmesi gerek.. o kadar ISIN EHLI GRAFIKER varki gonullu yoneticilik yapacak... ama yok sistemizin nasil isliyor bilmem ama ilgilendigimiz kisimdada buyuk bosluk var bilginize..