Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tükenmez kalem illüstrasyon

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ne denir ki?
Bilmiyorum.
Ama bildiğim birşey varsa mükemmel bir çalışma olduğu.Tebrikler.

mermaid

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dinodream.com
uzun zamandır gördüğüm en iyi çalışmalar biri...
:alkis:
:artipuan:
Bu nasıl bir hayal gücüdür...
Allah nazarlardan saklasın; devamınıda bekliyoruz...
İzin verirseniz bastırıp evime asmak isterim :utann:

çok teşekkür ederim:wink:
yaşadığım herşeyi olumlu yada olumsuz resme döktüğüm zaman ortaya bunlar çıkıyor.. duygu birikimi bi çizim buda... Başka yerde kullanmamak şartıyla ;) Tabiki asabilirsin ama fotoğraf çekimi biraz bulanık

Son düzenleme:

ataaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk bakısta bıraz Dali kokusu aldım..sürreal bir kolaj olarak değerlendırdımhersey bır kenara cok basarılı buldum çalışmanızı..tükenmez ıle calısmanın tadı ve kokusu baskadır.genelde sıkıldıgımız ve ummadıgımız zamanlarda ortaya cıkan calısmalar hep tukenmez ıle yapılır.ve eger uzun sure calısmıssanız hemen gıdıp aynaya bakın;
elınızden yuzunuze bır leke mutlaka bulasmıstır :) iyi çalışmalar..

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Tükenmez kalem olduğuna inanılamayacak kadar kusursuz.

Tebrikler..

mermaid

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dinodream.com
ilk bakısta bıraz Dali kokusu aldım..sürreal bir kolaj olarak değerlendırdımhersey bır kenara cok basarılı buldum çalışmanızı..tükenmez ıle calısmanın tadı ve kokusu baskadır.genelde sıkıldıgımız ve ummadıgımız zamanlarda ortaya cıkan calısmalar hep tukenmez ıle yapılır.ve eger uzun sure calısmıssanız hemen gıdıp aynaya bakın;
elınızden yuzunuze bır leke mutlaka bulasmıstır :) iyi çalışmalar..
Çok teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim :) evet aynen tükenmez kalemin yeri bambaşka ve söylediğiniz gibi ummadığımız bir zamanda ortaya çıkıyor bu yüzden duygu yüklü oluyor. Dali'nin büyük hayranıyım...Resimlerimin hepsi sürreal, buda sanırım yaşadıklarımı anlatırken birbiriyle bağlantılı duyguların birleşimi olduğundan, birazda grafikerliğin verdiği stilize tarzdan olabilir :wink:
Çalışmalarım bittikten sonra uzun süre tırnaklarımdan geçmiyor kalemin izleri :D ve tabiki yüzümde mutlaka leke oluyor :giggle:

splat1985

🌱Yeni Üye🌱
Mükemmel ötesi

İlk baktığımda bilgisayarda yapılmış ne kadar çok tükenmez kaleme benzetebilmiş helal olsun demiştim ama.. Gerçekten tükenmez kalem olduğunu görünce hayati üniteye bağlanacak kadar şaşırdım :surprised: Gerçekten de ellerinize kollarınıza sağlık.. Bence muhteşem olmuş :smile: Hatta altındaki imzanın bir türke ait olduğunu görmem hem gurur duymama hemde bir kez daha şaşırmama neden oldu :smile: Çalışmalarınızda başarılar dilerim...

emelbozan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
süper olmuş ellerinize sağlık :artipuan:

sevgiden-iz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu güzel çizimler neticesinde tükenmez kalem tükenmiştir herhalde. Tek kelimeyle mükemmel. Elinize sağlık.

M3uR

🌱Yeni Üye🌱
tek kelimeyle çok güzel.
Süperötesi olmuş.

s.aşık

🏆Pro Tasarımcı🏆
harika olmuş emeğinize sağlık

RealKs

🌱Yeni Üye🌱
evet manyak bişey olmuş tebrikler...

grafiker nuray

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya çok iyi karakalem yapıyorum bende tükenmez kalemle yaptığımda çizim çizimlikten çıkıyor :) sizin kadar başarılı olmak isterim.....

süperrrrrrrr :D