Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Uzman Grafikerler

aspendos42

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sevdiğim bi arkadaşımın gittiği grafik tasarım kursuna yapmış olduğum bir çalışma.
gelişmemiş bi tasarım.atom karınca olarak bilinen karakter bizim sitemizin karakteri olan arı karakterine benzer özellikler taşıdığı için kullandım. Fikirlerinizi alarak geliştirmek istiyorum. ilginizden dolayı teşekkür ederim..
atomkarincaug.jpg

ayyuce1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
öncelikli olarak emeğine sağlık arkadaşım,

Ama naçizane fikrimi sorarsan tıpkı bizim sitemizin amblemi gibi kendine özgü birşeyler yapmalısın.Atom karınca zaten var olan bir karakter ve ® olan bir amblem başını ağrıtma olasılığı çok yüksek.Gelelim kalem tutan el'e orda havada kalmış hiçbir yere bağlantısı yok.birazda yazı karaktarenize eğilim göstermelisin ki ortaya gerçekten hoş bir çalışma çıksın. Ki bir grafik tasarım sitesi ilk bakışta az çok ne olduğunu yazıları okumadan anlamamız lazım diye düşünüyorum.
Yeni çalışmanızı en kısa zamanda bekliyoruz.
İyi çalışmalar .

aspendos42

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
öncelikli olarak emeğine sağlık arkadaşım,

Ama naçizane fikrimi sorarsan tıpkı bizim sitemizin amblemi gibi kendine özgü birşeyler yapmalısın.Atom karınca zaten var olan bir karakter ve ® olan bir amblem başını ağrıtma olasılığı çok yüksek.Gelelim kalem tutan el'e orda havada kalmış hiçbir yere bağlantısı yok.birazda yazı karaktarenize eğilim göstermelisin ki ortaya gerçekten hoş bir çalışma çıksın. Ki bir grafik tasarım sitesi ilk bakışta az çok ne olduğunu yazıları okumadan anlamamız lazım diye düşünüyorum.
Yeni çalışmanızı en kısa zamanda bekliyoruz.
İyi çalışmalar .

çok teşekkür ederim size fikirlerinizden dolayı..
aslında bu sadece bi kaç hamleyle hazırlanmış bi çalışma ben burda siz gibi değerli grafiker arkadaşlarımdan fikirler alarak çalışmayı geliştirmek istiyorum.. ve söyledikleriniz ziyadesi ile beni memnun etti. dediklerinize harfiyen katılıyorum..teşekkürler iyi çalışmalar..

ayyuce1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok teşekkür ederim size fikirlerinizden dolayı..
aslında bu sadece bi kaç hamleyle hazırlanmış bi çalışma ben burda siz gibi değerli grafiker arkadaşlarımdan fikirler alarak çalışmayı geliştirmek istiyorum.. ve söyledikleriniz ziyadesi ile beni memnun etti. dediklerinize harfiyen katılıyorum..teşekkürler iyi çalışmalar..

Ben teşekkür ediyorum .
Sizede iyi çalışmalar.