Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ural gıda indirim foyu

I3oI2a

🌟Usta Tasarımcı🌟
bı musterım ıcın yaptıgım ındırım foyu resımler ve fıyatlar gelecegınden bos durmasını engellemek amaclı koydum.
ustunde bır kac revıze edıyorum mesela ındırım yazısını okun ustunde oku daha genıs kullanıp yapacagım daha oncesınde sızlerle su anda kı halını paylasmak ıstıyorum.
yorumlarınızı beklıyorum.
tesekkuler

foyf.jpg

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
vektörler reimlerin üzerine çıkmış. madem hepsi 5.90 atıyorum NE ALIRSAN AL 5.90 diye genelleyebilirsin. renk uyumsuzluğuda var çalışmada. iyi çalışmalar

I3oI2a

🌟Usta Tasarımcı🌟
acıklamamı tam okumadınız veya hıc okumadınız sanırım :)
neyse
yıne de tesekkurler

minerva00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hortkulukavcisi.com
Üstteki brushlar üstteki fotoğraflardan çıkmış gibi, iki fotoğraf arasında da devamını görseydik devam ederdi boydan boya daha iyi olurdu belki, birde fiyatın yanında ürünün adı da yazacak mı..

I3oI2a

🌟Usta Tasarımcı🌟
Üstteki brushlar üstteki fotoğraflardan çıkmış gibi, iki fotoğraf arasında da devamını görseydik devam ederdi boydan boya daha iyi olurdu belki, birde fiyatın yanında ürünün adı da yazacak mı..

fıyatların degılde resımlerın altına hangı marka peynır kac kılo oldugunu yazmayı dusunuyorum acıkcası

I3oI2a

🌟Usta Tasarımcı🌟
Evet iyi edersiniz, ilk bakışta bunlar ne oldum ben :)

tesekkurler tasarım asamasındayım daha dedıgım gıbı revızelerı yapıyorum bır yandan aklımda olanları fakat ancak yarın musterımden gelecek urunler ve fıyatları

redarch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben beyendim hoş bir çalışma... minerva00 arkadaşımızın dediği gibi brushlar resimlerin arasından da devam etmeli...elinize sağlık...

Son düzenleme:

Slaytanic

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yazı karakterleri biraz zayıf kalmış renkleride biraz daha degrade falan yapsaydın havada asılı gibi durmuş resimlerin, birde ok sanki biraz sağa kaymış gölgeside biraz keskin.

I3oI2a

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yazı karakterleri biraz zayıf kalmış renkleride biraz daha degrade falan yapsaydın havada asılı gibi durmuş resimlerin, birde ok sanki biraz sağa kaymış gölgeside biraz keskin.

tesekkuler yorumun ıcın zaten acıklamamdada belırttıgım gıbı oku bıraz daha buyulttum ve ındırım yazısını okun ustune yerlestırdım.
degrade konusunda da ılk yaptıgımda oyleydı fakat hosuma pek gıtmedı o yuzdne duz yaptım.

duzeltmelerını yaptıgım halını sızlerle paylasacagım.