Genelde resmi kurumlara yaptığım işleri sergilemem, lakin buraya atmamın nedeni birazda farklı bir göz(lere) ihtiyaç duymamdı ...
yorumunuz için teşekkürler,sağolun... Daha canlı renkler kullanın dediğiniz neresi var, belirtirseniz sevinirim
Genelde resmi kurumlara olan çalışmaları bende yayınlayamıyorum sorun değil. (Malum firmalarla olan anlaşmalardan dolayı) Bu tarz işleri ofis dışından arkadaşları kahve içmeye çağırarak farklı gözler arıyorum bende
Çalışmanızda balkanlar turunda kullandığınız efektleri diğerlerin de uygulamamışsınız. Belki gözden kaçmış, belki de dökümanı şişirmek istememiş olabilirsiniz. Ama farklılık göze çarpıyor. Üst bantta kullandığınız renklerden bahsetmiştim. Daha net veya degradesiz geçişler olabilir.. Misal yine balkanlar turunda mat siyah zemin, yazı yine degradeli turuncu, Barcelona turunda fıstık yeşili zemin Yine turuncu degrade gibi genel bir şablon kullanabilirsiniz.
Fakat üst blok bantta kullandığınız renk sonrasında afişi tamamlayacak sayfanın altında bir bantı 2cm de olsa istiyor gibi..
Çalışma farklı yönlere gidebilir fazla dallandırıp budaklandırmak istemem. Yine eline sağlık diyor tebrik ediyorum..