Yeni bitirdim çalışmayı. İki farklı renk denedim. 1. 2. Orijinali. Fotoğraf: Emel BAYRAM
superberdus ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Ocak 2009 Mesajlar 162 Tepkime puanı 8 10 Mar 2009 #1 Yeni bitirdim çalışmayı. İki farklı renk denedim. 1. 2. Orijinali. Fotoğraf: Emel BAYRAM
Rüzgar ALPASLAN 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 7 Ocak 2009 Mesajlar 731 Tepkime puanı 14 11 Mar 2009 #2 gri tonlar herzaman için yansımayı dahada guzel anlatır bu yuzdende bence ıkıncı guzel ve farklı bır çalısma olmuş emeğine sağlık
gri tonlar herzaman için yansımayı dahada guzel anlatır bu yuzdende bence ıkıncı guzel ve farklı bır çalısma olmuş emeğine sağlık
superberdus ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Ocak 2009 Mesajlar 162 Tepkime puanı 8 11 Mar 2009 #3 Rüzgar ALPASLAN' Alıntı: gri tonlar herzaman için yansımayı dahada guzel anlatır bu yuzdende bence ıkıncı guzel ve farklı bır çalısma olmuş emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... Evet benimde gri hoşuma gitti. Teşekkür ederim.
Rüzgar ALPASLAN' Alıntı: gri tonlar herzaman için yansımayı dahada guzel anlatır bu yuzdende bence ıkıncı guzel ve farklı bır çalısma olmuş emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... Evet benimde gri hoşuma gitti. Teşekkür ederim.
Y yalnızımm 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 24 Ara 2008 Mesajlar 28 Tepkime puanı 0 16 Mar 2009 #4 2. çalışma güzel olmuş ellerine sağlık
blueden Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Şub 2008 Mesajlar 7,264 Tepkime puanı 176 16 Mar 2009 #5 Gayet hoş olmuş, emeğinize sağlık.
superberdus ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Ocak 2009 Mesajlar 162 Tepkime puanı 8 17 Mar 2009 #6 yalnızımm' Alıntı: 2. çalışma güzel olmuş ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... blueden' Alıntı: Gayet hoş olmuş, emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
yalnızımm' Alıntı: 2. çalışma güzel olmuş ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... blueden' Alıntı: Gayet hoş olmuş, emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.