Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Turizm Şirketi Kartvizit Tasarımı

NRKZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kartvizit + Logo Tasarımı

Benzer konular

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben beğendim kötü olmamış..

AlperAkbiyik1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bencede geyet sade ve hoş olmuş. ama çok ince bi ayrıntı gözüme takıldı o mavinin içine giren oyukların genişliği aynı olsa göze takılmaz sanıyorum çünkü aşağıdaki biraz daha dar olmuş gibime geldi...

NRKZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ejder ve thorn sizede teşekkür ederim..

bencede geyet sade ve hoş olmuş. ama çok ince bi ayrıntı gözüme takıldı o mavinin içine giren oyukların genişliği aynı olsa göze takılmaz sanıyorum çünkü aşağıdaki biraz daha dar olmuş gibime geldi...

incelediğin için teşekkürler.. müşterinin yönlendirmesiyle şu an kart daha da farklı bir şekil aldı.. orada oyukların boyutlarını özellikle öyle ayarlamıştım.. simetrik olsun istemedim..

ayşegüll1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
axa sigortayı hatırlatıyo kendine özgü değil bence..

NRKZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
axa sigortayı hatırlatıyo kendine özgü değil bence..

Logosunuda koysaydınız bari..

axa-sigorta-logo.jpg

Ben bu logoya 15 dakka bile vakit ayırmadım biraz klişe de görünebilir lakin axa sigortayla alakası olmadığı gayet açık.. Biraz daha araştırırsanız benzer bir logo bulursunuz biraz daha gayret lütfen.. Eğer bu çerçeveden bakmak istiyorsanız tabiki..

ayşegüll1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir logo gördüğümde onu mutlaka mevcut logolara benzetmeye çalışmak yada ona benzeyenleri aramaya çıkmak gibi bir derdim yok önce onu belirteyim sonrada sizi kırmak yada rencide etmek gibi bir niyetim olmadığınıda hatırlatayım.... Bu çalışmayı buraya koyarken gelebilecek çeşitli yorumlara hazırlıklı olmalısınız bana göre yada sadece beğenenler yazsın başka bişey görmek istemiyorum diye notta düşebilirsiniz başlığa :) ben yaptığınız işi beğenmediğimide söylemedim ayrıca güzel olmuş ama logolarda kurumsal çalışmalar da dikkat edilmesi gereken kurallardan biride yaptığınız çalışmanın mevcut diğer kurumları yada oluşumları hatırlatmaması gerektiğidir. Bende ilk gördüğümde logoyu axa yı hatırladım hatırlamak için kendimi zorlamadan :) bunu da belirtmek istedim sadece bu sizi kırdıysam yada negatif bir şekilde etkilediysem kusura bakmayın... Amacım bu değildi.

Grafik Canavarı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.niziphalkinsesi.com
oval kenarlar baskıdan sonra nasıl olacak kesimdede ovalmı olacak düzmü düz olursa iyi gitmez eğer oval kesim olacaksa güzel olur logoyu larta göree dik vermesen logoyuda düz verse daha iyi olur
axsa oyak benzetmesine katılmyoru logo bu benzerlik büyük bi ihtimal

NRKZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bir logo gördüğümde onu mutlaka mevcut logolara benzetmeye çalışmak yada ona benzeyenleri aramaya çıkmak gibi bir derdim yok önce onu belirteyim sonrada sizi kırmak yada rencide etmek gibi bir niyetim olmadığınıda hatırlatayım.... Bu çalışmayı buraya koyarken gelebilecek çeşitli yorumlara hazırlıklı olmalısınız bana göre yada sadece beğenenler yazsın başka bişey görmek istemiyorum diye notta düşebilirsiniz başlığa :) ben yaptığınız işi beğenmediğimide söylemedim ayrıca güzel olmuş ama logolarda kurumsal çalışmalar da dikkat edilmesi gereken kurallardan biride yaptığınız çalışmanın mevcut diğer kurumları yada oluşumları hatırlatmaması gerektiğidir. Bende ilk gördüğümde logoyu axa yı hatırladım hatırlamak için kendimi zorlamadan :) bunu da belirtmek istedim sadece bu sizi kırdıysam yada negatif bir şekilde etkilediysem kusura bakmayın... Amacım bu değildi.

siz axaya benzetip birde özgün olmamış deyince biraz dokundu tabi :smile:

sadece özgün olmamış deseydiniz ona bir sözüm yok bencede klişe bir çalışma..

alınmadım neden alınayım muhakkak elestirilcek. zaten bunun icin paylasiyorum.

mantik cercevesinde oldukca her turlu elestiriye açığım.. saygılar..

oval kenarlar baskıdan sonra nasıl olacak kesimdede ovalmı olacak düzmü düz olursa iyi gitmez eğer oval kesim olacaksa güzel olur logoyu larta göree dik vermesen logoyuda düz verse daha iyi olur
axsa oyak benzetmesine katılmyoru logo bu benzerlik büyük bi ihtimal

yorum için teşekkürler.. farklı bir tasarım daha yaptım onu bastık bu da böylece kalmış oldu :smile: önerilerinizi aklımın bir köşesine yazdim zaten nick inize de bakacak olursak tecrübe kokuyor diyebiyiriz sanırım.. :smile:

emirkhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.adobe.com
bende begendim yanlız niye sunum olarak arka fonda gri gredient ya da fon kullanıyorsun? Beyaz arka fonda sunum yapmak daha faydalı sade ve kontrast yaratıcı bir etki olmaz mı?

