Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uzun zamandır gördüğüm en iyi çalışmalar biri... :alkis: :artipuan: Bu nasıl bir hayal gücüdür... Allah nazarlardan saklasın; devamınıda bekliyoruz... İzin verirseniz bastırıp evime asmak isterim :utann:
çok teşekkür ederim:wink: yaşadığım herşeyi olumlu yada olumsuz resme döktüğüm zaman ortaya bunlar çıkıyor.. duygu birikimi bi çizim buda... Başka yerde kullanmamak şartıyla Tabiki asabilirsin ama fotoğraf çekimi biraz bulanık
ilk bakısta bıraz Dali kokusu aldım..sürreal bir kolaj olarak değerlendırdımhersey bır kenara cok basarılı buldum çalışmanızı..tükenmez ıle calısmanın tadı ve kokusu baskadır.genelde sıkıldıgımız ve ummadıgımız zamanlarda ortaya cıkan calısmalar hep tukenmez ıle yapılır.ve eger uzun sure calısmıssanız hemen gıdıp aynaya bakın; elınızden yuzunuze bır leke mutlaka bulasmıstır iyi çalışmalar..
ilk bakısta bıraz Dali kokusu aldım..sürreal bir kolaj olarak değerlendırdımhersey bır kenara cok basarılı buldum çalışmanızı..tükenmez ıle calısmanın tadı ve kokusu baskadır.genelde sıkıldıgımız ve ummadıgımız zamanlarda ortaya cıkan calısmalar hep tukenmez ıle yapılır.ve eger uzun sure calısmıssanız hemen gıdıp aynaya bakın; elınızden yuzunuze bır leke mutlaka bulasmıstır iyi çalışmalar..
Çok teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim evet aynen tükenmez kalemin yeri bambaşka ve söylediğiniz gibi ummadığımız bir zamanda ortaya çıkıyor bu yüzden duygu yüklü oluyor. Dali'nin büyük hayranıyım...Resimlerimin hepsi sürreal, buda sanırım yaşadıklarımı anlatırken birbiriyle bağlantılı duyguların birleşimi olduğundan, birazda grafikerliğin verdiği stilize tarzdan olabilir :wink: Çalışmalarım bittikten sonra uzun süre tırnaklarımdan geçmiyor kalemin izleri ve tabiki yüzümde mutlaka leke oluyor
İlk baktığımda bilgisayarda yapılmış ne kadar çok tükenmez kaleme benzetebilmiş helal olsun demiştim ama.. Gerçekten tükenmez kalem olduğunu görünce hayati üniteye bağlanacak kadar şaşırdım :surprised: Gerçekten de ellerinize kollarınıza sağlık.. Bence muhteşem olmuş :smile: Hatta altındaki imzanın bir türke ait olduğunu görmem hem gurur duymama hemde bir kez daha şaşırmama neden oldu :smile: Çalışmalarınızda başarılar dilerim...