Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

vıruslerle ılgılı lutfen yardım

Ying-Yang-Efe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yanı yedeklersem bı sourn cıkıpta formattan sonra gorememe fln olmas deılmı dosyaları?
bi de sunu acıklarmısınız ıngılızcem musade etmedı bı de msn hack programı olduuuna emın gıbıyım
vrusqk1.jpg

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
bunu bende anlamadım doğrusu

yedeklerinde sorun çıkmaz
2. bi harddiskin varsa önce oraya sonrada dvd ye yedek al tedbirli olgenede derim

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Sanırım exe uzantılı bir server var pc nde ve gizleniyor ve herhangi bir antivirüs programı ile bu trojanı yakalaman mümkün değil. Sana önerebileceğim en iyi antispyware aracı spysweeper dir eğer onlada bu trojanı bulup etkisiz hale getiremezsen PC ni formatla bence.

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
hocam link vermeseydiniz keşke
az sonra merak edip burdan programı çekenler olucak
sonra virus alarmları çalışacak ve siz suçlu duruma düşeceksiniz

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Teşekkürler horus bu adamlar programın bedava bir versiyonunu dağıtmaya başlamışlar farketmedim. Dikkatin takdire şayan.

Ying-Yang-Efe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yedeklerinde sorun çıkmaz
2. bi harddiskin varsa önce oraya sonrada dvd ye yedek al tedbirli olgenede derim

2. harddıskım yok sorunda ondan zaten yoks oraya vırussuzlerı atacaktım cye vıruslulerı sonra format ama malesef yok :( bı de bısı sorucam su wındowsun yedekleme sıhırbazı var galıba ordan yapabılırmıyım yada wındowsun bole bı ıslev goren programı ?

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
windowsun backup programıyla yedek alırsan o server dosyasınıda yedekler
ve yanlışlıkla tekrar çalıştırırsan gene başa dönersin
sen en iyisi dvd yada cd yazıcın varsa dosyalarını katagorilere ayır ve cd lere yaz sonra formatla

Ying-Yang-Efe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ok ozmn tek care bu gıbı gozukuyor ya ısın kotusu grafıkle ılgılı programlar olmasıydı burdan bırıktırdıgım 5000 kusurluk font arsıvım oldu bır suru fotograf arsıvı yaptım onlara uzulurum uzulursem :(

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
bak arkadaşım
internet bağlantın var
eğer sınırlıda değilse oh ne ala
1 hafta içinde herşeyi yeniden indirirsin olur biter
bak bugün ben yanlışlıkla yılların işlerinin durduğu yedek harddiski formatladım
giden keşke sadece font program resim olsa onlar bulunur
bence sen elinde işler varsa onların yedeklerini albi cd ye
sonra fontlar bi cd ye
sonra at formatı geç
ve format atarken harddiski 2 parçaya ayırmanı tavsiye ederim

Ying-Yang-Efe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ınternet sınırlı 4 g.b lık ondan cok dusunuyorum bıde su harddiski 2 ye ayırdım ama cd de bısey olmalı kı ayrılmadı sonrada atmadım bıdaa
bu arada ıslerın ıcın uzuldum :(

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
harddiski 2 parçaya ayırmak cd ile alakalı değil (sanırım windows cd sini kastediyorsun,,)
formatı atarken önce diski biçimlendirirsin sonra biçimlendirilmiş disk üzerinde yeni bölüm oluşturursun
bu bölümü diskin %50 si olarak ayarlarsan elinde boş %50 alan kalır
oradada ayrı bir bölüm oluşturursan diskinde 2 ayrı sürücü elde etmiş olursun
format konusunda tecrübeli değilsen şimdi tam fırsatıdır
madem format atacak konuma geldin bölümlemeyide dene olmadı bidaha dene olmadı bidaha
sonuçta senin çıkarına

Ying-Yang-Efe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evt wındowsu kastedıyordum daha once cok format attım ama cd ıle alakalı deılse neden bılemıyorum dedıınız gıbı alanı ayırdım ama c de 10 gb fln bıraktım gerısını d ye verdım ama olmadı neyse annem cd yı bulsun format atıcam :D

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
hadi kolay gelsin
sonucu yaz
umarım rahat edersin

Ying-Yang-Efe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ohh attım formatı sımdı onemlı guncel programları ındırıom tabı artık akıllandım hmn bı antıvırus programı ındıorum :D sadece 7 mb dolmus bı cd buldum fontları ve resımlerımı atabıldım rahatladım :D

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑

Horus un bahsettiği sistem koruma kartlarını sormuşsun ama sanırım horus un gözünden kaçmış.

Bu kartlar (bknz:IV.Murat' ın bilgisayarı) =) aynen ekran kartı yada ram gibi donanımdır. Yani ek bir parça. Ben Deepfreeze kullanıyorum. Aynı işi fazlası ile görüyor. Bu güne kadar başıma hiç bir sorun açmadı. Deepfreeze bir yazılımdır. Yani program. Bilgisayarınıza ekstra bir donanım takmadan aynen koruma kartları ile aynı işlevi görürler. Yalnız kullanımını tam araştırmadan kurmayın derim. Zira şifresini unutursanız bilgisayarınıza format atmak zorunda kalırsınız. =)

Ying-Yang-Efe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Horus un bahsettiği sistem koruma kartlarını sormuşsun ama sanırım horus un gözünden kaçmış.

Bu kartlar (bknz:IV.Murat' ın bilgisayarı) =) aynen ekran kartı yada ram gibi donanımdır. Yani ek bir parça. Ben Deepfreeze kullanıyorum. Aynı işi fazlası ile görüyor. Bu güne kadar başıma hiç bir sorun açmadı. Deepfreeze bir yazılımdır. Yani program. Bilgisayarınıza ekstra bir donanım takmadan aynen koruma kartları ile aynı işlevi görürler. Yalnız kullanımını tam araştırmadan kurmayın derim. Zira şifresini unutursanız bilgisayarınıza format atmak zorunda kalırsınız. =)

saolun bende unutmusum tekrar sormayı :)

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
kusura bakmayın
atlamışım
deepfreeze gibi bir programı kullanmak herkes için kolay olmayabilir
kartta ise ilk ayarları yapıp şifrenide unutmazsan sorun yaşamazsın :)
ha ben hiç bişey kullanmıyorum o da ayrı mevzu
severim ben format atmayı :)