ozmn bu keyloger deıl bu sankı cogalmak ıstıomus gıbı acık butun msnlere saldırıyo yaptıı sey ıse fotolarıma baksana yazıomus rarlı dosya atıo sende gırınce senın msnde bunları yapıo yanı butun dunya yı dolasır heralde bole gıderse
bu en basit yöntemdir
bi server dosyası hazırlar ve victim (kurban) makineye postalarsınız
uzantısını değiştirir ve iconuda jpg iconu felan yaparsanız kurban dalgın bi anında hiç düşünmeden dosyayı çalıştırır
daha sonra elinizde ki programla bu server ın kurban makinede size açtığı porta bağlanırsınız
ve afiyet olsun
makine artık sizin
bilgisayar üzerinden yapılan her şifreli işleme kolayca ulaşabilirsiniz
kendini hacker sanan salak lamer tiplerin kullandığı bi yöntemdir
adam gibi hackerlar kullanmaz
eskidi bunlar dikkatli olun genede
eski ama etkili
sorun şu ki;
eğer lamer server dosyasını şifrelemezse bilgisayarınız internette gezen ve kurban arayan her lamer için bi parka dönüşür
korunma yöntemleri hakkında bilginiz yoksa tek sağlam çare format
trojen dedikleri böle bişi işte
not: kullanılması ihtimal program adlarını vermiyorum
piyasaya yeni lamerlar çıkmasın
mesajımı editleyemediğim için yeni post atmak zorundayım
senin sorunun cevabını yazmayı unuttum
makinene server aracılığı ile bağlanan lamer senin msn şifreni windows dizini içinden alır (*.wbl uzantılı dosyalardı yanlış hatırlamıyorsam )
daha sonra senin msn id ni kullanarak oturum açar ve aynı numarayı bütün listendekilere dener
listende 50 kişi varsa en az 5 kişi bunu yer ve bu böyle uzaar gider
bide fake mail olayı var
aynı şekilde size bir dosya gönderilir
dosyayı çalıştırdığınız zaman sizden mail şifrelerinizi güncellemenizi isteyen aynı mail serverınızın sayfasına benzer bi sayfa çalışır
eğer bilgileri girerseniz olay biter
bilgiler direk lamerın mail adresine gider ve istediği gibi mail adresinizi (ve buna bağlı msninizi) kullanır
bunlar basitçe olayın anlatımı
benden bilgili biri mutlaka gerekli eklemeleri yapacaktır konuya
dikkatli olun