Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Typography

Ugurkan83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1mDRC.jpg

Benzer konular

Ugurkan83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kendine yazık etmişsin ben.

neden? senceyi de söyle aydınlanalım o zaman! hatırlarsan gecen gün dergi kapagı yayınlamıstın yardım istemistin burdan.. bence iyi olmamış deyip laf olsun diye bisey yazmadım.. logo hazırladım (iyi ya da kötü) üşenmedim emek verdim bi' nebze de olsa faydam olsun diye..

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
neden? senceyi de söyle aydınlanalım o zaman! hatırlarsan gecen gün dergi kapagı yayınlamıstın yardım istemistin burdan.. bence iyi olmamış deyip laf olsun diye bisey yazmadım.. logo hazırladım (iyi ya da kötü) üşenmedim emek verdim bi' nebze de olsa faydam olsun diye..

Dergi kapağıyla ilgili yorumlarını hesaba yazdığını bilmiyordum. Madem "Öde borcunu" diyorsun, tamam öyle olsun.

Bir kere çok fazla renk kullanmışsın.
Yazılar üzerinde punto büyütüp küçültmekten başka bir emeğin yok.
Sanırım layer özelliklerinden de Multiply falan seçip işi bitirmişsin.
Ortada orijinal ve estetik bir şey yok bence.

İstersen bunların üstünde bir çalış
25.jpg

TypePortrait4.png

Google'da typography portraits yazıp bir ara. Güzel örnekler bulacaksın. Tutorail var mı bakmadım. Bir de ona bak.

Ugurkan83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
google'da örnek aramak marifet degil bence.. cok farklı örnekleri var zaten bu isin.. ben senin yaptığın veya yapabilecegin calışma varsa görmek isterim madem öyle.

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
alicin ki sadece eleştiri martin gibi yoksa bir işe yaradıkları yok :D o yüzden takma kafana pek...

tnrhbk37

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.thgrafik.com
Güzel ama cok renkli olmasaydı göze hoş gelebilridi biraz daha uğrasıp güzel sonuçlar cıkaracagına süphem yok :)