Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Üzüm Illustrasyon

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Coreldraw X3 'de ilk defa mesh kullanarak yaptım.

uzum.jpg

armutg.jpg

Referans fotoğraf

Son düzenleme:

Benzer konular

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Süpersin ablacım..Armut biraz fazla kavuniçi olmuş ama üzümler çok iyi gözüküyor:angel:

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
corel'de mesh tool'u kullanmak çok zor bir iş, sizde güzel bir çalışma ortaya çıkarmışsınız, serbest çalışma olduğundan üzerine fazla düşmemişsiniz sanırım bazı üzümler havada kalmış ama dediğim gibi çalışma güzel olmuş elinize sağlık

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Corel mesh tool ile başırılı bir çalışma fatoş tebrik ederim :)
Emine'ye katılıyorum armutumuz biraz kızarmıs :)

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
abla sen çatlatıcan beni en sonunda çok hızlı ilerliyorsun tebrik ederim :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu ne hız böyle :p Maşallah...:)

"Mesh tool" ile gerçekten güzel bir çalışma olmuş...Daha iyisi olabilirdi tabi ki; ama, şu an için gayet iyi...Ellerine sağlık Fatoş abla.

Kolay gelsin.

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Süpersin ablacım..Armut biraz fazla kavuniçi olmuş ama üzümler çok iyi gözüküyor:angel:
Canım benim teşekkür ederim sen öyle söyliyince hemen referans fotoğrafı ekledim bende.

corel'de mesh tool'u kullanmak çok zor bir iş, sizde güzel bir çalışma ortaya çıkarmışsınız, serbest çalışma olduğundan üzerine fazla düşmemişsiniz sanırım bazı üzümler havada kalmış ama dediğim gibi çalışma güzel olmuş elinize sağlık
Bende çok zorlandım.Zaten tam kavramışda değilim.Mesela sadece paletteki renkleri verebiliyorum.Üzümlerdede sıkıldığım belli oluyor galiba :giggle: Teşekkürler yorumun için :smile:

Corel mesh tool ile başırılı bir çalışma fatoş tebrik ederim :)
Emine'ye katılıyorum armutumuz biraz kızarmıs :)
Teşekkür ederim :smile:

abla sen çatlatıcan beni en sonunda çok hızlı ilerliyorsun tebrik ederim :)

Ya neden çatlıcaksın Volkan sende çalış canım.:rofl: Teşekkür ederim :smile:

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel olmus üzümler armut tam anlamıyla birebir değil ama önemlide değil alt kısımdaki sapın bitimi birazdaha koyu ve kesin olması gerek ;)

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu ne hız böyle :p Maşallah...:)

"Mesh tool" ile gerçekten güzel bir çalışma olmuş...Daha iyisi olabilirdi tabi ki; ama, şu an için gayet iyi...Ellerine sağlık Fatoş abla.

Kolay gelsin.

Teşekkür ederim Denizcim.İlk olduğu için tabiki hatalarım var.Tam kavramışda değilim zaten. İnşallah geşitiririm. :smile:

güzel olmus üzümler armut tam anlamıyla birebir değil ama önemlide değil alt kısımdaki sapın bitimi birazdaha koyu ve kesin olması gerek ;)

Teşekkürler :smile:

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
Üzüm taneleri çok başarılı olmuş armutun gölgelerinde sanırım eksiklik var ama ayrıntılarla uğraştığın ve böyle güzellikler çıkardığın için eline sağlık...

fberber

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet CorelDRAW ile bu tarz çizimlere imza atmak çok hoş... Arkadaşların dediği gibi üzerine biraz daha düşülse çizimin ayrıntıları giderilebilir ama önemli değil... Adobe Illustrator'un gölgesinde ezilen CorelDRAW'la böyle illustrasyonlar ortaya koymak çok güzel... Tebrikler...

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Üzüm taneleri çok başarılı olmuş armutun gölgelerinde sanırım eksiklik var ama ayrıntılarla uğraştığın ve böyle güzellikler çıkardığın için eline sağlık...

evet CorelDRAW ile bu tarz çizimlere imza atmak çok hoş... Arkadaşların dediği gibi üzerine biraz daha düşülse çizimin ayrıntıları giderilebilir ama önemli değil... Adobe Illustrator'un gölgesinde ezilen CorelDRAW'la böyle illustrasyonlar ortaya koymak çok güzel... Tebrikler...

Kullanımı daha zor galiba Illustarator programına göre meshin. Bende baya uğraştım. Umarım daha güzel çalışmalar yaparım.Teşekkürler :smile:

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
çok başarılı çalışmalar eline sağlık

gulum352

🏆Pro Tasarımcı🏆
ellerıne saglık arkadasım cok guzel olmus :)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Üzümler 10 numara. Çizimlere ayırdığın vaktin 5 dakikasını arka fon için değerlendirmeni artık rica ediyorum. Gerçek fotoğraf üzerinde olan vektörel çizimlerin sunumuda incelemesi kadar güzeldir hep. Üzüm için geerçek cam kase güzel bir aksesuar.
Armutta takılmıyorum iyisini bulan yer:p Tonlaman turuncuda olsa, renkten kurtarıyor.
Eline sağlık..

(Fısıltı Notu: Gell..Gelll...ai...gel....)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ellerine sağlık Fatoş,hergün biraz daha gelişiyor çizimlerin,tebrik ederim.

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
çok başarılı çalışmalar eline sağlık

ellerıne saglık arkadasım cok guzel olmus :)
Teşekkürler canım :smile:

Üzümler 10 numara. Çizimlere ayırdığın vaktin 5 dakikasını arka fon için değerlendirmeni artık rica ediyorum. Gerçek fotoğraf üzerinde olan vektörel çizimlerin sunumuda incelemesi kadar güzeldir hep. Üzüm için geerçek cam kase güzel bir aksesuar.
Armutta takılmıyorum iyisini bulan yer:p Tonlaman turuncuda olsa, renkten kurtarıyor.
Eline sağlık..

(Fısıltı Notu: Gell..Gelll...ai...gel....)
Senin her zaman önerilerini dinliyeceğimi biliyorsun :wink:
Madem öyle bundan sonra arka fonada önem vericem.:smile:
Fısıltıların da kulağımda:rofl:

Ellerine sağlık Fatoş,hergün biraz daha gelişiyor çizimlerin,tebrik ederim.
Teşekkürler canım :smile:

Emeğine sağlık Fatoş,zaten söylenmesi gerekenler söylenmiş başarılı bir çalışma olmuş,tebrik ederim :)

Teşekkürler Filiz beğendiğine sevindim :smile: