Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

vektör çalışmak mı yoksa pixel çalışmak mı ?

PisLiCkTR

🌱Yeni Üye🌱
ben liseye hazırlanıyorum. 8. sınıftayım. grafiker olmayı 6. sınıftan beri istiyorum. sorum şu: üniversiteye hazırlanırken ya da üniversitede pixel mi daha çok kullanmalıyım ? yoksa vektör mü ? ikiside birbirinden çok ayrı şeyler ama, sormak istedim. bir de şuan ps cs3 corel 11 kullanmaya, öğrenmeye çalışıyorum. doğru bir seçim mi yaptım ? bir grafiker abim bana illustrator kullanmamı önerdi ama ben size bir sormanın zararı olmadığını düşündüm..yanıtlarınız için teşekkür ederim..

ykpysl

🌱Yeni Üye🌱
Bek fazla Bu iş ile ugraşmıyorum ama Grafiker Olucaksan 2 sinide Bilmen Lazım Bana göre Ama yinede Bu işin ustadları daha iyi bilir
Son olarakda Vektorel Calısmalar için en iyi Program İllustrator ' dur

PisLiCkTR

🌱Yeni Üye🌱
çok kararsızlığa düştüm bu aralar. corel draw x4 var şuan. illustrator yok. hiç de kullanmadım.. bakanlar biraz daha duyarlı olup sorumu cevaplarlarsa çok iyi olur. çok iyi bir forum sitesi ama 25 kişiden 1 cevap var..

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
nacizane tavsiyem adobe'nin programlarını kullanman. illustrator, indesign ve photoshop. bu üç programda aynı komutlarla çalışırsın ve dosyaları birinden diğerine rahatlıkla aktarabilirsin. benim tavsiyem, bu üç programı güzelce öğrenmen.

PisLiCkTR

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederim. şimdi illustrator ı da indiriyim. indesign sonraya kalsın .))