Bıktım bu saçma türk dizilerinden artık. Bugün derdim artık adam akıllı izlenebilecek bir Türk Dizisi kalmaması, olmaması. Önerisi olan lütfen paylaşın yorumlara.
Adamlar senaryo bile yazmaya üşeniyor sanki, fonda ağır tonda yavaş davul yada basslı müzik, uzun bakışmalar, aslında çok önemli olmayan ama vurgulanan cümleler, uzun bakışmalar, kalkan kaşlar ve şaşırmış bir ifade, uzun bakışmalar, hmm şimdi anladım bakışıyla gözler kısılır, uzun bakışmalar, slow motion(Ağır çekim), uzun bakışmalar, farklı ve daha hızlı bir fon müziği, uzun bakışmalar, bunların üzerine gelen sahnede kesinlikle bir dram olmalı, uzun bakışmalar, mimikler coşmalı herkes elinden gelen bütün yüz ifadelerini yapmalı(gözleri çevirme, dudak bükme, dudak ısırma, yumruk sıkma, gözlerin dolması, sinsi gülüş, yukarı bakış atma, ...)
Peki şimdi sizleree senaryo özetleri vereyim hemen, zaten çok konuşma olmayacak, olanlar da mantıklı olmayacak, izleyicinin kafasını emm sonra beynini erit, o arada bilinç altına gömdüğün kardır.
Örnek Türk Dizisi Senaryoları
Bu eleştirilerime karşılık bazen etrafımdakiler bir köşeden bana "-Ne duygusuz adamsın, görmüyor musun yazık kızın....." bitmez bu hikaye. Bu duygusuzluk değil be güzelim
Sizde bıktığınız diziler hakkında lütfen yorumlarınızı paylaşınız beğendiklerimi alıntılayarak yazıma kesinlikle ekleyeceğim
Adamlar senaryo bile yazmaya üşeniyor sanki, fonda ağır tonda yavaş davul yada basslı müzik, uzun bakışmalar, aslında çok önemli olmayan ama vurgulanan cümleler, uzun bakışmalar, kalkan kaşlar ve şaşırmış bir ifade, uzun bakışmalar, hmm şimdi anladım bakışıyla gözler kısılır, uzun bakışmalar, slow motion(Ağır çekim), uzun bakışmalar, farklı ve daha hızlı bir fon müziği, uzun bakışmalar, bunların üzerine gelen sahnede kesinlikle bir dram olmalı, uzun bakışmalar, mimikler coşmalı herkes elinden gelen bütün yüz ifadelerini yapmalı(gözleri çevirme, dudak bükme, dudak ısırma, yumruk sıkma, gözlerin dolması, sinsi gülüş, yukarı bakış atma, ...)
Peki şimdi sizleree senaryo özetleri vereyim hemen, zaten çok konuşma olmayacak, olanlar da mantıklı olmayacak, izleyicinin kafasını emm sonra beynini erit, o arada bilinç altına gömdüğün kardır.
Örnek Türk Dizisi Senaryoları
- Kızın annesi karşısındadır ama kız onun annesi olduğunu bilmez ve gidip anne diye başka birisine sarılır ...
- Yukarıdaki olayın aynısını aslında kendisi de yaşamıştır
- Ne olursa olsun! bir fakir ve bir zengin muhakkak vardır ve kesişim kümesi sexfdjsanl pardon elim sürçtü, aşkları onları saçma sapan hikayelere iter
- Zengin olanın kıro olduğu saçmalıklar artık eskilerde kaldı, güncellemeyle birlikte zenginlikle klasmanlık aynı kefeye konuldu ancak bu sefer fakiri de çok çağdaş, demokrat ve aydın yaptılar(Bu cümlem gerçekten tamamen siyasetten ve gizli ironilerden uzaktır!) yada ezik, büzzük, dürrük, garip bişe yaptılar. Yani ne bileyim fakir bile şu tv'ye çıkınca bi zengin çıkıyor ya sanki. Sanki bu maddeye "-ee adamlar ne çeksin, heralde farklı bi konu çekecek ki izlensin!" diyeceksiniz, böyle diyorsanız benim anlatmak istediğim anlamı anlayamadığınıza emin olun
- Şuraya bakın şu serseri ne kadar yakışıklı değil mi?
Bu eleştirilerime karşılık bazen etrafımdakiler bir köşeden bana "-Ne duygusuz adamsın, görmüyor musun yazık kızın....." bitmez bu hikaye. Bu duygusuzluk değil be güzelim
Sizde bıktığınız diziler hakkında lütfen yorumlarınızı paylaşınız beğendiklerimi alıntılayarak yazıma kesinlikle ekleyeceğim