Bir şey eksik, yani böyle o olmayınca tadı yok gibi. Bir şey eksik, kalpten dudaklara dökülen sözcükler gibi. Bir şey eksik, sevda gibi, aşk gibi, ben gibi...
Hahahahah buldum len ben eksiğim ondan tam olmamış Öhümm yukarıdaki dizeleri şahane çekimlerine bakaraktan şeettim
Ben olaydım orda tam olurdu kesin Eline sağlık bebeğim, cidden gitmiş kadar oldum oralara.
Bi ara benide böyle çek şaap Ay şu sıra hiç ciddi olamıyorum neyse si yu
Ha bide Özel üyeliğe yazmışsın ne yazmışsan kopyala buraya okuyamıyorum çatladım meraktan hihahahahha
Bir şey eksik, yani böyle o olmayınca tadı yok gibi. Bir şey eksik, kalpten dudaklara dökülen sözcükler gibi. Bir şey eksik, sevda gibi, aşk gibi, ben gibi...
Hahahahah buldum len ben eksiğim ondan tam olmamış Öhümm yukarıdaki dizeleri şahane çekimlerine bakaraktan şeettim
Ben olaydım orda tam olurdu kesin Eline sağlık bebeğim, cidden gitmiş kadar oldum oralara.
Bi ara benide böyle çek şaap Ay şu sıra hiç ciddi olamıyorum neyse si yu
Ha bide Özel üyeliğe yazmışsın ne yazmışsan kopyala buraya okuyamıyorum çatladım meraktan hihahahahha
Öhüm ehim! Yalnız varya son günlerde üstüme nefis oturan ciddiyetin içini çok güzel doldurdun yavrum katkılarından ötürü en yılışık halimle öpüyorum sini :* O zaman ne diyoruz "fazla ciddiyet ortamı, ortam da resmi daireler hesabı bizi bozar"
Yalnız varya ilk satırlar beni aldı götürdü teee tükanının kapısına, sen çalışırken gözetledim biraz, baktım sinsi sinsi ne kaa nefis çalışıyon bebeğim ağzında sigara haha <3
Of sen olsan varya kesin koşarak bi tur atardık gölde hahaha ama zor yürünüyor acıtıyor beni kucağına alıp koşabilirsin ambiyansada uygun olar hem hahaha bir an düşündüm de tam bir facia olurdu
Benene özel üzelik al oku :* :* Valla kimse yok öyle huzurlu ve sakinki ciritleri salla dur olmadı atını koştur ennn kötü audine atla pati çek hahahaha yerim <3 <3