Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

turbulance logo

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
sadece başlangıç bu geldi aklıma yaptım...fikirlerinizi ve değerlendirmelerinizi bekliyorum.
turb868.jpg

Benzer konular

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Logo tasarımı ile ilgili biraz daha araştırma yapmanızı öneririm. İlk olarak bir logo da olmazsa olmaz özellikler vardır.

1- Anlaşılır ve akılda kalıcı olmalı.
2- Hedef kitleye hitap etmeli.
3- Özgün olmalı.
4- Sade olmalı.
5- 25*25 mm e kadar küçülebilmeli.

Ben bu çalışmanızda bu özellikeri göremedim. Bilmem bir şeyleri size anlattım mı? Bu özellikleri de düşünerek tekrar bir çizim yapmanızı tavisiye ederim. Saygılar.

Son düzenleme:

Gonzales_44

🏅Acemi Tasarımcı🏅
renkler uymamış turuncu rengi turkuaz renk falan yapabilirdin ve akılda kalıcı olmalı logo dediğin :)

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
hocam size katılıyorum da bu bir logo değil zaten cafe adı uygulaması...

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
sağol gonzales değiştireyim biraz

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
hocam size katılıyorum da bu bir logo değil zaten cafe adı uygulaması...

Temel Tasarım İlkeleri
Forumun bu bölümünden oldukça faydalanacağınızı düşünüyorum.
Aradığınız bir çok sorunun (aradığınızı ümit ediyorum) cevabını bulacaksınız.
Logo nedir? Nasıl yapılır? Özellikleri nelerdir?
Kolay gelsin.
Ayrıca forumda flood yapmak yasak, bilginiz olsun.

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
yunus parlar teşekkürler ayrıca

the one flood yasak demiş kastını anlayamadım flood denilen şey nedir?
karşılıklı konuşma ise lütfen yanlış anlaşılmadan

https://www.grafikerler.net/kendi-wallpaperim-t30479.html

buraya bakılmasını öneriyorum yok o değilse flood ne.
yapıtım ile ilgili tam bir logo olmadığı gibi açıklamaları telefonla mı bildireceğim forumdaki arkadaşlara...

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
yunus parlar teşekkürler ayrıca

the one flood yasak demiş kastını anlayamadım flood denilen şey nedir?
karşılıklı konuşma ise lütfen yanlış anlaşılmadan

https://www.grafikerler.net/kendi-wallpaperim-t30479.html

buraya bakılmasını öneriyorum yok o değilse flood ne.
yapıtım ile ilgili tam bir logo olmadığı gibi açıklamaları telefonla mı bildireceğim forumdaki arkadaşlara...

maalesef flood "karşılıklı konuşmak anlamına gelmiyor", verdiğim linke tıklarsanız zaten anlayacaksınız... https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html

logo başlığı altında birşeyler yayınlarsanız herkes bunu logo olarak değerlendirir, eğer logo değilse başka bir başlık altında olmalıydı, bunun ne olduğunu telefonla bildirme zahmetine girmek yerine önce forum kurallarını okuyup topiginizi doğru başlık altına açmanız daha sağlıklı olurdu.

yoruma gelince, bu çalışma herneyse logo ya da tabela vs. amacına uygun olmamış, word çalışması gibi birşey bu.. Logo hakkında forumu iyice dolaşıp fikir edindikten sonra yeniden çalışmanızı tavziye ederim...

saygılarımla

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
maalesef flood "karşılıklı konuşmak anlamına gelmiyor", verdiğim linke tıklarsanız zaten anlayacaksınız... https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html

logo başlığı altında birşeyler yayınlarsanız herkes bunu logo olarak değerlendirir, eğer logo değilse başka bir başlık altında olmalıydı, bunun ne olduğunu telefonla bildirme zahmetine girmek yerine önce forum kurallarını okuyup topiginizi doğru başlık altına açmanız daha sağlıklı olurdu.

yoruma gelince, bu çalışma herneyse logo ya da tabela vs. amacına uygun olmamış, word çalışması gibi birşey bu.. Logo hakkında forumu iyice dolaşıp fikir edindikten sonra yeniden çalışmanızı tavziye ederim...

saygılarımla
Sanırım eklenecek bir cümle kalmamış.
Saygılar.

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
açıklama için teşekkürler

yer olarak ben sizler gibi çok bilgili insanlara danışabilmek adına buraya açmıştım konuyu

ama bu şekilde değerlendirildi üzüldüm ben en iyisi öğrenipte geleyim buraya...
demek ki öğrenmek için başka yollar bulacağız

sir sana sözüm yok alınma tavra sözüm var halbuki yerin yanlış olduğunu yunus parlardan öğrenip teşekkür etmiştim sizleri bu kadar rahatsız etti ise silebilen kişiler silsin bu konuyu ricamdır uzamasın.
tamam ben çok büyük hata yaptım böyle rezil bir word çalışması yaptım ( halbuki her harf için ayrı ayrı uğraşmıştım) hepinizden çok çok özür dilerim bir daha konu açmam öööle sizlere bakarım...

not : siz söyleyince kuralları okudum...:D flood benim kitapta karşılıklı atışma olarak geçiyor da chat yapar gibi yani...

Son düzenleme:

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
açıklama için teşekkürler

yer olarak ben sizler gibi çok bilgili insanlara danışabilmek adına buraya açmıştım konuyu

ama bu şekilde değerlendirildi üzüldüm ben en iyisi öğrenipte geleyim buraya...
Öğrenmek için doğru yerdesiniz
Biryerlere gitmeyin bence :)
İyi çalışmalar.

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Amaç kesinlikle kişilerin gayretlerini ve emeklerini küçümsemek, onları soğutmak ya da uzaklaştırmak değildir, bilakis şevkini artırmak, teşvik edici yönlendirmelerde bulunmaktır, konu sapma eğilimi gösterdiğinde tabiri caizse balans ayarı çekmek çok da abes olmasa gerek, bizimkisi böyle bir tavırdı... düşündüklerini uygulamaya aktardığınızda ve bunları başka tecrübelerle birleştirdiğinizde çok iyi eserler üretilebileceğinize inanıyorum racoon_tr arkadaşım... bu bağlamda the one arkadaşımla aynı fikirdeyim, Öğrenmek için doğru yerdesiniz... gayretlerinin devamını dilerim

saygılarımla

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence yeniden farklı bir şey denemelisin

interhalil_58

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logo tasarımı ile ilgili biraz daha araştırma yapmanızı öneririm. İlk olarak bir logo da olmazsa olmaz özellikler vardır.

1- Anlaşılır ve akılda kalıcı olmalı.
2- Hedef kitleye hitap etmeli.
3- Özgün olmalı.
4- Sade olmalı.
5- 25*25 mm e kadar küçülebilmeli.

Ben bu çalışmanızda bu özellikeri göremedim. Bilmem bir şeyleri size anlattım mı? Bu özellikleri de düşünerek tekrar bir çizim yapmanızı tavisiye ederim. Saygılar.

:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes: