Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ufak bir çalışma , şeytan üzerine :)

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
hazır montaj ufak çalışmanız burada ıllustartor konu açmanız uygun değil demek istedim

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
İlk gördüğümde bende "Aaaa çok şirin, başarılı bir çalışma" diyecektim ki hiç huyum olmamasına rağmen alt mesajları okudum. Başlıktan bu çalışmayı ben yapmadım sadece yazısı bana ait anlamını çıkarmak zor. Ve şeytan için yorumlar yapılmış ama sen hayır bunu ben çizmedim dememiş, teşekkür etmişsin.

Emek vermenin tadını anlaman dileğiyle...

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
Cok basarili buldugum bir ilustrasyon. Logo olarak cok begendigimi soyleyemem ama kaliteli bir maskot calismasidir bence.

Arkadas baska birisinin calismasini kendi calismam diye lanse edecek olacak zihniyette olsaydi bence FreeBSD'yi secmezdi. PClerde en cok kullanilan 3. isletim sistemi :) Herkez bi sekilde karsilasmistir bu logoyla daha once. Zaten benim calismam da dememis. (Cok da onemli degil zaten olup olmamasi) Ama alintilarin mutlaka belirtilmesi gerekir diye dusunuyorum (Kendi calismalarimizin icindekiler de dahil). Bu kendimize, yaptigimiz ise ve meslekdaslarimiza gosterdigimiz sayginin bir disa vurumudur. Ve birbirimize gostermemiz gereken bir seydir.

Ben yesil Converse'leri cok begendim. Orijinali boyle miydi hatirlamiyorum.

Son olarak. Bu isletim sistemi Linux'tan bagimsiz diye hatirliyorum sayin ArtNiyetli

Ersin YILDIZ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.turkiyepc.com
İlk gördüğümde bende "Aaaa çok şirin, başarılı bir çalışma" diyecektim ki hiç huyum olmamasına rağmen alt mesajları okudum. Başlıktan bu çalışmayı ben yapmadım sadece yazısı bana ait anlamını çıkarmak zor. Ve şeytan için yorumlar yapılmış ama sen hayır bunu ben çizmedim dememiş, teşekkür etmişsin.

Emek vermenin tadını anlaman dileğiyle...

Maskot çok tanıdık olduğu için belirtme gereği bile duymadım başında , sonradan bu tarz yorumlar gelince düzenlemek istedim ama her ne hikmetse ne mesajlarımda nede konuda düzenle butonunu göremedim.Bana hiçbir mesajda çok güzel çizmişsn demedikleri için bende ben çizmedim demedim yorumlarına teşekkür ettim , konunun herhangi bi yerinde çizim , maskot bana aittir ibaresi gördünüz mü ki emek hırsızlığı yaptığımı düşünüyorsunuz anlayamıyorum sizi.
Şu ana kadar yaptığım küçük büyük her çalışmada emeğim var ve tadını da çok iyi biliyorum merak etmeyin.

iyi çalışmalar.

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Maskot çok tanıdık olduğu için belirtme gereği bile duymadım başında , sonradan bu tarz yorumlar gelince düzenlemek istedim ama her ne hikmetse ne mesajlarımda nede konuda düzenle butonunu göremedim.Bana hiçbir mesajda çok güzel çizmişsn demedikleri için bende ben çizmedim demedim yorumlarına teşekkür ettim , konunun herhangi bi yerinde çizim , maskot bana aittir ibaresi gördünüz mü ki emek hırsızlığı yaptığımı düşünüyorsunuz anlayamıyorum sizi.
Şu ana kadar yaptığım küçük büyük her çalışmada emeğim var ve tadını da çok iyi biliyorum merak etmeyin.

iyi çalışmalar.

Maskot tanıdık olabilir ama mesela ben bilmiyordum... Orada sen çizmişsin dememişler, maskot çok şirin olmuş demişler ve sende buna teşekkür etmişsin. Yanlış anlamamız çok doğal, ortaya bütün bir çalışma koyup zaten bana aittir izlenimi vermişsin.

bymiy

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
bymiy.blogspot.com
Son olarak. Bu isletim sistemi Linux'tan bagimsiz diye hatirliyorum sayin ArtNiyetli

Linux diye bir işletim sistemi var ama kullanılan hiç bir işletim sistemi tek başına linux adıyla söylenmez. Slackware linux, suse linux, pardus linux, redhat linux mandrake linux vs.
Aynı Windows gibi; hiç windows diye birşey çıktımı? win 3.1, win95, win98, winme, winxp, winvista gibi.
Sonuç olarak freebsd'de unix tabanlı linux türevli bir işletim sistemi platformu. freebsd dışında da bsd sistemleri mevcut; picobsd, openbsd, trustedbsd, netbsd vs...
umarım açıklayıcı olmuştur, kolay gelsin...

bu arada ayakkabılar orjinalinde kırmızı :)
The FreeBSD Project

siberturc+

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel olmuş :D sevimli pijj diyebilirmiyiz.. . :D

Ersin YILDIZ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.turkiyepc.com
Maskot tanıdık olabilir ama mesela ben bilmiyordum... Orada sen çizmişsin dememişler, maskot çok şirin olmuş demişler ve sende buna teşekkür etmişsin. Yanlış anlamamız çok doğal, ortaya bütün bir çalışma koyup zaten bana aittir izlenimi vermişsin.

bunun için özel bi uğraş sarfetmedim , öyle anlaşılmış ben ilk mesajlardan maskotu benim çizdiğimin sanıldığını farketmedim farketsem uyarırıdım bu kadar neden uzatıyosunuz anlamıyorm , kimsenin ne emeğine ne logosuna ihtiyacım var

D

Devran ÇEKMEN

Guest
Anlıyamadığım birşey var maksot size mi ait ?
Bu benim bildiğim kadarıyla sizin çiziminiz olamaz, çünkü dünyaca ünlü linux freebsd markasının maskotu. Siz bu maskot üzerinden yazıyımı yazdınız ? Yoksa bu maskotu oluşturan sizmisiniz? Ortada çok büyük bir çalışma yok.

freebsd-logo.gif

Bende Öyle Düşündüm Aynı Zamanda Bi Hacker Grubu da Kullanıyordu