Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tükenmez kalem illüstrasyon

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok estetik ve harika bir çalışma olmuş tükenmeyen sabrınız ve çizim yeteneğiniz için tebrik ediyorum başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim

-SuKuT-

🌱Yeni Üye🌱
yaw tek kelımeyle muhtesem harıka bır calısma..:)

memorayz

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel bi çalışma elinize sağlık. keşke bide tarayıcıdan yüksek çözünürlükte tarayıp koysaydınız :emo1:
web sayfamda yayınlama isterim izin verirseniz...

mermaid

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dinodream.com
çok tesekkur ediyorum degerli yorumlarınız icin...uzun sure yoktum ancak cevap yazabildim... :) basarılı bulmanıza cok sevindim..insallah daha iyilerini de paylasıcam..

pramier

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sanat; cesuru bile korkutmaktır. Cesaretin böylesini görmedim. Daha inanamıyorum.

mash

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selamlar,
böyle bir çalışmayı insanlar beğendikten sonra söylenecek fazla bir söz yoktur aslında ancak madem bu kadar iyi o zaman amatör değil profesyonel olarak düşünüp sizi ona göre bir eleştri yapıcam...
art technic dersi hocanız olsam zayıf verirdim bu resme... art hocanız olsam geçer not verirdim...

art technic olarak şuna bir bakmanızı rica ediyorum öndeki resimlerin gerçekliği ile arkadaki binaların gerçekliğinin uyumsuzluğu sizi bu dersten bırakırdı...

ya binaları umursamadan çizdiniz sonra üstüne diğer actionları eklediniz... yani başlangıçta işi büyütmek istemiyorduzun sonra hoşunuza gidince devam ettiniz yada önce karakter actionları çizip sonra sıkılmış olarak sadece oradaki boşluğu doldurmak için bina figürlerini eklediniz.

her 2 durumdada art technic den sizi bırakırdım...

yada o kadar iyisinizidrki ( bunu elbette bilebilmem mümkün eğil .. ama hocanız olsam biliyor olurdum ve ona göre değerlendirirdim ) bina figürlerinin yarı gerçek yada yarı soyut ( çünkü tam olarak 2 side değil ) çiziminin anlatmak istediği bir şey vardır ve bilerek öyle çizmişsinizdir.

her neyse bence süper bir çalışma çünkü şahsen art technic ten kalmıştım. hiç umursam. ama o kadar iyisinizki profesyonel bir eleştiriyi hakettiğinizi düşündüm.

hatta büyüğü varsa duvarımı süslemek isterim. yada imzalı orjinalini satın almak...

teşekkürler...

mrtaxy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hayalgücünüz baya kuvvetli yada rüyanızı kağıda düşürmüşsünüz sanırım :) tebrikler başarılı

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
tebrikler, bundan sonraki aşama, taş baskı için, çivi ile olacak sanıyorum :)

Ömer ÇİÇEK

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.cicektasarim.com
Tebrik ederim mükemmel =)) Bir ricam olabilir mi ? Yada emeğinizin karşılığında ne isterseniz =) Bir çizim yaptırmam gerekiyor bu tarz birşey , Kendi söküğünü dikemeyen bir terzi gibiyim =)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tebrik ederim mükemmel =)) Bir ricam olabilir mi ? Yada emeğinizin karşılığında ne isterseniz =) Bir çizim yaptırmam gerekiyor bu tarz birşey , Kendi söküğünü dikemeyen bir terzi gibiyim =)

Kendi söküğünü dikemeyen bir terzi gibiyim...

Daha ziyade forum kurallarını ihlal eden üye gibisiniz.

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Bunun dışında iş teklifi isteyen kişi ya da kuruluşlar ilanlarını İş Veren İlanları bölümünde kurallar dahilinde konu olarak açmalıdırlar.

Ömer ÇİÇEK

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.cicektasarim.com

mermaid

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dinodream.com
selamlar,
böyle bir çalışmayı insanlar beğendikten sonra söylenecek fazla bir söz yoktur aslında ancak madem bu kadar iyi o zaman amatör değil profesyonel olarak düşünüp sizi ona göre bir eleştri yapıcam...
art technic dersi hocanız olsam zayıf verirdim bu resme... art hocanız olsam geçer not verirdim...

art technic olarak şuna bir bakmanızı rica ediyorum öndeki resimlerin gerçekliği ile arkadaki binaların gerçekliğinin uyumsuzluğu sizi bu dersten bırakırdı...

ya binaları umursamadan çizdiniz sonra üstüne diğer actionları eklediniz... yani başlangıçta işi büyütmek istemiyorduzun sonra hoşunuza gidince devam ettiniz yada önce karakter actionları çizip sonra sıkılmış olarak sadece oradaki boşluğu doldurmak için bina figürlerini eklediniz.

her 2 durumdada art technic den sizi bırakırdım...

yada o kadar iyisinizidrki ( bunu elbette bilebilmem mümkün eğil .. ama hocanız olsam biliyor olurdum ve ona göre değerlendirirdim ) bina figürlerinin yarı gerçek yada yarı soyut ( çünkü tam olarak 2 side değil ) çiziminin anlatmak istediği bir şey vardır ve bilerek öyle çizmişsinizdir.

her neyse bence süper bir çalışma çünkü şahsen art technic ten kalmıştım. hiç umursam. ama o kadar iyisinizki profesyonel bir eleştiriyi hakettiğinizi düşündüm.

hatta büyüğü varsa duvarımı süslemek isterim. yada imzalı orjinalini satın almak...

teşekkürler...

Çok teşekkür ederim beğendiğiniz için.. ve değerli yorumunuz için.. Bu çizimin çok önemli bir yeri var bende.. Binaların şeklinden tutun dalgalara kadar olması gereken şekilde çizdim :)