Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çalışma güzel düşünce de güzel.Burda hata söylemek yerine sadece bir tavsiyede bulunayım.En azından netten tünel resimlerine bakabilirsiniz.Güneşin olduğu taraf daha keskin olur ışığını alan yerler daha geçişli olur.Ama yine de çok güzeldi.Emeğinize yüreğinize sağlık.
teşekkürler illustrasyonist.arka planı yine derinlik için bulanık yaptığımdan keskin ışık vermek istemedim.beğenmene sevindim fatoşcum teşekkürlerışık çok yoğun gelsin istedim girişte.iç kısımlara doğru azalttım.derinlik için de bulanık çalıştım.gözümü beğenmene sevindim
Bulanık çalışman doğru ama tünelin çıkışının (Kadının gölgesine göre sanırım güneş tünel çıkışının sağında kalır) en azından sağ tarafını sol tarafa nazaran daha keskin yapabilirsin.
evet onu deneyebilirim.teşekkürler illustrasyonist mawi06 teşekkürlerüstüne tıklarsan aslında çok büyük.dörtlüğü beğenmene sevindimçok önceden yazdığım birşeydi çizmek istedim
Öneri değildi. Söz bakımından daha etkileyici. Şarkı sözü zaten. Göze şimdi dikkat ettim. Sanırım tünelin diğer ucunda da ışık var. Gözde ışık yansıması var. Faraza öyle Göz çok iyi olmuş
Tebrik etmek artık olağan bir durum oldu size..Ufak düzeltmeler ayrıntılar eklenebilir ama artık yüzde uyguladıklarınız yerli yerinde..Gerçekten başarılı bir çalışma olmuş.. Saçlardaki keskin teller gereksiz..Saçlara da çok az daha ışık güzel olabilirdi..