Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tukan Çalışmam

VsP

🌱Yeni Üye🌱
toucan.png

Son düzenleme:

Benzer konular

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Logo hangisi?
Tukan nedir? ve nerede?

Lütfen logotype nedir araştırın sonra bizimle paylaşın burada neye yorum yapacağımı bulamıyorum

UkeLa_ChoCuK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.facebook.com
Konu sahibinin bu soruya atlamasını tercih ederdim ama olsun, peki o halde; Logo Nerede? :wink:

Biraz araştırma yapmış olsaydın "Tukan Nedir ? Nerede ?" gibi saçma bir soru sormana gerek kalmazdı...

Ayrıca sana logo olduğunu kim söyledi ? Ne başlıkta, ne mesaj içeriğinde ne de konunun açıldığı bölümde Logo olduğunu sana düşündüren şey nedir bay bukelemun ?

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Biraz araştırma yapmış olsaydın "Tukan Nedir ? Nerede ?" gibi saçma bir soru sormana gerek kalmazdı...

Ayrıca sana logo olduğunu kim söyledi ? Ne başlıkta, ne mesaj içeriğinde ne de konunun açıldığı bölümde Logo olduğunu sana düşündüren şey nedir bay bukelemun ?

1-) Siz kimsiniz acaba, "vsp" isimli üyenin avukatı mı? yoksa bir diğer hesabı mısınız?

2-) O soruyu mahsus soruyorum ki o arkadaşta "kuşun ismi !!!" cevabını verdiğinde, teknik olarak ortada logo diye bişey kalmadığını anlasın diye. (bi çeşit eleştiri bu)

3-) Logo olduğu kanısına asıl muhatabım olan vsp'nin mesajına istinaden varmıştım; ama görülüyor ki oda mesajını değiştirmiş.. hay allah neden acaba???

Değiştirildiğine dair Print Screen
a36094353ba74b7eb3e1a53.png

Şimdi ben size soruyorum sayın Ukelâ Çocuk logo olmadığı kanısına siz nasıl vardınız? ve bu konu içinde siz kimsiniz?

Son düzenleme:

UkeLa_ChoCuK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.facebook.com
ilk mesajıma bakarsanız sadece "Tukan kuşun cinsi" demiştim, bu mesajımdan nasıl bir rahatsızlık duydunuz ki ;
Konu sahibinin bu soruya atlamasını tercih ederdim ama olsun, peki o halde; Logo Nerede? :wink:
Böyle bir cümle kurdunuz ?

Ayrıca mesajı değiştirmiş olabilir ancak konuyu taşıyacak yetkiye sahip olmadığı düşüncesindeyim ki konu deneme çalışmalar bölümüne açılmış...

Şu anda bulunduğumuz platform babanızın çiftliği olmadığından (emin olmamakla birlikte) yorum yapma ve düşüncelerimi belirtmekte bi sıkıntı görmedim... Eğer yazdıklarım sizde herhangi bir sıkıntıya sebep olduysa (ki öyle görünüyor) kusura bakmayın...

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
ilk mesajıma bakarsanız sadece "Tukan kuşun cinsi" demiştim, bu mesajımdan nasıl bir rahatsızlık duydunuz ki ;

Böyle bir cümle kurdunuz ?

Ayrıca mesajı değiştirmiş olabilir ancak konuyu taşıyacak yetkiye sahip olmadığı düşüncesindeyim ki konu deneme çalışmalar bölümüne açılmış...

Şu anda bulunduğumuz platform babanızın çiftliği olmadığından (emin olmamakla birlikte) yorum yapma ve düşüncelerimi belirtmekte bi sıkıntı görmedim... Eğer yazdıklarım sizde herhangi bir sıkıntıya sebep olduysa (ki öyle görünüyor) kusura bakmayın...

