Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hımmm lastik parlatıcı değil de jant parlatıcı olmasın dostum.Renklere gelince kırmızı logo hoş durmamış sadece beyaz denemeni tavsiye ederim.Alttaki yazılaında boyutunda sorun var gibi.Kolay gelsin
Sadece renklerin yoruma ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Köşeden boyuna inen çizgi oldukça kaba duruyor. Aouto ford yazısının altında ki anlamsız şekil nedir?
Ayrıca arkadaşımada lastik konusunda katılıyorum yanlış aktarıım mevcut.
Sadece renklerin yoruma ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Köşeden boyuna inen çizgi oldukça kaba duruyor. Aouto ford yazısının altında ki anlamsız şekil nedir?
Ayrıca arkadaşımada lastik konusunda katılıyorum yanlış aktarıım mevcut.
köşede inen şeritin kaba durduğunu düşünmüyorum... Auto fort altındaki şekil estetik namına birşeyler katmamışım demekki, size garip gelmiş olsaki... halbüki hız ifadesi durumda olur diye düşünmüştüm...
çalışmayı ilk açtıgımda direk çalışmalara bakdım ilk gözüme çarpan jantların parlaklığı oldu jant parlatıcısı gibi düşündüm. genel olarak çok hoş emegine sağlık başarılar.
çalışmayı ilk açtıgımda direk çalışmalara bakdım ilk gözüme çarpan jantların parlaklığı oldu jant parlatıcısı gibi düşündüm. genel olarak çok hoş emegine sağlık başarılar.
Mavi olanı çok tuttum. Lastik parlatıcı olması nedeni ile görselin janta değil de lastiğe odaklı olması gerektiğini düşünüyorum. Tebrik ederim, iyi çalışmalar.