Murat VARDAR
👑Efsanevi Grafiker👑
Hijix Marka Çamaşırsuyu Çalışması.......
abi yine senden mükemmel bir çalışma,herşeyiyle on numara
![]()
Güzel bir çalışma olmuş muratv elinie emeğinize sağlık.
Türkçede x diye bir harf yoktur ama nedense türkçe kelimelerde kullanılıyor, bunu da hiç anlamış değilim (taxi, dublex, triplex, extra).
Bu lafım şahsınıza değil muratv :angel: (müşteri istekli olduğu aşikar) sakın yanlış anlamayın sadece burada extra yazısını gördüğüm için paylaşmak istedim.
"Çamaşır suyu" bildiğim kadarıyla ayrık yazılır. Onun dışında yine şık bir çalışma olmuş. Emeğine sağlık Murat Abi.![]()
Diğer çalışmalarınıza da zaman zaman rastladım.
Çalışmalarınız temiz, amaca hizmet eden tasarımlar. Tebrik ederim.
Ama sanırım zaman içinde bir tarzınız oluşmuş ve ben inanıyorum ki herhangi başka bir ambalaj tasarımı daha ekleseniz, nickinizi görmeden "bu kesin Muratv'nin tasarımı" diyebilirim.
Bu sebeple merak ediyorum ve ürün ambalaj tasarımları dışında da tasarımlarınız varsa görmek isterdim.
Bu çalışma ile ilgili getirebileceğim tek eleştiri, lavanta kokuluda kullandığınız fotoğrafımsı lavanta görseli yerine, çam kokuludaki gibi vektörel ve sadeleştirilmiş bir lavanta çiçeği çiziminin yer alması olabilir.
Ve sanırım kullandığınız zemin Clear Water' ın cam temizleyicisi ile aynı (ki ben Clear Water'da zemindeki o hareketi sevmiştim, kullanılan kuşak dışında)
Ayrıca Özgül arkadaşımızın belirttiği gibi yazım hatası da mevcut
Paylaşımlarınızın devamını dilerim.
Yine şık bir çalışma olmuş. Elinize sağlık.
Ultra güzel olmuşEllerine sağlık, yine temiz çalışmışsın. Uzaktan bakınca da ben çamaşır suyuyum dedirtiyor, amaçta bu..