Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Vektörel İstek

ersaguncelebi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Firmanın biriyle yaptığım görüşme sonucu Lacoste yaka tşört, cepli iş pantolonu, önlük, işçi yeleği tasarımları istendi. Bana bu parçaların vektörleri lazım elinde olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Benzer konular

futurist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Firmanın biriyle yaptığım görüşme sonucu Lacoste yaka tşört, cepli iş pantolonu, önlük, işçi yeleği tasarımları istendi. Bana bu parçaların vektörleri lazım elinde olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

elbisenin üstüne grafik farklı moda tasarımı farklıdır. değişik modelse vektörle olmaz ama var olan tasarımın renk düzenlemesini yapacaksanız. şirketten isteyip resim üstünde oynayın. yada hazır elbise vektörü alır değiştirirsiniz bilemem. işler böyle yürümüyor birde onun kalıbı olması gerekir. Çünkü iş elbiseleri üreten firmada çalıştım.

ersaguncelebi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
elbisenin üstüne grafik farklı moda tasarımı farklıdır. değişik modelse vektörle olmaz ama var olan tasarımın renk düzenlemesini yapacaksanız. şirketten isteyip resim üstünde oynayın. yada hazır elbise vektörü alır değiştirirsiniz bilemem. işler böyle yürümüyor birde onun kalıbı olması gerekir. Çünkü iş elbiseleri üreten firmada çalıştım.

Biraz geç yanıtlıyorum ama cevabınız için teşekkürler..

futurist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
birşey değil. şimdi yazımı okudumda karışık yazmışım sanki. umarım anlamışsınızdır

ersaguncelebi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sorun halledildi :) kıyafet firmasından örnek görselleri alıp üzerinde logonun yerleşeceği yerlere dair oynamalar yaptım tekrardan teşekkürler..