Neler yeni

Typography çalışmalarım..

mfdemir

🌱Yeni Üye🌱
Photoshopta bikaç çalışma yaptım aslında çoğu internetteki tutoriallerden ama olsun :
hlll.png

mfdfire2.jpg

mfdwallpaper1.jpg

mfdwallpaper2.jpg

mfdwallpaper3.jpg

mfdwallpaper4.jpg

mfdwallpaper6y.jpg

mfdc.jpg

Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin... :smile:

Benzer konular

s Design

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Son Yaptığın Çok Hoşuma Gitti.Gayet Başarılı.Eline Sağlık.

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Sonuncusunu ben de çok sevdim. Ah, bir ben beceremiyorum şu tipoyu ya.:)

Emeğinize sağlık, başarılar dilerim.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
peki burada tipografi nerde ? şimdi neyi yorumlayacağız !

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Hımm :S Tipografi denilince bende algısı genelde yazı tipi, punto büyüklüğü, satır uzunluğu, satır arası boşluk ve benzer etkenlerin kombinasyonlarıdır. Ama burda maalesef o tadı alamadım.

mfdemir

🌱Yeni Üye🌱
tipografi diyince aklınıza illa da haflerle resim çizme gibi şeyler gelmesin bunlar da birer tipografi örneğidir

Son düzenleme:

mfdemir

🌱Yeni Üye🌱

https://creativenerds.co.uk/inspiration/60-breathtaking-examples-of-beautiful-typography/
https://www.smashingapps.com/2009/1...ed-examples-of-typography-in-logo-design.html
https://www.graphicmania.net/30-creative-examples-of-typography/
https://www.onextrapixel.com/2011/01/04/typography-with-a-message-55-powerful-examples/
https://webdesignledger.com/inspiration/55-examples-of-huge-typography-in-web-design

buyrun sizde bunları inceleyin tipografi googla tipografi nedir yazmakla öğrenilcek şey değildir istemediğiniz kadar örnek var burda

DYG-M3

🌱Yeni Üye🌱
İlgiyle izledim... ve beğendim...

tscakir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ne kadar calismalarinizin cogu internetteki tutorial yani derslerden olsa da guzel ancak bunlara tipografi denmez bunlar text/type calismlaridir. typografi harflerle yapilan resimler harflerin ve kelimelerin birbirleriyle dansi denilebilir aslinda bunu da belirtmek istedim

fikirman

🌱Yeni Üye🌱
Hımm Tipografi denilince bende algısı genelde yazı tipi, punto büyüklüğü, satır uzunluğu, satır arası boşluk ve benzer etkenlerin kombinasyonlarıdır. Ama burda maalesef o tadı alamadım.

katılıyorum...

alicanelagoz

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.alicanelagoz.com
Evet bence de tasarımlarınıza "tipografi" çalışmalarım diyemezsiniz. Çünkü, bolca PS brush'ı ve ve yalnızca bir fontla 3 harf yazarak bu olmuyor. Zira, fontlara ikinci kez bakılmamış bile, default espası neyse o duruyor hala. Çok belli. Bol izlemek, bol okumak lazım.

CTRL_z

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
4, ve sonuncu muhteşem emeğinize sağlık

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
buyrun sizde bunları inceleyin tipografi googla tipografi nedir yazmakla öğrenilcek şey değildir istemediğiniz kadar örnek var burda

yanılıyorsunuz, google kaynaklı değildi bende ki tipografi, bu forum sitesi kurulduğundan bu yana tipografi adına, tipografi üzerine açılmış konular paylaşılmış mihenktaşı bilgilerdi, sanırım sizin yaşınızdan olsa gerek bu hırçın yaklaşımınız, ama olsun zamanla sizde olgunluğa kavuşacaksınız, bu arada grafik tasarım, amblem ve logotype var olduğu ilk günden beri tipografi vardı, vede fakültelerde mezuniyet için olmazsa olmazlardandı :)

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Murat VARDA'ra son kelimelerine kadar katılıyorum...
Neden diyeceksiniz bende Bu sitede tanıştım tipografi ile ve bu sitede ilk tipografilerimi yayınladım ve araştırdım inceledim degişik çalışmaları tipografinin özü ne onu araştırarark başladım Ve Berk KIZILAY USTA diyorum onun yolundan giderek Typo aşığı oldum.Ve bu konuda bilgim oldugunu göz ardı edemicem...

Emek var saygı duyoruz..Bir emekci olarak bu işe gönül ve hayatımızı koyan insanlar olarak ama bilinki ne yazıki bildigimiz konu hakkında düşüncelerimizi burada konunuz hakkında yazdığımız zaman kabul edilmiyim isyankar tavırlarla karşı çıkılması üzücü.Eger çalışma sergiliyorsanız eleştiriye sakin ve mantıklı bir şekilde algılamaya çalışmalısınız sadece iyi yorumlara cevap verilerekk kendinizi pof poflamayın kendinizi kandırmış olursunuz sadece meslekdaş tavsiyesi...

Yaptıınız çalışmalar wallpaper'ın ötesine geçemez bence.Sanat görecelidir her keze göre değişir ama Typo belirli kalıpların başlangıçından yola çıkarak yeni çalışmalar sergileyerek ortaya Muhteşem şeyler koya bilirsiniz....

Kolay gelsin....

TARIK72

🌱Yeni Üye🌱
Tipografi değilde daha çok Graffiti gibi geldi bana :S Bu arada çalışmalara gelince gayet başarılılar ama tipografi ile malesef alakalı değil :(