Ücretsiz vektörel resim bulabileceğim site var mı ? Paylaşırsanız sevinirim...
D DreamSolAK 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 2 Kas 2011 Mesajlar 19 Tepkime puanı 0 5 Kas 2011 #1 Ücretsiz vektörel resim bulabileceğim site var mı ? Paylaşırsanız sevinirim...
kurbaa 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 17 Kas 2008 Mesajlar 909 Tepkime puanı 87 Yaş 36 18 Kas 2011 #2 Vektörel başka birşey - resim başka birşey... Önce ne istediğimizden emin olsak?
vedfux 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 28 Şub 2008 Mesajlar 470 Tepkime puanı 6 18 Kas 2011 #3 resim ama vektör haline getirilmiş ..?
pınar67 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 26 Ocak 2011 Mesajlar 329 Tepkime puanı 13 18 Kas 2011 #4 https://all-free-download.com/ buyrun benden
D DreamSolAK 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 2 Kas 2011 Mesajlar 19 Tepkime puanı 0 18 Kas 2011 #5 Yardım etmek isteyen birisi bence ne demek istediğimi anlamıştır. Anlaşılmayacak kadarda zor bir şekilde yazdığımı düşünmüyorum. pınar67 Teşekkürler, bakıyorum hemen.
Yardım etmek isteyen birisi bence ne demek istediğimi anlamıştır. Anlaşılmayacak kadarda zor bir şekilde yazdığımı düşünmüyorum. pınar67 Teşekkürler, bakıyorum hemen.
ZxxxE 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 2,395 Tepkime puanı 40 18 Kas 2011 #6 kurbaa' Alıntı: Vektörel başka birşey - resim başka birşey... Önce ne istediğimizden emin olsak? Genişletmek için tıkla ... Arkadaşımız ne istediğini gayet net belirtmiş vektörel resim bunda acayip olan nedir?
kurbaa' Alıntı: Vektörel başka birşey - resim başka birşey... Önce ne istediğimizden emin olsak? Genişletmek için tıkla ... Arkadaşımız ne istediğini gayet net belirtmiş vektörel resim bunda acayip olan nedir?
R rasimyahsi 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 24 Kas 2011 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 20 Şub 2019 #7 corel x6 veya x9 da barkod selam arkadaşlar... corel x6 veya x9 da barkod için, menüden edit insert barkod'a geldiğim zaman corel kapanıyor neden, yardımcı olursanız sevinirim... ben rasim yahşi... mail adresim de rasimyahsi@gmail.com şimdiden herkese teşekkürler...
corel x6 veya x9 da barkod selam arkadaşlar... corel x6 veya x9 da barkod için, menüden edit insert barkod'a geldiğim zaman corel kapanıyor neden, yardımcı olursanız sevinirim... ben rasim yahşi... mail adresim de rasimyahsi@gmail.com şimdiden herkese teşekkürler...