Bir de ben çalışmayı sade ve amacına uygun bulmama ragmen bir kelimene cok takıldım. "Ben bu logoya 15 dakka bile vakit ayırmadım" demişsin. İşte sorum, sorularım burada başlıyor. Bunu anlamıyorum 15 dakika bile vakit ayırmamanın sebebi ne olabilir? Ve niye 15 dakika bile vakit ayırmadığın bir çalışmayı daha fazla vakit ayırarak foruma yönlendirip gelecek olan eleştirileri göğüslemek gibi ve belkide yanlış anlaşılmak gibi riskli bir çalışmanın altına imza atıyorsun. Üstelik bu açık ve mesleki bir forum yani bu çalışman ticari bir çalışma mesela belki tanıdıkların seni tanıyanlar yada hatta müşterin de okuyabilir bakabilir burada yazılanlara. Ayrıca meslektaşların, belki işverenler, ajanslar, herkes forumu okuyabilir.
Ve tabi sadece seninle ilgili değil ben bu cümleyi cok okuyor, görüyor ve duyuyorum "Aslında cok vakit ayıramadım". Bu beni bir şekilde mesleki ve etik açıdan üzüyor. Yani aslinda 15 dakika bile ayırmadım bu çıktı 15 saat ayırsam dünya çapında global iş yaparım demek gibi iyimser mi yaklaşmak lazım bilmiyorum.

NRKZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bende begendim yanlız niye sunum olarak arka fonda gri gredient ya da fon kullanıyorsun? Beyaz arka fonda sunum yapmak daha faydalı sade ve kontrast yaratıcı bir etki olmaz mı?

Bir de ben çalışmayı sade ve amacına uygun bulmama ragmen bir kelimene cok takıldım. "Ben bu logoya 15 dakka bile vakit ayırmadım" demişsin. İşte sorum, sorularım burada başlıyor. Bunu anlamıyorum 15 dakika bile vakit ayırmamanın sebebi ne olabilir? Ve niye 15 dakika bile vakit ayırmadığın bir çalışmayı daha fazla vakit ayırarak foruma yönlendirip gelecek olan eleştirileri göğüslemek gibi ve belkide yanlış anlaşılmak gibi riskli bir çalışmanın altına imza atıyorsun. Üstelik bu açık ve mesleki bir forum yani bu çalışman ticari bir çalışma mesela belki tanıdıkların seni tanıyanlar yada hatta müşterin de okuyabilir bakabilir burada yazılanlara. Ayrıca meslektaşların, belki işverenler, ajanslar, herkes forumu okuyabilir.
Ve tabi sadece seninle ilgili değil ben bu cümleyi cok okuyor, görüyor ve duyuyorum "Aslında cok vakit ayıramadım". Bu beni bir şekilde mesleki ve etik açıdan üzüyor. Yani aslinda 15 dakika bile ayırmadım bu çıktı 15 saat ayırsam dünya çapında global iş yaparım demek gibi iyimser mi yaklaşmak lazım bilmiyorum.

siz hiç üzülmeyin :) gerçekten önemli değil o cümleyi sarfetmem ama sadece bu çalışma için geçerli.. ben bu çalışma için ücret dahi almadım.. benden istedikleri firma ismi kişi bilgileri adres bukadar.. vaktim vardı yapmışken birşeye benzesin dedim.. 15 dk bile ayırmadım dememin sebebi gerçekten işi basit görmek ya da kendimi yüceltmek değildi sadece logonun sadece bu iş için çok önemli olmadığını belirtmek istedim.. müşteri diyorum hala ama teknik olarak müşterim sayılmaz tanıdık diyelim :) bana hoş geldi çalışma ve paylaştım.. elbette özenerek yaptığım belki yarım gün belki iki gün uğraşarak yayınladığım işler de var, onlarıda burada paylaşıyorum.. benim hakkımda bir önyargıya kapılmamanız için söylüyorum bunları.. yanlış birşey söylediysem kusura bakmayın.. benim asla kendimi yüceltmek gibi bir kaygım yok ben durduğum yeri kendimi bilirim..

anti-alias

🌱Yeni Üye🌱
"emirkhan" tamamen katılıyorum bu bizim sektorde çok kullanılan bir söz dizisi yanlız NRKZ senin verdiğin uslüplü cevap içinde ayrıca teşekkurler. Çünkü birçok kişi bunu anlamıyor ve kişiliğine bir saldırı gibi görüyor.

ewiLdarQ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gayet güzel ve şık olmuş.. tasarım dediğin böyle olmalı bence.. hazır vektör indirip, renk değiştirmeye bile tenezzül etmeyenler var :)