Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kıvanç inş yarışırsın seni büyük bi zevkle takip edicez eğer yarışırsan 12 numaralı kutuyu sona bırak çok güvenirim bu kutuya şaka bi yana inş hayırlısı olur senin için...
kıvanç inş yarışırsın seni büyük bi zevkle takip edicez eğer yarışırsan 12 numaralı kutuyu sona bırak çok güvenirim bu kutuya şaka bi yana inş hayırlısı olur senin için...
Teşekkürler hepinize....umarım hayırlısı olur, para kazanmasakta bi adrenalin olur çünki çekimde baya zevkliydi kutu olarak 12 numarayı değerlendiricem
hissediyorum katılacaksın ama 25 programdan önce yarışamayacaksın ırmak dedi dersin 7 numarayı çekmeye bak (artık kazandığın parayla özel üyede olursun sen ) :iloveyou:
hissediyorum katılacaksın ama 25 programdan önce yarışamayacaksın ırmak dedi dersin 7 numarayı çekmeye bak (artık kazandığın parayla özel üyede olursun sen ) :iloveyou:
7 benim en sevdiğim numaradır...kutu olarak ya 7 yada 3 seçicem... Ama mülakat olayları, acunla ve show tv yayın yönetmeni ile karsı karsıya gelip beni seçeceklerini asla sanmıyorum...zor is anca tarkana falan benzersen, veya kıvanç tatlıtuğa belki...
Veee sonuç....iptal olmus arkadaslar kabul edilmedim sanırım reyting yapacak bi hayat hikayem yok, acıklı ve türkiyeyi ağlatacak bi hayat hikayem olsaydı belki
Veee sonuç....iptal olmus arkadaslar kabul edilmedim sanırım reyting yapacak bi hayat hikayem yok, acıklı ve türkiyeyi ağlatacak bi hayat hikayem olsaydı belki
evet bosverdim bile zaten çekime girdikten sonra ne kadar yorucu ve saçma olduğunu anladım ve inanın ordaki tüm yarısmacılar kendini lord sanıyor ve izleyicelere yani seyircilere bi hava atmaları var anlatamam hele sakaryalımı bi tipleme var onu görmeniz lazım havasından uçucaktı komikler ya
İşte, orada olmak için ya tarkana benziceksin büyük şansın olacak, yada çok komik ilgi çeken bi olayın, yada acıklı bi olayın...işin özü tip diğil aslında OLAY yaratacak konular, hikayeler, arada da ya yakısıklı karıstırıyorlar yada normal vatandaş onlarda fasülye yani...
inanamıyorum ya, böyle saçma sapan bir programı bu kadar izleyen mi var. gerçekten üzüldüm. Arkadaşım hatta sen oraya katılmakla hata etmişsin, iyi ki geçememişsin mülakatı.