Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hepsi çok güzel olmuş imrenerek baktım ama 1 görselde perspektif sorunu varsanki dişler boyuna girmiş gibi ve dişler aynı hizada değil.. onu dışında herşey çok güzel tebrik ederim
1.çalışmadaki yaratığın elindeki odun ile sırtı arasındaki boş bölge karanlık kaldığı için göze pek hoş gelmiyor...daha doğrusu karışık geliyor...göbeği fazla sivri olmuş,ve odunu tutan elde bi gariplik var ama çözemedim
ayrıca 3.çalışmandan bişi anlamadım garip ve kel bi adam olmuş...Laf aramızda alt komşuya benziyo hehehehehe ...
1.çalışmadaki yaratığın elindeki odun ile sırtı arasındaki boş bölge karanlık kaldığı için göze pek hoş gelmiyor...daha doğrusu karışık geliyor...göbeği fazla sivri olmuş,ve odunu tutan elde bi gariplik var ama çözemedim
ayrıca 3.çalışmandan bişi anlamadım garip ve kel bi adam olmuş...Laf aramızda alt komşuya benziyo hehehehehe ...