hepyek arkadaşımızın tavsiyesi üzerine çizilmiştir :D
uysaltimsah 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 26 Tem 2009 Mesajlar 760 Tepkime puanı 18 11 Ağu 2009 #1 hepyek arkadaşımızın tavsiyesi üzerine çizilmiştir
Pınar Bozdemir 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 May 2008 Mesajlar 2,305 Tepkime puanı 98 11 Ağu 2009 #2 hayatımda böyle bir cici bir timsah görmedim çok şeker ya emeğine sağlık
Hepyek 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Eyl 2007 Mesajlar 3,069 Tepkime puanı 84 11 Ağu 2009 #3 uysaltimsah' Alıntı: hepyek arkadaşımızın tavsiyesi üzerine çizilmiştir Genişletmek için tıkla ... Doğruyu söyle ne zaman yapmıştın bunu, belliki biri oltaya gelip bu uysal timsahı sorsun istiyordun :tongueout: Yalnız ben bu timsahın bir üst modelini bekliyorum o daha süper olucak eminim :bigsmile:
uysaltimsah' Alıntı: hepyek arkadaşımızın tavsiyesi üzerine çizilmiştir Genişletmek için tıkla ... Doğruyu söyle ne zaman yapmıştın bunu, belliki biri oltaya gelip bu uysal timsahı sorsun istiyordun :tongueout: Yalnız ben bu timsahın bir üst modelini bekliyorum o daha süper olucak eminim :bigsmile:
blueden Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Şub 2008 Mesajlar 7,264 Tepkime puanı 176 11 Ağu 2009 #4 Basit ama çok sevimli bir hayvan karakter olmuş =) Ellerinize sağlık...
uysaltimsah 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 26 Tem 2009 Mesajlar 760 Tepkime puanı 18 11 Ağu 2009 #5 Hepyek' Alıntı: Doğruyu söyle ne zaman yapmıştın bunu, belliki biri oltaya gelip bu uysal timsahı sorsun istiyordun :tongueout: Yalnız ben bu timsahın bir üst modelini bekliyorum o daha süper olucak eminim :bigsmile: Genişletmek için tıkla ... yok gerçekten yeni yaptım.
Hepyek' Alıntı: Doğruyu söyle ne zaman yapmıştın bunu, belliki biri oltaya gelip bu uysal timsahı sorsun istiyordun :tongueout: Yalnız ben bu timsahın bir üst modelini bekliyorum o daha süper olucak eminim :bigsmile: Genişletmek için tıkla ... yok gerçekten yeni yaptım.
Hepyek 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Eyl 2007 Mesajlar 3,069 Tepkime puanı 84 11 Ağu 2009 #6 uysaltimsah' Alıntı: yok gerçekten yeni yaptım. Genişletmek için tıkla ... inanmıyoruuuuummm :rofl: Biraz uğraşıcaksın o zaman Tek diş değil dizi dizi dişleri olan bir timsah isterim ben :rofl:
uysaltimsah' Alıntı: yok gerçekten yeni yaptım. Genişletmek için tıkla ... inanmıyoruuuuummm :rofl: Biraz uğraşıcaksın o zaman Tek diş değil dizi dizi dişleri olan bir timsah isterim ben :rofl:
ANIL YÜNCÜ ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 17 Haz 2009 Mesajlar 1,643 Tepkime puanı 28 Web sitesi www.dbrajans.com 11 Ağu 2009 #7 hocam eline sağlık çok hoş
harun_asa ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 10 Mar 2008 Mesajlar 220 Tepkime puanı 8 11 Ağu 2009 #8 ısırmaz dimi bu