Sürekli olarak bir üstteki cevabımı alıntı yaparak yorumluyorsunuz, benim rahatsızlık falan duyduğumu yoktu nitekim cümlemin sonunda kullandığım smiley bunun bi göstergesi, sanırım sizi "atlamak" tabiri rahatsız etti, ama dikkatli okursanız konu sahibine ithafen yazdım onuda, siz üstünüze alınmayın lütfen,

Ayrıca konu doğru yerde olabilir ama çalışmanın logo olduğunu idda eden bir cümle içinde sunulduğunda forumda hangi bölümde açıldığı çok etkili olmuyor bariz bi şekilde "logo çalışmam" yazıyordu. Benimde niyetim deneme çalışması bile olsa bu tip bir uygulamanın logo çalışmasıyla yakından uzaktan ilgisi olmadığını sadece kuşun (tukan'ın) bir çeşit görsel sunumu olduğunu belirtmekti, Tukan'la ilgili yaklaşımımım da bir hinlik olduğunu kabul ediyorum, ancak size karşı hiç bir art niyetim olmamıştı, 2. mesajınıza kadar.

Not: Burası Grafikerler.net admin'in bile çiftliği değildir, olmamıştır olmayacaktır, yöneticilik yapıtığım dönemde de aynı şeyi düşünüp emek sarfettiğim bir sosyal platformdur.

UkeLa_ChoCuK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.facebook.com
Dediğiniz gibi "Atlama" tabiri ister istemez rahatsızlık veriyor. " Konu sahibinin buraya atlamasını isterdim, ama olsun, peki o halde, " dediğinizde kim olsa benim gibi rahatsızlık duyardı diye düşünüyorum...

Mesajında çalışmasını "Logo" olarak öne sürdüğünü görmüş olsaydım yine bu kadar uzamazdı konu, Ayrıca emin olabilirsiniz ki "Tukan kuşun cinsi" derken herhangi bir art niyetim veya kötü düşüncem yoktu. Bu durumda sizden aldığım "Atlama" cevabından rahatsızlık duymam ve konuyu sürüklemiş olmam sanırım çokta yanlış değildir.

Bu Forum sitesinin herkese açık, (kurallar dahilinde) özgürce fikir belirtme, yardımlaşma ve paylaşım yapılabilen sosyal bir platform olduğu konusunda hemfikir olmamıza sevindim...

Tekrar belirtmek isterim kimsenin koruyucu meleği falan değilim, herhangi bir art niyetim ve kötü düşüncem de yoktur.

Saygılar...

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Dediğiniz gibi "Atlama" tabiri ister istemez rahatsızlık veriyor. " Konu sahibinin buraya atlamasını isterdim, ama olsun, peki o halde, " dediğinizde kim olsa benim gibi rahatsızlık duyardı diye düşünüyorum...

Mesajında çalışmasını "Logo" olarak öne sürdüğünü görmüş olsaydım yine bu kadar uzamazdı konu, Ayrıca emin olabilirsiniz ki "Tukan kuşun cinsi" derken herhangi bir art niyetim veya kötü düşüncem yoktu. Bu durumda sizden aldığım "Atlama" cevabından rahatsızlık duymam ve konuyu sürüklemiş olmam sanırım çokta yanlış değildir.

Bu Forum sitesinin herkese açık, (kurallar dahilinde) özgürce fikir belirtme, yardımlaşma ve paylaşım yapılabilen sosyal bir platform olduğu konusunda hemfikir olmamıza sevindim...

Tekrar belirtmek isterim kimsenin koruyucu meleği falan değilim, herhangi bir art niyetim ve kötü düşüncem de yoktur.

Saygılar...

Yaklaşımınız için teşekkür ederim, sonuçta yazım dilinde yanlış anlaşılmalar olabiliyor, bende buna mahal verdiysem affola, en azından konu sahibi konusuna baktığında sadece çalışması ile ilgili yanlışlığın farkına varmayıp bir "forum kültürü" örneğinide bulmuş olacak, umarım iyi şeylere vesile olmuşuzdur.

Mutlu paylaşımlar.