Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ve karşınızda Corel X4

bilinmezmen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
BU NE HIZ YAAA... x3 'E HERKES ALIŞAMAMIŞKEN, ŞİMDİDE X4...

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
X4'te P.Shop gibi Eyedropper ile heryerden, bitmaplerden bile renk alabiliyorsunuz. Bu çok hoş olmuş.

color

🏅Acemi Tasarımcı🏅
görsellik olartak pek değişen bir şey yok sanırım sanırım yeni bir kaç özellik eklemişler.

bakalım x3 ü geçebilecek mi

suyunsesi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
x4 kuralı 2 gün oldu ben beğendim yeni özelliklerini. alışamayan arkadaşlar biraz daha sıkın dişinizi inat edip birkere daha deneyin. Bence diğer programları bıracakacaksınız. Kimse hemen alışamaz. Ama yanınıza kar kalır.

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
14 makineyi kasıyo ve alt+enter tuşuna basıp özellikleri açmaya kalktığın zaman program uçuyo bilginize sunulur birde buradaki lisansız program kullanmayız geyiklerini bıraksınlar artık eminimki oturup bu yazıları yazarken bile korsan program kullanıolar...

Saygılar...

suyunsesi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben tekrar tecrübelerimi aktarayım Graffix arkadaşımın sorunları bende de oluyo mu diye baktım alt+enter sorunu bende olmadı. Bi problem yok. makinemde 12 - 13 - ve 14 kurulu ve bende en hızlısı 14 :) lisans konusunda graffix arkadaşıma "geyik" kelimesi hariç katılabilirim.

ehli_z_a_n

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben corelciyim daha 13 ü düzgün çıkarmadan 14 e geçmişler umarım bunda çakışmalar yaşamayız

ScoobyDoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benim tecrübelerime göre ki corel 4 den itibaren kullanırım,
Bu adamların çift sayılı versiyonları biraz sorunlu...:D

14 de inşala bozarlar bu gidişatı. 13 e devam gibi görünüyor

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
o konuda haklısın sanırım. Zira Corel'in en beğendiğim versiyonları 9, 11 ve 13. 10 ve 12 de büyük sorunlar yaşamış ve onlara alışamamıştım:) 14 versiyonu bu teoriyi çökertecek gibi geldi bana, umarım yanılmamışımdır...

byahad

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.selcuklureklam.net
kötü bir özelliği karakter belirlerken yazdığınız metnin sample'ını göstermiyo, photoshoptaki gibi seçim yapılır yapılmaz sayfaya uygulanıyo ama onun çözümü içinde tools->options->workspace->text->fonts kısmında Show flyout with font sample beside font list kısmını işaretliyosunuz.
Birde bug var :D yeni belge açıp text tool'a(f8) "java" yazıp (tırnaksız) karakter seçimine girdiğinizde bide çok miktarda objeyi grup yapıp bu şekilde perspekfit uygulamaya kalktığınızda program hata veriyo hatta java yazıp font seçtiğinizde hata bile vermeden program kapanıyo haberiniz ola:D

X4'te P.Shop gibi Eyedropper ile heryerden, bitmaplerden bile renk alabiliyorsunuz. Bu çok hoş olmuş.
o özellik x3 tede vardı şimdi hakkını yemeyelim:)

Son düzenleme:

suyunsesi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
byahad arkadaşım bende olmadı bu buglar ??? hem perspektif olayı hemde java olayı ikisinde de tık yok güzel güzel çalışıyo. Başka bi problem olabilir kanısındayım. Bende olmuyo?

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar bugün iki bilgisayarımda da x4 kitlendi. Aşağıda gördüğünüz gibi kullanılabilir bütün özellikleri birden gri kutucuklar içinde kullanılmaz halde duruyor. Nedenini ve nasıl olduğunu anlayamadım, başına gelen varsa ve çözümü bulduysa lütfen yazsın.

x4gr9.jpg

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
aynısı bende de oldu print seçeneği deaktif olup, çıkış almama fırsat vermiyordu. Yeniden yüklemek zorunda kaldım.

basharfiben

🌱Yeni Üye🌱
evet bitmap resimleri başarılı bir şekilde vektörel yapabiliyoruz onun dışında diğer programlardan üstün bir özelliğide pdf eps ps dökümanları rahatlıkla ve sorunsız bir şekilde düzenleyebiliyoruz ... bu benim için çok iyi bir özellik X3 ve X4 ü bu yüzden çok seviyorum

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
yaklaşık 2 haftadır corelX4 kullanıyorum. hem ewde hem işyerinde..

ewde biraz daha hızlı çalışıyor sanki. bu yüzden işyeirnde 11 - 14 yaptım bende.

14de tabloları büyük ölçüde geliştirmişler. sanki excelde çalışıyoruz. :) bi hesap yaptırma eksik :)
diğer özelliklerden zaten arkadaşlar bahsetmiş. renk çalma. quicktrace falan.. bence gayet hoş.
bir güzellik daha (13de varmıydı bilmiyorum) yaptığınız dosyanın özelliklerine girdiğinizde convertlenmiş olsa bile kullanılan yazı tiplerini gösteriyor. çok hoşuma gitti.

ayrıca vista ile en uyumlu olan versionda bu!

ben ısındım açıkçası. kullandığım b.sayarlar çok iyi değil. bu yüzden hız problemi yaşıyorum biraz.. ama odaw katolog veya kitap yapmazsam yine sorun olmuyor. b.sayarınıza güveniyorsanız kullanın derim.
bnm tavsiyem yani..

sözün özü programı tavsiye ederim. corel yine iyi iş çıkarmış..

Saygılar..

mapuskus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.mustafaduzenli.com
Benim başımada geldi.. çözümü basit.. Corel x4 korsan kullandığınız (mız) sürece bu tarz sıkıntılar olacak.. serial number dan kaynaklanıyor. Yani olay illegal kullanımdan kaynaklanıyor hepsi bu..

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar bugün iki bilgisayarımda da x4 kitlendi. Aşağıda gördüğünüz gibi kullanılabilir bütün özellikleri birden gri kutucuklar içinde kullanılmaz halde duruyor. Nedenini ve nasıl olduğunu anlayamadım, başına gelen varsa ve çözümü bulduysa lütfen yazsın.

x4gr9.jpg

Hocam senin kullandığın program cracsizdir o yüzden iki dosya var dll onları yüklersen sanırım düzelir...

byahad

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.selcuklureklam.net

kullandığın crack den olmuştur :D banada oldu çünkü 15 gün sonra X4 dosyalarını açamıyosun ve kaydedemiyosun hatta export bile iptal oluyodu sanırım:D