Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Turk-islam logom

Benzer konular

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
https://www.grafikerler.net/foruma-resim-yuklemek-t39675.html
logobristol.jpg

Düşünce gerçekten güzel.Elinize sağlık..

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Öncelikle yıldızın ayın bu kadar içeri girmiş olması.. Türkiyeyi böyle temsil etmesi benim kafama ek yatmadı.. Daha çok bayrak orantılarıyla orantılı olmasını tavsiye ederdim.. bunun dışında. elin parmaklarındaki detay ve cami silüetiyle birleştiği noktalardaki invert çok detay oluşturmuş.. Bunun dışında caminin üstündeki aya gerek varmıydı diye sormak istiyorum. 1. oda detay ve ikincisi zaten kocaman bir ay kullanmışsınız.. aynı şekilde minarelerin tepe kısımları ve yine elle birleştikleri kısımlardaki invert çok detay oluşturup baskıyı güçleştirecek şekilde dizayn edilmişler. sağ elin başparmağındaysa anlamadığım bir sorun söz konusu görsel fazla küçük olduğu için pek belli olmuyor.. Emeğinize sağlık..

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
hilal zaten islamın sembolüdür ve bizim bayramığımızda ki anlamı
Allah'ı simgelemesidir.yıldız ise ümmet olarak karşılığını bulmaktadır.
siz bu logo olarak isimlendirdiğiniz çalışmanızda hilalin üzerine camii
silüeti yerleştirerek camiye daha üstün bir yer tayin etmiş oluyorsunuz
her ne kadar niyetiniz bu olmasada görünüm olarak ortaya çıkan sonuç bu
sonuç olarak sadece hilal ve yıldızı kullanmak bile türklük ve islamı vurgulamak
için yeterli iken birde camii silüeti eklemek logodaki amaç olan sadeliğin dışına çıkılmasına
neden oluyor birinden vazgeçmelisiniz. ya camii silüetini kullanın yada hilal yıldızı.
ellerinize sağlık.

greenblue

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öncelikle yıldızın ayın bu kadar içeri girmiş olması.. Türkiyeyi böyle temsil etmesi benim kafama ek yatmadı.. Daha çok bayrak orantılarıyla orantılı olmasını tavsiye ederdim.. bunun dışında. elin parmaklarındaki detay ve cami silüetiyle birleştiği noktalardaki invert çok detay oluşturmuş.. Bunun dışında caminin üstündeki aya gerek varmıydı diye sormak istiyorum. 1. oda detay ve ikincisi zaten kocaman bir ay kullanmışsınız.. aynı şekilde minarelerin tepe kısımları ve yine elle birleştikleri kısımlardaki invert çok detay oluşturup baskıyı güçleştirecek şekilde dizayn edilmişler. sağ elin başparmağındaysa anlamadığım bir sorun söz konusu görsel fazla küçük olduğu için pek belli olmuyor.. Emeğinize sağlık..

evet, caminin üzerindeki hilale gerek var çünkü her caminin kubbesinin üzerinde (kıbleyi gösteren) bir hilal olur

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
evet, caminin üzerindeki hilale gerek var çünkü her caminin kubbesinin üzerinde (kıbleyi gösteren) bir hilal olur

Arkadaşım.. Sen resim yapmıyorsun.. Logo yapıyorsun.. Öncelikle ikisinin arasındaki farkı öğrenmeni tavsiye ederim.. O caminin üstünde hilal logonun küçük bir şekilde baskısı alınması gerektiğinde sadece bir nokta olucak unutmayın.. Ayrıca mawi nin yazdıklarını bir kez daha okursanız.. Belki ikimizin yorumlarını birleştirerek ne demek istediğimi anlarsınız.. :) Kolay gelsin..

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Sanırım ticari amaçla yapılan bir çalışma. Yani deneyim kazanmak, kendizini geliştirmek ya da ödev içerikli değil. Bu sebeple bence öncelikle bayrak, bayrak çizimi ve kullanımı hakkında bilgi edinmelisiniz. Bu tür objeler kafaya göre çizilmez ve kullanılamaz. Devletin belirlediği "Bayrak Kanunu" çerçevesinde çalışmalarınızı düzenleyeniz bence. Daha sonra sıkıntı yaşayabilirsiniz... Saygılar.

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel olmuş gerçekten bende almanya türk islam dernegine yapmıştım

Sadgraf

🌟Usta Tasarımcı🌟
Türk İslam Vakfı adını taşıyorsa bence gayet mantıklı bir logo olmuş,bu kadar eleştiri dogrusu sizi daha çok geliştirmek amacıyla yapılıyor diye düşünüyorum.Bayrak el ve cami tam ismine uygun bir dizayn.Ellerinize sağlık

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu logonun her şeyi olmuş olsa bile yapım mantığında hata var
camiler hilal üzerinde yükselmez hilaller camii üzerinde yükselir

kuvayici68

🌱Yeni Üye🌱
Daha ogrenim asamasinda oldugum icin mutlaka hata yapmisimdir, bende bu yuzden burda yayinlayip dusuncelerinizi almak istedim. Elestiriler ve tavsiyeler dikkate alinacak, onerileriniz ve katilimlariniz icin tesekkurler,

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Fikir güzel olabilir ama uygulama baştan sona hatalı .....
En başta bayramığımzdaki ay ve yıldızın orantısına konumuna dikkat etmemiz gerek
Bu konuda çok hassa olmamız gerekki aynı hassasiyeti görelim

aliustatales

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.srehber.com
Bayrağa takılmamız gerekiyor diyenlere katılmıyorum
ama
ayrıntıların baskıda sorun doğuracağı kesin

ayrıca ay ve yıldızını kullandığın kaynak dosyan pakistan bayrağı
dikkatini çekerim