Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tur Afişi

ahuramazda

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Müşteri farklı renkler kullanalım diyince şöyle bir şeyler çıktı ortaya ...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
O üstteki el o hatun kişiye aitse itiraf ediyorum şok içindeyim :)

Tur seçeneklerine göre renk ayrımları mantıklı ama soğuk renkler yerine daha canlı renkler cazip olabilir. Görsellerin bazıları puslu bazıları net.. Bunun için renk ayrımıda gerekir..Genel olarak başarılı çalışma. Yoğun yazı ve görsele rağmen net olması albenisini ortaya koymuş tebrikler.

ahuramazda

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
O üstteki el o hatun kişiye aitse itiraf ediyorum şok içindeyim :)

Tur seçeneklerine göre renk ayrımları mantıklı ama soğuk renkler yerine daha canlı renkler cazip olabilir. Görsellerin bazıları puslu bazıları net.. Bunun için renk ayrımıda gerekir..Genel olarak başarılı çalışma. Yoğun yazı ve görsele rağmen net olması albenisini ortaya koymuş tebrikler.

Genelde resmi kurumlara yaptığım işleri sergilemem, lakin buraya atmamın nedeni birazda farklı bir göz(lere) ihtiyaç duymamdı ...

yorumunuz için teşekkürler,sağolun... Daha canlı renkler kullanın dediğiniz neresi var, belirtirseniz sevinirim

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Genelde resmi kurumlara yaptığım işleri sergilemem, lakin buraya atmamın nedeni birazda farklı bir göz(lere) ihtiyaç duymamdı ...

yorumunuz için teşekkürler,sağolun... Daha canlı renkler kullanın dediğiniz neresi var, belirtirseniz sevinirim

Genelde resmi kurumlara olan çalışmaları bende yayınlayamıyorum sorun değil. (Malum firmalarla olan anlaşmalardan dolayı) Bu tarz işleri ofis dışından arkadaşları kahve içmeye çağırarak farklı gözler arıyorum bende :)

Çalışmanızda balkanlar turunda kullandığınız efektleri diğerlerin de uygulamamışsınız. Belki gözden kaçmış, belki de dökümanı şişirmek istememiş olabilirsiniz. Ama farklılık göze çarpıyor. Üst bantta kullandığınız renklerden bahsetmiştim. Daha net veya degradesiz geçişler olabilir.. Misal yine balkanlar turunda mat siyah zemin, yazı yine degradeli turuncu, Barcelona turunda fıstık yeşili zemin Yine turuncu degrade gibi genel bir şablon kullanabilirsiniz.

Fakat üst blok bantta kullandığınız renk sonrasında afişi tamamlayacak sayfanın altında bir bantı 2cm de olsa istiyor gibi..

Çalışma farklı yönlere gidebilir fazla dallandırıp budaklandırmak istemem. Yine eline sağlık diyor tebrik ediyorum..